0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 jant takıp kral ilan etmiyorum derken bana taş atıyorsan benım modifiye taraklarında gozum yok bee canım zamanında cok yaptık en büyük referansım 17 na 320 canakkale modifiye yazarsan görürsün
Beni sevebilirsin ben kimseyi engellemiyorum.Dediğin gibi zamanında ben çok çok saygı duydum abi hemde çokkkkk.Ama yaptıklarını beğenmeyince içlerindeki egoistler dışarı çıktı.Ben şu an sadece kendimi koruyorum.Elimden geldiğince bunu forum kuralalrı içerisinde yapıyorum.Binlerce mesajım var hepsi incelensin.Bir kişiye bu zamana kadar bir küfür etmişmiyim.Buna rağmen yasaklarda aldım.Fakat beni çok iyi tanyan abilerimde var forumda.Aslında forumdaki insanlara ne kadar saygı duyduğumu bilirler.Benim saygı duyduğum bu insanlar sayesinde belkide beni tehtit edenelrin karşısında ayakta durabiliyorum.Bence siz yanlış kişiyi savunuyorunuz.Benim yaşıma küçük diyorsun.Peki arabası beğenilmedi diye küfreden iki de bir beğenmeyeni tuzağa çekmeye çalışan forum yöneticilerimiz verdiği yetkileri kötüye kullanan biri size kaç yaşındadır.
Lütfen konu hakkında konuşalım.
Ortada konumu var konuya dönelişm diyon.Bir laf var kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.Bizde o taşı çıkarmak için ugras dur..Ha mesut ne yani 17 jantın var birde mercegin var diye projenmı var.Egzoz ucu takmadıktan sonra bitmemiş projen.20 yi geçmesin ama ucun dikkat et
Konu bırakmadın ki Atakan'cığım. Dönecek olan döner sen polemik oluşturma yeter ki.
Yok hayır taylan abi bildiğim zaten aracında orjinal parçalar dışında bir şey yok.Beğendiğim orjinal arabalar içerisinde (Ama bu resimdeki arabalardan haberim yoktu.Bırak olmamaya devam etsin )
Konu ilk sayfada abi.Konuya dönelim ve bence arabaları eleştirelim.
Bunların eleştirilebilecek yanları yokki. Hepsi uç noktada modifiye edilmiş mükemmel aletler. Ancak ağzımızın suyu akar.
Bence var