0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Egzoz takacam diye tamponu kesip, iğrenç bir görüntü ortaya çıkaran sen değil miydin ? Toyota mundar olmadı mı ? Umarım birkaç şeyde sen kaparsın
atakan sen bu işi biliyorsun, sen bu işin kompetanısın! bir kerede kendi otomobilinin resmini koy. ben yaptım de!
Bu konuyu resmi iyi hatırlıyorum..Kırmızı corollanıza yapmıstın.Sende para olsaydı 15-20 liralık egzoz ucu yerine çok kaliteli bişey alırdın neymiş para olunca işe başlayabiliyorsun.Paran az ise görüntücistiyorsa 15-20 liraya egzoz ucu alabiliyormusun..Neymiş iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demiş atalarımız
Babası izin verirse belki jant film yapar
Atakanım benden de bi uyarı gelsin sana..İnsanları eleştirerek örnek göstermen yanlış üslubunu değiştirmeni öneririm büyük olarak sayarsan abi tavsiyesi yoksa hiç cvp bile yazmadan gerek yok .. Ama insanlar emin ol ki senin kadar büyük düşünüyor,senin kadar o kaputu deldirmek senin kadar o tamponu ellemek senin kadar o jantları değiştirmek senin kadar o yayları takmak istiyor..Herkez bunu düşünüyor ama bu devirde herşey ve kesinlikle herşey paraya bakıyor güzel kardeşim benim...He demicekmisinki zevke bakmıyor mu ? .. Tabiki bakıyor ama zevkin de veresiyesi olmuyor be atakanım o yüzden herkez kendi çapınca bişeler yapsın beğenmek zorunda değiliz yapanda beğendirmek zorunda değil .. Herkezin zevki aynı olsaydı hepimiz 911 Porsche'lerle geziyor olurduk Saygılar..
Ben araca bir şey uygularsam izin almama gerek kalmaz.Tabi sende farklıysa bilemem
Benim için fark etmez.Kendi araban olunca da modifiye ettiğini sanıyorsun olmayınca da.Önemli olan arabayı kepaze etmemek....
Atakan, sen git önce kendi paranı kazan; sonra o kazandığın parayla "kendine" araba al gel ondan sonra konuşalım...
modifiye öncelikle zevk işidir arkadaşlar tabiki bütçe bu işte önemli rol oynar birçok kişiye apaçi gelen bana hoş gelebilir, yada tam tersi olabilir.eminim bana da yolda biri apaçi araba bak diyordur, fakat umrumda değil. begenmediğim şeyi zaten yapmam, uygulamam.Atakan abicim gördüğün ve göreceğin daha çok kötü Toyota olacak ( veya farklı araba) bende görüyorum tabikiiama herkesin zevki ve hayali farklı , aynı olsa çok sıradan olmaz mıydı ?
Hakkaten çok saçma bir konu olmuş sonuçta herkes bütçesine göre değişiklik yapıyor arabasında
Atakan arabalar güzel gerçekten güzel body olarakta motor olarakta güzeller.Ama dediğin bir kaç şey biraz abes kaçmış.Milette para vardamı bukadar şey yaptırabiliyor sen yapılan jantı beğenmiyor olabilirsin ama elindeki miktar okadar yapabileceği imkan sınırlı onu yaptırıyor kim istemezki vvt-i yerine vvtl-i motorla gezmeyi yada 90 küsür model efsanesine body kit yaptırıp rüzgarlık koyup motoruna hava filitresi süpercharger koyup gezmeyi kim istemez ve o yaptırdığı şey sana göre rezildir yaptırana göre vezir oyüzden biraz üslubunu değiştir yoksa yanlış anlaşılmalar olup kavgalar çıkıyor oyüzden biraz daha dilini yumuşatmanı tavsiye ederim
şş ufaklık şu mesajları bidaha oku kıl oluyor sana herkes bu forumda nekadar saçma sapan konuşuyorsun farkındamısın bunları bi oku beyinsiz
bizde sana bu saçmalamalarını yakıştıramıyoruz ama bikere aldın başını yürüdün kişilik sorunun var sanırım
bir şey daha var tabiki de "Sitemizde iyi modifiyeli araçlar bir elin parmağını geçmez." diye başlıyor konu başlığın... eğer çok modifiyeli araç görmek istiyorsan çeşitli tuning siteleri var. türkiye.de burada yazmayalım reklam olmasın diye. oralara takılacaksın ki, modifiyeli araç görebilesin. burası toyotaclubtr... ve dediğin gibi çok da fazla modifiyeli araç yok burada. maalesef... toyota da zaten çok fazla modifiyeye giden bir araç değil. modifiye isteyen çoğu arkadaş da gidip başka marka model araç alıyorlar ve sitelerde de fotorafları mevcut. gidip oralara takılacaksın kardeş...
çoluk cocuktan modifiye dersi alıcaz ne günlere kaldık yarabbimm !!!