Gönderen Konu: Bir Kaç Kaliteli Proje  (Okunma sayısı 5452 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bir Kaç Kaliteli Proje
« : Ağustos 29, 2010, 12:21:57 »

Hepinize Mutlu Mesut günler..
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

Bir Kaç Kaliteli Proje
« : Ağustos 29, 2010, 12:21:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
atakan bunlar japon modifiye mi acaba gerçekten güzeller?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Abi direksiyonlar dan da anlayacağın üzere Japon da var Avrupa dan da var.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Sitemizde iyi modifiyeli araçlar bir elin parmağını geçmez.Bende modifiye hakkında bir kaç şey bildiğini sanıp Toyota gibi modifiyede dünyanın her yerinde kaliteyi simgeleyen markanın araçlarını rezil eden arkadaşlara ders baabında bir kaç örnek göstereyim.Sonuçta bilgi paylaşıldıkça çoğalır

Üzerine alınacak olan varsa lütfen alınsın ve resimlere baksın.Dersini alsın arabayı kepaze etmesin.  ;)
Hepinize Mutlu Mesut günler..

Atakan arabalar güzel gerçekten güzel body olarakta motor olarakta güzeller.Ama dediğin bir kaç şey biraz abes kaçmış.Milette para vardamı bukadar şey yaptırabiliyor sen yapılan jantı beğenmiyor olabilirsin ama elindeki miktar okadar yapabileceği imkan sınırlı onu yaptırıyor kim istemezki vvt-i yerine vvtl-i motorla gezmeyi yada 90 küsür model efsanesine body kit yaptırıp rüzgarlık koyup motoruna hava filitresi süpercharger koyup gezmeyi kim istemez ve o yaptırdığı şey sana göre rezildir yaptırana göre vezir oyüzden biraz üslubunu değiştir yoksa yanlış anlaşılmalar olup kavgalar çıkıyor oyüzden biraz daha dilini yumuşatmanı tavsiye ederim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Atakan arabalar güzel gerçekten güzel body olarakta motor olarakta güzeller.Ama dediğin bir kaç şey biraz abes kaçmış.Milette para vardamı bukadar şey yaptırabiliyor sen yapılan jantı beğenmiyor olabilirsin ama elindeki miktar okadar yapabileceği imkan sınırlı onu yaptırıyor kim istemezki vvt-i yerine vvtl-i motorla gezmeyi yada 90 küsür model efsanesine body kit yaptırıp rüzgarlık koyup motoruna hava filitresi süpercharger koyup gezmeyi kim istemez ve o yaptırdığı şey sana göre rezildir yaptırana göre vezir oyüzden biraz üslubunu değiştir yoksa yanlış anlaşılmalar olup kavgalar çıkıyor oyüzden biraz daha dilini yumuşatmanı tavsiye ederim :)

Canım kavga çıkaracak bir şey yok.Toyota mühendisleri arabaları zaten tasarlamış paran varsa modifiye edersin yoksa tutup arabayı mundar etmenin bir mantığı yok.Bir çok kişininde modifiyeden anladığı jant rüzgarlık cam film.Belki tamponda ufak oynamalar.Sonra kral benim.Gücün yetiyorsa projeni kaliteli tasarla işe giriş.Yoksa arabayı mundar etmeye değmez.ha yok ben illaki yaptırıcam diyorsan yaptığın kadar konuş kendini kral ilan etme.Yanlış mıyım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi

Canım kavga çıkaracak bir şey yok.Toyota mühendisleri arabaları zaten tasarlamış paran varsa modifiye edersin yoksa tutup arabayı mundar etmenin bir mantığı yok.Bir çok kişininde modifiyeden anladığı jant rüzgarlık cam film.Belki tamponda ufak oynamalar.Sonra kral benim.Gücün yetiyorsa projeni kaliteli tasarla işe giriş.Yoksa arabayı mundar etmeye değmez.ha yok ben illaki yaptırıcam diyorsan yaptığın kadar konuş kendini kral ilan etme.Yanlış mıyım?

Gezinen  gezinir salla Atakan takma yani bu arada paylaşımın için teşekkürler ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Paylaşım her zaman arkadaşlar 3,5 bişe kapsın maksat.Ama kral diye gezinenin karşısına aynayı koyarlar çıplak kral ortaya çıkar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Aynen katılıyorum kardeşim herkes ister bukadar güzel modifiyeler ama bunları yapmak gerçek bütcelerle olur ve bunları yapacak insan sayısıda az ,kimse insanlara yapacaksan böyle yap diyemez böyle bi kuralda yok yapılanı beğenmek yaptıranı bağlar,Atakan kardeşim uslubunu bencede değiştirmelisin...
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ben kimseye illkai bunu yap bu zamana kadar demedim.şu an anlatmak istediğim Toyota'yı mundar etmektense örnek alıp kaliteli iş yapmak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
atakan sen bu işi biliyorsun, sen bu işin kompetanısın! bir kerede kendi otomobilinin resmini koy. ben yaptım de!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
atakan sen bu işi biliyorsun, sen bu işin kompetanısın! bir kerede kendi otomobilinin resmini koy. ben yaptım de!

Babası izin verirse belki jant film yapar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
ahanda atakan gitmiş arabanın resimlerini çekiyo herhalde ya da jant almaya gitti ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Hakkaten çok saçma bir konu olmuş sonuçta herkes bütçesine göre değişiklik yapıyor arabasında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
modifiye  öncelikle  zevk  işidir  arkadaşlar tabiki  bütçe  bu  işte  önemli  rol  oynar ;)

birçok  kişiye  apaçi  gelen bana  hoş  gelebilir, yada  tam  tersi  olabilir.

eminim  bana da yolda  biri  apaçi  araba  bak  diyordur, fakat  umrumda değil.  begenmediğim  şeyi  zaten  yapmam, uygulamam.

Atakan  abicim  gördüğün  ve  göreceğin daha  çok  kötü Toyota olacak ( veya  farklı araba)  bende  görüyorum tabikii

ama  herkesin zevki ve  hayali  farklı ,  aynı olsa  çok sıradan  olmaz mıydı ?
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Öncelikle resimler için teşekkürler.
Para kazanmaya başlayınca arabadan daha önce harcama yapman gereken şeylerin olduğunu anlıyorsun maalesef...
1- Bütçe,
2- Öncelikler,
3- Sağlık,
4- Huzur,
5- Araba..... diye uzatabiliriz.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
Atakanım benden de bi uyarı gelsin sana..İnsanları eleştirerek örnek göstermen yanlış üslubunu değiştirmeni öneririm büyük olarak sayarsan abi tavsiyesi yoksa hiç cvp bile yazmadan gerek yok .. Ama insanlar emin ol ki senin kadar büyük düşünüyor,senin kadar o kaputu deldirmek senin kadar o tamponu ellemek senin kadar o jantları değiştirmek senin kadar o yayları takmak istiyor..Herkez bunu düşünüyor ama bu devirde herşey ve kesinlikle herşey paraya bakıyor güzel kardeşim benim...He demicekmisinki zevke bakmıyor mu ? .. Tabiki bakıyor ama zevkin de veresiyesi olmuyor be atakanım o yüzden herkez kendi çapınca bişeler yapsın beğenmek zorunda değiliz yapanda beğendirmek zorunda değil .. Herkezin zevki aynı olsaydı hepimiz 911 Porsche'lerle geziyor olurduk :) Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
ben   lambo  alırdım  Taşkın  :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
Ondan herkeze yetecek kadar olsa onu örnek verirdim Tunc emin ol :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ben kimseye illkai bunu yap bu zamana kadar demedim.şu an anlatmak istediğim Toyota'yı mundar etmektense örnek alıp kaliteli iş yapmak

Egzoz takacam diye tamponu kesip, iğrenç bir görüntü ortaya çıkaran sen değil miydin ? Toyota mundar olmadı mı ? Umarım birkaç şeyde sen kaparsın
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bu modifiyeyi diyelimki yapacak bütceyi buldun sonra trafikte gezdirecek izini nerden çıkaracaksın çok merak ediyorum :) adım başı polisle akraba olmak ı  ı hh hiç tafsiye etmem :) gönül tabiki ister böylesini ama malesef türkiye şartları paran olsa bile huzur yaşatmıyor...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!