Gönderen Konu: 2001 1.6 vvt-i Küheylan artık kişnemeyip kükrüyor :) açık hava filitresi  (Okunma sayısı 10525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Foto.ları tam boyutta göremiyorum ben acaba bende mi sorun var :?
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Foto.ları tam boyutta göremiyorum ben acaba bende mi sorun var :?

Ayarlıyorum hemen Berkcan ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Berkcan tamamdır :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
iyi günlerde kullan bişey merak ettim sensörü oraya yapıştırdınızmı?silikonla falan yoksa vidalamamı :alkis:
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
iyi günlerde kullan bişey merak ettim sensörü oraya yapıştırdınızmı?silikonla falan yoksa vidalamamı :alkis:

Boruya açtığımız deliğe oturttuk oturtmadan önce çevresine eski iç lastik parçası koyduk ki yanlardan hava almasın diye sonra üzerine birşeylerle sabitledik ismi aklıma gelmiyor şimdi :D SOnra üzerine hava geçirmeyen bantla kapattık şuanda sıkıntı yok canavar canavar altındaki boruda şehir içinde fazla farkettirmez ama uzun yolda gösterir inşallaaaahhhhhhh kendini :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
Ercüment Merhaba,

Güzel olmuş elinize sağlık, yeni filtrenle yakıt ne durumda?

Bu arada son fotoğrafta gözüme çarptı, senin iki koltuğun arasında dirseklik gördüm. Bende düşünüyorum yaptırmayı, nasıl memnunmusunuz? bide yakından bir kaç fotosunu çekip gönderebilir misin?

Teşekkürler.
2008 Corolla D-4D Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercüment Merhaba,

Güzel olmuş elinize sağlık, yeni filtrenle yakıt ne durumda?

Bu arada son fotoğrafta gözüme çarptı, senin iki koltuğun arasında dirseklik gördüm. Bende düşünüyorum yaptırmayı, nasıl memnunmusunuz? bide yakından bir kaç fotosunu çekip gönderebilir misin?

Teşekkürler.

Merhaba Emre abi..

Fİltre ile yakıt şehir içi biraz düştü çünkü sürekli gitmiyor ve önden hava gelip soğuk hava emmiyor araç ama uzun yolda gayeeet güzel özellikle yüksek devirler kağıt filtreden çok daha fazla hava çektiğinden dolayı benzine o kadar asılmıyor araç.. Filtre soğuk hava çektikçe performans artar yakıt düşer dediğim gibi şuanda yaklaşık 12-13 litre benzinle 130 km yaparken 120-115 kmye falan düştü açıkçası ama uzun yol arttı diyebilirim..

Kolçak orjinal abicim araç sol special olduğundan toyotanın kolçağı.. Gayet memnunuz sıkıntısı yok işimizi görüyor. Ben yakında fotoğraflarını özelden yada buraya koyarım fotoğrafları..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corollove
    • Security Lab.
  • Kan Grubu: B+
Arkadaşlar çok teişekkür ederim çok şükür istediğime kavuştum :D Bu akşam 50 kmlik bi yol yaptık babam memnun şuanlık arbanın tepkisi daha iyi oldu daha çabuk gaz yiyo dedi ama bi ara 3000ini geçirdi ki adeti değildir 2700'ün üstüne çıkmak neyse dediği şuydu bu arabayı aldığımda sessiz sessiz biniyorduk böğürüyor dedi ben koptum yanında :D Bakalım 2 gün sonra istanbula yolculuk var ordada denencek :D

Osman abi duyurtacam :D yakında burda :D
Ercüment ben hiç duymadım, bi ara facebook video koydular ondada silinmişti dinleme imkanımız varmı?
Security Staff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercüment ben hiç duymadım, bi ara facebook video koydular ondada silinmişti dinleme imkanımız varmı?
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-%29/#quickreply

Burda konusu var başka başlık altında paylaşmıştım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corollove
    • Security Lab.
  • Kan Grubu: B+
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-%29/#quickreply

Burda konusu var başka başlık altında paylaşmıştım ;)
Ercüment şimdi baktımda video bulunamadı hatası verıyor.
Security Staff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercüment şimdi baktımda video bulunamadı hatası verıyor.

Son sayfalara bak tinypic olara payaşıldı