0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Foto.ları tam boyutta göremiyorum ben acaba bende mi sorun var :?
iyi günlerde kullan bişey merak ettim sensörü oraya yapıştırdınızmı?silikonla falan yoksa vidalamamı
Ercüment Merhaba, Güzel olmuş elinize sağlık, yeni filtrenle yakıt ne durumda?Bu arada son fotoğrafta gözüme çarptı, senin iki koltuğun arasında dirseklik gördüm. Bende düşünüyorum yaptırmayı, nasıl memnunmusunuz? bide yakından bir kaç fotosunu çekip gönderebilir misin?Teşekkürler.
Arkadaşlar çok teişekkür ederim çok şükür istediğime kavuştum Bu akşam 50 kmlik bi yol yaptık babam memnun şuanlık arbanın tepkisi daha iyi oldu daha çabuk gaz yiyo dedi ama bi ara 3000ini geçirdi ki adeti değildir 2700'ün üstüne çıkmak neyse dediği şuydu bu arabayı aldığımda sessiz sessiz biniyorduk böğürüyor dedi ben koptum yanında Bakalım 2 gün sonra istanbula yolculuk var ordada denencek Osman abi duyurtacam yakında burda
Ercüment ben hiç duymadım, bi ara facebook video koydular ondada silinmişti dinleme imkanımız varmı?
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-%29/#quickreplyBurda konusu var başka başlık altında paylaşmıştım
Ercüment şimdi baktımda video bulunamadı hatası verıyor.