Gönderen Konu: Bir Kaç Kaliteli Proje  (Okunma sayısı 5451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir Kaç Kaliteli Proje
« Yanıtla #80 : Ağustos 29, 2010, 23:58:38 »
Şimdi öncelikle şunu diyeceğim bu ara çok karşıma çıktı bu mesajı bir yönetici değil, üyemiz A.C.D. yazıyor....

Valla kim ne derse der bilemem Atakan hasan hüseyin değil forumda uzun süredir bi su kesintisi mevcut....  Eski tat tuz yok... Herkesin dilinde biz bir aileyiz biz başkayız....  Bana masal anlatmayın....  Çok sevdiğim bi hocamın bi lafı vardı.... Bana gösteriş yapma iş-göster !!!

Evet biz bir aileyiz !!!  Ama nasıl? Bu polemik sıkıntı vs ortamdan sıkıldıpım için 10gündür forumda aktif değilim pek bu aralarda girmem zaten...  Ama dışarda yine TCT altında bişeyler yapıyorsam ya da benim yapmam problem değil birilerin bana ulaşıyorsa olay buradan ibarettir....

Herkes birşeyler desede Özden öte abiler kardeşler verdi burası bana...  Çoçuğu olana sevindim düğünü olana sevindim zamansız gidene ağladım....  

Heee çok mu sıkıntınız oldu netten tanışık olmaya mı devam ediyor ama aranızı düzeltemiyormusunuz MUHATTAB olmayın arkadaş olmayın MUHATTAB.... He yok ben bu admaı seviyorum diyosan imkanın dahilinde gerçekte tanı ne olduğunu gör yap bişiler yani otur bilgisayarın başına yaz babam yaz bırakalım bu işleri sıkıntısı olan kovulmayı beklemesin çeksin uzasın gitsin.... Olmayanda buna kıl oluyorum buna fitil oluyorum demeyecek kimse kimseyi sevip muhattab olmak zorunda değil....  

Bende boş konuştum ama işte bu kafayla bu kadar, A.C.D. durmaz akar...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 29, 2010, 23:58:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ağustos 30, 2010, 00:08:54 »
Konu birbirine sataşmanın önüne geçebilmiş değil.
Kitliyorum. Konuyla ilgili karar daha sonra paylaşılacak.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante