Gönderen Konu: 2001 1.6 vvt-i Küheylan artık kişnemeyip kükrüyor :) açık hava filitresi  (Okunma sayısı 10527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
ilk olmak güzel ama uzun yolda belli olucak :D
Atakta olmadığı sürece sesi fark etmezsiniz. ;)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Atakta olmadığı sürece sesi fark etmezsiniz. ;)
zaten performans kaybı varmı diye bakcak ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Filtrenin yönünü genelde havayı iyi alabilecek şekilde seçmek gerekir, ya da filtrenin üstüne doğru kaputun ön tarafından ekstra havalandırma yapmak.. Sizin ki biraz kaputun içinde uygun bir yere konmuş gibi gözüküyor. Eski arabam citroen saxoydu ona da ben takmıştım baya uzun araştırmıştım..Citroen saxo air intake diye aratırsan güzel resimlere ulaşabilirsin. Aklımda kalanlar bunlar..
Kısmetse Auris'ede uygun bir kit bulursam düşünüyorum..
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Filtrenin yönünü genelde havayı iyi alabilecek şekilde seçmek gerekir, ya da filtrenin üstüne doğru kaputun ön tarafından ekstra havalandırma yapmak.. Sizin ki biraz kaputun içinde uygun bir yere konmuş gibi gözüküyor. Eski arabam citroen saxoydu ona da ben takmıştım baya uzun araştırmıştım..Citroen saxo air intake diye aratırsan güzel resimlere ulaşabilirsin. Aklımda kalanlar bunlar..
Kısmetse Auris'ede uygun bir kit bulursam düşünüyorum..

Verdiğiniz blgiler için çok teşekkür ederim :)
açıkçası gayet iyi hava alıyor bi problem çıkarmadı öne gidimesafe yoktu onu geçtim sensör kablosu oraya kadar zaten :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
hhahhahahahahha ÇAKMA PROFESÖR BERKAY :D :D :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

dahaaa nelerr :D adam maşallah çözdü halletti ama takarkenki hatası ufak bi hayal kırıklığı yarattı benim küçük bir tahminimle düzeldi :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
O babanın ben ellerinden öperdim. :D
İlk defa filtre takınca bir veliden olumlu cevap geldi forumda. :D

+1 :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
olsun kanka çakma makma napacan işte taktım sorunsuzca çalışıyor :D
onu bunu boşver biz sıralıyı ne zaman taktırıyoruz :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
dahaaa nelerr :D adam maşallah çözdü halletti ama takarkenki hatası ufak bi hayal kırıklığı yarattı benim küçük bir tahminimle düzeldi :D
sensörün yönüne dikkat etmemiştim zaten siz sökerkende resimlerden anlaşılcağı üzere orda değildim siz söktükden sonra olaya el koydum :)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
işte video :D
http://www.facebook.com/seckinfbc#!/video/video.php?v=151962658158224&ref=mf
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
Elinize sağlık güzel olmuş ama motorun ısısını muhakkak alacaktır .
Yapılışını kısaca açıklayabilir misiniz?
Mafın yuvasından hava almaması için arasına ne sıkıştırdınız.Orda siyah bişeyler var?
Mafı boruya nasıl sabitlediniz? yapıştırarak mı kısaca açıklarsan sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Elinize sağlık güzel olmuş ama motorun ısısını muhakkak alacaktır .
Yapılışını kısaca açıklayabilir misiniz?
Mafın yuvasından hava almaması için arasına ne sıkıştırdınız.Orda siyah bişeyler var?
Mafı boruya nasıl sabitlediniz? yapıştırarak mı kısaca açıklarsan sevinirim

deliği ona göre hesapladık arasına eski bisiklet iç lastiğinden bir parça koyduk :) Mafı boruya hani ayarlı kelepçeler varya plastik şefaf ve siyah oluyorlar onlardan 2 tane alıp mafın sabitlemk için vida deliklerinden sokup 1 tur attırdık çokta iyi tutuyor ve çevresini doğalgazcıların kullandığı hava geçirmemesi için o folyo gib gözüken bantla kapladık sesi çok tatlı oldu tepkisi ayrı bir güzel ama açıkçası ileriki zamanlarda boru almayı düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
deliği ona göre hesapladık arasına eski bisiklet iç lastiğinden bir parça koyduk :) Mafı boruya hani ayarlı kelepçeler varya plastik şefaf ve siyah oluyorlar onlardan 2 tane alıp mafın sabitlemk için vida deliklerinden sokup 1 tur attırdık çokta iyi tutuyor ve çevresini doğalgazcıların kullandığı hava geçirmemesi için o folyo gib gözüken bantla kapladık sesi çok tatlı oldu tepkisi ayrı bir güzel ama açıkçası ileriki zamanlarda boru almayı düşünüyorum :)
ercüment mafın geldiği yeri ısıtarak düzleşritdiniz değil mi?
Ben kurbanda eve gittiğimde birebir orjinalini yapmayı düünüyorum birebir alçı kalıp ve polyesterden kendim yapıcam olmazsa sizin yöntemi denerim artık ama açıkçası kelepçe felan pek hoşua gitmiyor ama şu anda başkada yapacak bişey yok galiba.Elinize sağlık aklıma soru takılırsa artık sorarım sana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
ercüment mafın geldiği yeri ısıtarak düzleşritdiniz değil mi?
Ben kurbanda eve gittiğimde birebir orjinalini yapmayı düşünüyorum birebir alçı kalıp ve polyesterden kendim yapıcam olmazsa sizin yöntemi denerim artık ama açıkçası kelepçe felan pek hoşua gitmiyor ama şu anda başkada yapacak bişey yok galiba.Elinize sağlık aklıma soru takılırsa artık sorarım sana

aynen öyle ısıttık sonra düzelttik. valla okadarını yapamadık be abi sen yap bi bakalım olursa ödünÇALARIZ :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ve hortlatıyorum bu konuyu çünkü yine birşeyler yaptım ama fotoğrafları çekmeyi unuttum yarın çeker koyarım artık :)

Yaptığım şeyi kısaca bahsedeyim :)

Eski şofbenin borusunu aldım içini bir güzel yıkadım pakladım temizledim 1 gün boyunca kurumasını bekledim ve araca uygulamaya gittim açıkçası ilk baş ne yapacağımı bilmiyordum ama sonra oldu birşeyler yaptım :) Borunun bir ucunu filtrenin altına koydum diğerini aşağıya kadar indirdim ve öne bakmasını sağladım sonra önde sis farının yanındaki kapağını çıkarttım çünkü birebir karşısına geliyor ordan giderken soğuk hava çekecek bakalım yarın deniyeceğiz sonuçları ve fotoğrafları aktarırım buraya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ercü bizim küheylanada yapalım açık hava filtresi yardım lazım :D
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercü bizim küheylanada yapalım açık hava filtresi yardım lazım :D

Ayıpsın yaparız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Biraz büyük oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ercü, hangi üniversiteye gidecen; makina mühendisliği tam sana göre ha

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercü, hangi üniversiteye gidecen; makina mühendisliği tam sana göre ha

Ege bilgisayar istiyordum ama özel ders hocam vazgeçirdi elektirk elektronik mühendisliği düşünüyorum. En kötü ihtimalle hiç birşey olmazsa subaylık var kafamda :) Makinada fena fikir değil ama hiç göz önünde bulundurmadım :)