Gönderen Konu: Bir Kaç Kaliteli Proje  (Okunma sayısı 5453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Atakan Mesut abiye dediklerine bakıyormusun ne kadar dengesizsin millet seni düzgünce uyarıyor anlamıyorsun konuya 2. yorum benimdi ve üslübunu değiştirirmisin demiştim ama benim yazdığım şeyi nasıl okuyorsun anlamıyorum forumun kalitesini Mesut abi değil sen düşürüyorsun ve -18lerin milletin gözündeki değeride senin yüzünden olan bizede olucak artık bişiler fark edip kapayıp çeneni millet gibi uyumlu olamazmısın ama tabi bunu yapabilmek için insan biraz düşünür NEDEN BEN BUKADAR TEPKİ ALIYORUM diye biraz düşün yeter yemin ediyorum yeter 1 aydır yazmıyım yazmıyım diyorum ama sonunu kadar getirdin açtığın konuya bak madem beğenmiyorsun dillendirme yeter artık kapatıp çeneni otur bi köşeye  !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Sizi konu hakkında yorum yapmaya davet ediyorum iyi forumlar
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
"Bende modifiye hakkında bir kaç şey bildiğini sanıp Toyota gibi modifiyede dünyanın her yerinde kaliteyi simgeleyen markanın araçlarını rezil eden arkadaşlara ders baabında bir kaç örnek göstereyim"

gösterdiğin örnek araçların içinde bir tane toyota var sanırım o da en sonuncu araç. eğer ders vermek istiyorsan bu bilgi paylaşıma girmez. ukalağıla girer ki bunu da sen dahil kimse sevmez. bilgi paylaştıkça çoğalır. çok doğru bir laf ama bilgi ders vererek çoğalmaz.

eğer ders vermek istiyorsan da arabanı bi güzel modifiye edersin. çıkarsın piste. yarışırsın. orada herkese istediğin dersi verirsin. bu kadar basit. yurtdışındaki modifiye sitelerinden bi kaç foto buraya ekleyerek ders verilmez atakan. dediğim gibi tekrardan aracını bi güzel modifiye edersin, motor/iç/dış her şeyiyle. çıkarsın piste, dergiye vs. gösterirsin. yarışırsın, kazanırsın. o zaman ders verirsin. yurtdışındaki fuar araçalarının ya da sponsor araçların fotosunu buraya ekleyerek ders verilmez tekrar söylüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Sizi konu hakkında yorum yapmaya davet ediyorum iyi forumlar

Sıyrıl tabi ortayı kızdırıp kaçıp gitmek kadar kolayı varmı peh be işin kolayını biliyorsun keşke bu konudaki gibi basıp gittiğin gibi sitedende gitsen !!!
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
"Bende modifiye hakkında bir kaç şey bildiğini sanıp Toyota gibi modifiyede dünyanın her yerinde kaliteyi simgeleyen markanın araçlarını rezil eden arkadaşlara ders baabında bir kaç örnek göstereyim"

gösterdiğin örnek araçların içinde bir tane toyota var sanırım o da en sonuncu araç. eğer ders vermek istiyorsan bu bilgi paylaşıma girmez. ukalağıla girer ki bunu da sen dahil kimse sevmez. bilgi paylaştıkça çoğalır. çok doğru bir laf ama bilgi ders vererek çoğalmaz.

eğer ders vermek istiyorsan da arabanı bi güzel modifiye edersin. çıkarsın piste. yarışırsın. orada herkese istediğin dersi verirsin. bu kadar basit. yurtdışındaki modifiye sitelerinden bi kaç foto buraya ekleyerek ders verilmez atakan. dediğim gibi tekrardan aracını bi güzel modifiye edersin, motor/iç/dış her şeyiyle. çıkarsın piste, dergiye vs. gösterirsin. yarışırsın, kazanırsın. o zaman ders verirsin. yurtdışındaki fuar araçalarının ya da sponsor araçların fotosunu buraya ekleyerek ders verilmez tekrar söylüyorum...

Boşuna kürek çekiyorsun Mehmet, sen de bizim gibi yap bırak çocuk eğlensin :D

Sıyrıl tabi ortayı kızdırıp kaçıp gitmek kadar kolayı varmı peh be işin kolayını biliyorsun keşke bu konudaki gibi basıp gittiğin gibi sitedende gitsen !!!

Zaten canı çok sıkıldı galiba, redline'a dayandı motoru yakacak az kaldı gitmek için elinden geleni yapıyor Ercü ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
internet ortamı işte. karşında kimse olmadan rahatça konuşabilme yeri. istediğini yazıp yorum yapma yeri.

tabi ortada ne saygı ne de başka bir şey. bunlar da cabası bu işin.

mesut bey, anlamayacağını biliyorum bu konuyu açan kişinin bu arada. zaten anlayabilecek olsa böyle bu tarz da saçma sapan bi konu açmaz. bir de herkesi yorum yapmaya davet ediyor.

neyine yorum yapacaksan bu saçmasapan konunun artık bilemiyorum... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Atakan Mesut abiye dediklerine bakıyormusun ne kadar dengesizsin millet seni düzgünce uyarıyor anlamıyorsun konuya 2. yorum benimdi ve üslübunu değiştirirmisin demiştim ama benim yazdığım şeyi nasıl okuyorsun anlamıyorum forumun kalitesini Mesut abi değil sen düşürüyorsun ve -18lerin milletin gözündeki değeride senin yüzünden olan bizede olucak artık bişiler fark edip kapayıp çeneni millet gibi uyumlu olamazmısın ama tabi bunu yapabilmek için insan biraz düşünür NEDEN BEN BUKADAR TEPKİ ALIYORUM diye biraz düşün yeter yemin ediyorum yeter 1 aydır yazmıyım yazmıyım diyorum ama sonunu kadar getirdin açtığın konuya bak madem beğenmiyorsun dillendirme yeter artık kapatıp çeneni otur bi köşeye  !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!
Senin bu yazdıklarını ciddiye almam imkansız.Ne küfür ediyorum ne kimseye hakaret ediyorum.Nede kimseyi yöneticilik yetkisi ile tehtit ediyorum.Senin biraz daha yetişmen lazım.Bu gün ben bu adama boyun eğersem yarın seninde başını indirir.Bu gün bu adam uyarılmalı ki yetkiler yerinde kullanılsın forum huzura kavuşsun.Rütbende beni siteden kovmaya yetmez.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
atakan burası türkiye o arabaların üstündeki parçaların türkiyedeki fıyatlarını bılıyormusun ? Hadi onu geçtim türkiyede para kazanmanın ne kadar zor oldugunu bılıyormusun ? Hayata atıldıgında görüceksın insalalh amcalarının arabasını benım diye gösterip sağa sola sataşmaya benzıyormu bu iş o zaman görücez bakalım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Senin bu yazdıklarını ciddiye almam imkansız.Ne küfür ediyorum ne kimseye hakaret ediyorum.Nede kimseyi yöneticilik yetkisi ile tehtit ediyorum.Senin biraz daha yetişmen lazım.Bu gün ben bu adama boyun eğersem yarın seninde başını indirir.Bu gün bu adam uyarılmalı ki yetkiler yerinde kullanılsın forum huzura kavuşsun.Rütbende beni siteden kovmaya yetmez.

Hay rütbeme tövbe estafurullahhhh başlatma rütbeme madem benim yetmiyor yeten yerlere ulaşırız ozaman görürsün nasıl yetiyormu yetmiyormu :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
modifiye  yapmaktan da   yapamamaktanda   soğuyorum , az   kaldı .....
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
atakan burası türkiye o arabaların üstündeki parçaların türkiyedeki fıyatlarını bılıyormusun ? Hadi onu geçtim türkiyede para kazanmanın ne kadar zor oldugunu bılıyormusun ? Hayata atıldıgında görüceksın insalalh amcalarının arabasını benım diye gösterip sağa sola sataşmaya benzıyormu bu iş o zaman görücez bakalım ;)

ulenn tailoo  hepsini  yapsan   yol  yok olum :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
internet ortamı işte. karşında kimse olmadan rahatça konuşabilme yeri. istediğini yazıp yorum yapma yeri.

tabi ortada ne saygı ne de başka bir şey. bunlar da cabası bu işin.

mesut bey, anlamayacağını biliyorum bu konuyu açan kişinin bu arada. zaten anlayabilecek olsa böyle bu tarz da saçma sapan bi konu açmaz. bir de herkesi yorum yapmaya davet ediyor.

neyine yorum yapacaksan bu saçmasapan konunun artık bilemiyorum... :)
Kimsenin kimseye bir şey dediği yok.Sizler afları üzerinize alınıyorsunuz.Sizin için şaşırtıcı olan 16 yaşında olmam mı? Ben kimseye küfür etmedim kimseyi yetkimle tehtit etmedim kimseyi rencide etmedim.Kim kime saygızılık yapıyor.Sizin savunduğunuz abi dediklerinizin son bana yazdıklarını okursanız konuyu anlarsınız.Benim kimseyle bir savaşım yok.Lafımı söyledim belkide dışardaki şahin tayfasına söylüyorum.
Tamam ercüment yetiş öyle konuşalım.Şuan abi dediklerini bana svunuyorsun.Bizde zamanında onları savunduk.Ama bak.Ufak bir yaptklarını bile beğenmessen sana karşı nasıl tehtitler küfürler saçma sapan yetki kullanmalar başlıyor.Sen bana istediğini söyle anlarsın sende benim durumuma gelince savun şimdi abi dediklerini.Ama bu forumda abi denecek kişiler kendini belli eder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Atakan'cığım,

Fotoğraf koyarken başlığa redline yazdın diye senin arabanın adı redline a mı çıktı? Vah güzel kardeşim benim.

Önüne gelene aklın sıra posta koyuyorsun. Büyüklerine saygılı davranmayı öğren! Emin ol burada herkes tutumundan dolayı senden nefret ediyor!

Sen modifiye mi biliyorsun? Kaç kere sanayi sitesine gittin sen? Kime ders verdiğini zannediyorsun? İnternetten okuyarak öğrenilmez modifiye nedir ne değildir.

Farkındayım, 16 yaşın verdiği bi hormonel fazlalık var sende. Başka konulara odaklansana? Yada gel de ki; abilerim ben başka konulara odaklanamıyorum, yardımcı olun de, seni topluma kazandırmak için elimizden geleni yapalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Hepsini çok iyi biliyorum.Hatta ben birilerinin aksine arabamla millete hava atmak yerine arabamın hazır olmadığı dha hiç yol kat etmediğinide kaul ediyorum abi merak etme.İki jant takıp kkendimi kralda ilan etmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ulenn tailoo  hepsini  yapsan   yol  yok olum :D

yapmıcam aga modifiyeden soğudum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Atakan'cığım,

Fotoğraf koyarken başlığa redline yazdın diye senin arabanın adı redline a mı çıktı? Vah güzel kardeşim benim.

Önüne gelene aklın sıra posta koyuyorsun. Büyüklerine saygılı davranmayı öğren! Emin ol burada herkes tutumundan dolayı senden nefret ediyor!

Sen modifiye mi biliyorsun? Kaç kere sanayi sitesine gittin sen? Kime ders verdiğini zannediyorsun? İnternetten okuyarak öğrenilmez modifiye nedir ne değildir.

Farkındayım, 16 yaşın verdiği bi hormonel fazlalık var sende. Başka konulara odaklansana? Yada gel de ki; abilerim ben başka konulara odaklanamıyorum, yardımcı olun de, seni topluma kazandırmak için elimizden geleni yapalım.
Beni topluma kazandıracak adam önce her kezin içinde kendinden küçük biri ile saçma sapan bir konudan inada girip yetkilerini kullanıp küfürler yağdırmaz.Abi iseniz.Yaşınıza göre davranır.Bir forumda küfür eden yetkimi kullanırım bakkk diye tehtit eden birine ben nasıl saygı duyarım abi söyler misin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Beni topluma kazandıracak adam önce her kezin içinde kendinden küçük biri ile saçma sapan bir konudan inada girip yetkilerini kullanıp küfürler yağdırmaz.Abi iseniz.Yaşınıza göre davranır.Bir forumda küfür eden yetkimi kullanırım bakkk diye tehtit eden birine ben nasıl saygı duyarım abi söyler misin?

Türk örf ve adetlerine göre, büyüklerin ne yaparsa yapsın saygı duymalısın. Sen sana yapılan kötü şeye bile saygı duyduğun sürece büyürsün, saygı görürsün.

Sen büyüklerine saygı duy ki, büyüklerin de seni sevsin.

Bizde seni sevmek istiyoruz Atakan'cım. Ama izin vermiyorsun ki sevelim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Hepsini çok iyi biliyorum.Hatta ben birilerinin aksine arabamla millete hava atmak yerine arabamın hazır olmadığı dha hiç yol kat etmediğinide kaul ediyorum abi merak etme.İki jant takıp kkendimi kralda ilan etmiyorum.

2 jant takıp kral ilan etmiyorum derken bana taş atıyorsan benım modifiye taraklarında gozum yok bee canım zamanında cok yaptık

en büyük referansım 17 na 320 canakkale modifiye yazarsan görürsün ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
saçmasapan sözler et. ondan sonra da tehdit ediyorlar diyor yaa...  biz saçmasapan konuşmuyoruz. kimse de bizi tehdit etmiyor.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. sen hata yapıyorsun, yöneticiler de el koyuyor. bu kadar basit. bunu anlayamıyor musun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Beni sevebilirsin ben kimseyi engellemiyorum.Dediğin gibi zamanında ben çok çok saygı duydum abi hemde çokkkkk.Ama yaptıklarını beğenmeyince içlerindeki egoistler dışarı çıktı.Ben şu an sadece kendimi koruyorum.Elimden geldiğince bunu forum kuralalrı içerisinde yapıyorum.Binlerce mesajım var hepsi incelensin.Bir kişiye bu zamana kadar bir küfür etmişmiyim.Buna rağmen yasaklarda aldım.Fakat beni çok iyi tanyan abilerimde var forumda.Aslında forumdaki insanlara ne kadar saygı duyduğumu bilirler.Benim saygı duyduğum bu insanlar sayesinde belkide beni tehtit edenelrin karşısında ayakta durabiliyorum.Bence siz yanlış kişiyi savunuyorunuz.Benim yaşıma küçük diyorsun.Peki arabası beğenilmedi diye küfreden iki de bir beğenmeyeni tuzağa çekmeye çalışan forum yöneticilerimiz verdiği yetkileri kötüye kullanan biri size kaç yaşındadır.???