0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk olmak güzel ama uzun yolda belli olucak
Atakta olmadığı sürece sesi fark etmezsiniz.
Filtrenin yönünü genelde havayı iyi alabilecek şekilde seçmek gerekir, ya da filtrenin üstüne doğru kaputun ön tarafından ekstra havalandırma yapmak.. Sizin ki biraz kaputun içinde uygun bir yere konmuş gibi gözüküyor. Eski arabam citroen saxoydu ona da ben takmıştım baya uzun araştırmıştım..Citroen saxo air intake diye aratırsan güzel resimlere ulaşabilirsin. Aklımda kalanlar bunlar..Kısmetse Auris'ede uygun bir kit bulursam düşünüyorum..
hhahhahahahahha ÇAKMA PROFESÖR BERKAY
O babanın ben ellerinden öperdim. İlk defa filtre takınca bir veliden olumlu cevap geldi forumda.
dahaaa nelerr adam maşallah çözdü halletti ama takarkenki hatası ufak bi hayal kırıklığı yarattı benim küçük bir tahminimle düzeldi
Elinize sağlık güzel olmuş ama motorun ısısını muhakkak alacaktır .Yapılışını kısaca açıklayabilir misiniz?Mafın yuvasından hava almaması için arasına ne sıkıştırdınız.Orda siyah bişeyler var?Mafı boruya nasıl sabitlediniz? yapıştırarak mı kısaca açıklarsan sevinirim
deliği ona göre hesapladık arasına eski bisiklet iç lastiğinden bir parça koyduk Mafı boruya hani ayarlı kelepçeler varya plastik şefaf ve siyah oluyorlar onlardan 2 tane alıp mafın sabitlemk için vida deliklerinden sokup 1 tur attırdık çokta iyi tutuyor ve çevresini doğalgazcıların kullandığı hava geçirmemesi için o folyo gib gözüken bantla kapladık sesi çok tatlı oldu tepkisi ayrı bir güzel ama açıkçası ileriki zamanlarda boru almayı düşünüyorum
ercüment mafın geldiği yeri ısıtarak düzleşritdiniz değil mi?Ben kurbanda eve gittiğimde birebir orjinalini yapmayı düşünüyorum birebir alçı kalıp ve polyesterden kendim yapıcam olmazsa sizin yöntemi denerim artık ama açıkçası kelepçe felan pek hoşua gitmiyor ama şu anda başkada yapacak bişey yok galiba.Elinize sağlık aklıma soru takılırsa artık sorarım sana
Ercü bizim küheylanada yapalım açık hava filtresi yardım lazım
Ercü, hangi üniversiteye gidecen; makina mühendisliği tam sana göre ha