0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen öyle abi A.C.D geldi bikaç foto çekindik gitti. akşam gokartta buluştuk fotoğraflarımızı çekti sonra da ayrıldık
Ben mi dedim la foto çekin diye
ya bırak abileri olarak çocukların başlarında durman gerekirdi senin fotoların saatleri yazmıyo park hali,bi gözatma ve inceden kaçış aralarında kaç dakika var acaba ?
Topraam forum tarihine geçtik sanırım aynı saat aynı dakika aynı SANİYEde mesaj gönderdik Yok la baya durdum Woofer2in kablosu cıkmıstı onu söktüm taktım oyalandım biraz Sonra Ercünün küheylanın marşa bastık rampaya cıkardım geri indirdim ohooo Bütün iş bendeydi arkidişş
Mehmet, hava sensörünü ters takmışız ilk başta seni aramak aklımıma hiç gelmedi ama düzelttik en sonunda
Beni görmüş olabilirsin öğlen giriş yaptım Düzceye Bi tane daha varsa satarım ülennn
sesini nasıl duyacağız yahu
İyi hoş güzel de o filtre neden arkaya bakıyor?Bari kutu filtrenin hava giriş hortumu tarafına çevireydiniz ya odan da hava alırdı.emeği geçen herkese enes teşekkür etsin. *Yivvum o arabanın ön tarafı ne öyle! ön tekerle çamurluk arasına köpek girer aha yuva diye uyur