0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O * lı kısmı sahibi biliyor. Sana değildi yani.Hee çok istiyosan sende takarsın coil over ister alçak ister eski yükseklik. Aman coil i sen yapmaya kalkma.
Ee, hani video falan yok mu, ses duysak
Horn hornnn.. bu yetmez mi Alper La baksana tüp te yok marşa basmaya korkarım ben,ötsün diye basıcaksam oyh..
Ercü bu projeyi çok erken yaptı. babası basmıyo ki. ehliyeti alınca takcaktı ercü bi tek arka bahçede basıyo onda da komşular kızıyo
babana şikayet ederler. babanda gözlerinde öper
ohooooo eller kesilmiş, borular delinmiş nooluyo len burda bide bir adet A.C.D mi gördüm ben sanki :d aha bi kedi gördüm sanki hani vidyonuzada bakalım hayırlısı olsun bu arada
herşey tamamda 2 tane sorum olcak 1. niye hep benim arkayı çektiniz arkadaş fotolarda ? 2. alkışım nerde 3 saat boyunca pvc su borusundan evladiyelik filtre kiti yaptık o kadar
Erdem seni bulacam ankara küçük utanmadan arkadan çekmişsin TCT beni arkadanmı tanıyacak töbe töbe
Hayırlısı olsun cidden dün 50 km yol yaptık babam memnun kaldı daha çabuk kavrıyor dedi önceden 4viteste 2250de çıktığı yokuşu şimdi 2000le rahat rahat çıktı Ama tek tepkisi şu oldu ben aldığımda araba sessizdi şimdi böğürüyor dedi
O babanın ben ellerinden öperdim. İlk defa filtre takınca bir veliden olumlu cevap geldi forumda.
Başlarında bi büyük olsun dedim abi Ferhan abime laf yok lokum gibi adam sohbetide iyi Ercü kime benzemiş belli