0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sitemizde iyi modifiyeli araçlar bir elin parmağını geçmez.Bende modifiye hakkında bir kaç şey bildiğini sanıp Toyota gibi modifiyede dünyanın her yerinde kaliteyi simgeleyen markanın araçlarını rezil eden arkadaşlara ders baabında bir kaç örnek göstereyim.Sonuçta bilgi paylaşıldıkça çoğalırÜzerine alınacak olan varsa lütfen alınsın ve resimlere baksın.Dersini alsın arabayı kepaze etmesin. Hepinize Mutlu Mesut günler..
Atakan arabalar güzel gerçekten güzel body olarakta motor olarakta güzeller.Ama dediğin bir kaç şey biraz abes kaçmış.Milette para vardamı bukadar şey yaptırabiliyor sen yapılan jantı beğenmiyor olabilirsin ama elindeki miktar okadar yapabileceği imkan sınırlı onu yaptırıyor kim istemezki vvt-i yerine vvtl-i motorla gezmeyi yada 90 küsür model efsanesine body kit yaptırıp rüzgarlık koyup motoruna hava filitresi süpercharger koyup gezmeyi kim istemez ve o yaptırdığı şey sana göre rezildir yaptırana göre vezir oyüzden biraz üslubunu değiştir yoksa yanlış anlaşılmalar olup kavgalar çıkıyor oyüzden biraz daha dilini yumuşatmanı tavsiye ederim
Canım kavga çıkaracak bir şey yok.Toyota mühendisleri arabaları zaten tasarlamış paran varsa modifiye edersin yoksa tutup arabayı mundar etmenin bir mantığı yok.Bir çok kişininde modifiyeden anladığı jant rüzgarlık cam film.Belki tamponda ufak oynamalar.Sonra kral benim.Gücün yetiyorsa projeni kaliteli tasarla işe giriş.Yoksa arabayı mundar etmeye değmez.ha yok ben illaki yaptırıcam diyorsan yaptığın kadar konuş kendini kral ilan etme.Yanlış mıyım?
atakan sen bu işi biliyorsun, sen bu işin kompetanısın! bir kerede kendi otomobilinin resmini koy. ben yaptım de!
Ben kimseye illkai bunu yap bu zamana kadar demedim.şu an anlatmak istediğim Toyota'yı mundar etmektense örnek alıp kaliteli iş yapmak