Gönderen Konu: Bir Kaç Kaliteli Proje  (Okunma sayısı 5455 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Egzoz takacam diye tamponu kesip, iğrenç bir görüntü ortaya çıkaran sen değil miydin ? Toyota mundar olmadı mı ? Umarım birkaç şeyde sen kaparsın
Bu  konuyu resmi iyi hatırlıyorum..Kırmızı corollanıza yapmıstın.Sende para olsaydı 15-20 liralık egzoz ucu yerine çok kaliteli  bişey alırdın neymiş para olunca işe başlayabiliyorsun.Paran az ise görüntücistiyorsa 15-20 liraya egzoz ucu alabiliyormusun..Neymiş iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demiş  atalarımız
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
atakan sen bu işi biliyorsun, sen bu işin kompetanısın! bir kerede kendi otomobilinin resmini koy. ben yaptım de!
oktay arkadaşıma katılıyorum  o kadar param olsa ğider ferrari alırım
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bu  konuyu resmi iyi hatırlıyorum..Kırmızı corollanıza yapmıstın.Sende para olsaydı 15-20 liralık egzoz ucu yerine çok kaliteli  bişey alırdın neymiş para olunca işe başlayabiliyorsun.Paran az ise görüntücistiyorsa 15-20 liraya egzoz ucu alabiliyormusun..Neymiş iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demiş  atalarımız
Arabama zaten o egzoz ucunu takmamın nedeni o deliktir.Kimse sen mundar ettin arabanı demesin ben arabama egzoz ucu hariç(oda zorunluluktan) tek bir vida dahi takmadım.Forumda RedLine ismini yapmışsa hiç ellenmemiş orjinal hali ile yapmıştır.Benim param yoktu arabama ellemedim.Onu sattık tamponu onarmaya zaman olmadı.Şu an 2 tane daha araba var onlara da ellemem.Ben bir işe başlayacaksam bitirip bitirmediğime bakarım.Biteremiyorsam arabamı mundar etmem.Dediğim gibi modifiye bütçe işi bütçe yoksa tutup arabayı mundar etmenin manası yok.En başta yazdığımıda üzerine alınan alınsın.Ben bir isim söylemedim.Jant takıp leylek leylek gezeceğime cam film yapıp iki gün sonra sökeceğime hiç ellemem arabam orjinalliği ile kendini belli eder.Gerisi çaylaklıktır
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Babası izin verirse belki jant film yapar ;)
Ben araca bir şey uygularsam izin almama gerek kalmaz.Tabi sende farklıysa bilemem
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Atakanım benden de bi uyarı gelsin sana..İnsanları eleştirerek örnek göstermen yanlış üslubunu değiştirmeni öneririm büyük olarak sayarsan abi tavsiyesi yoksa hiç cvp bile yazmadan gerek yok .. Ama insanlar emin ol ki senin kadar büyük düşünüyor,senin kadar o kaputu deldirmek senin kadar o tamponu ellemek senin kadar o jantları değiştirmek senin kadar o yayları takmak istiyor..Herkez bunu düşünüyor ama bu devirde herşey ve kesinlikle herşey paraya bakıyor güzel kardeşim benim...He demicekmisinki zevke bakmıyor mu ? .. Tabiki bakıyor ama zevkin de veresiyesi olmuyor be atakanım o yüzden herkez kendi çapınca bişeler yapsın beğenmek zorunda değiliz yapanda beğendirmek zorunda değil .. Herkezin zevki aynı olsaydı hepimiz 911 Porsche'lerle geziyor olurduk :) Saygılar..
Ya abicim diyorsun ki illaki edeceğim modifiye.Et tamam ama düzgün şeyler yap.Kıvamında bırak.ZEvkler tartışılmaz ama bazı yargılar vardır.Her keze göre bir çirkin vardır.Herkezce kabul edilen olmamış vardır.Sen tutup bunları yaparsan.Hani tamam ufaktan ufaktan yaparsın bir şeyler.Ama dozajınıda bileceksin.Tutup bir jant bir yay bir ufak oynama yapıp ben kralım dersen biri sana aynayı tutar çıplak kralı görürsün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ben araca bir şey uygularsam izin almama gerek kalmaz.Tabi sende farklıysa bilemem

Atakan, sen git önce kendi paranı kazan; sonra o kazandığın parayla "kendine" araba al gel ondan sonra konuşalım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Benim için fark etmez.Kendi araban olunca da modifiye ettiğini sanıyorsun olmayınca da.Önemli olan arabayı kepaze etmemek....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Benim için fark etmez.Kendi araban olunca da modifiye ettiğini sanıyorsun olmayınca da.Önemli olan arabayı kepaze etmemek....

Ben modifiye etmiyorum zaten, ama edenlere de ukala ukala konuşup morallerini bozmuyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Atakan, sen git önce kendi paranı kazan; sonra o kazandığın parayla "kendine" araba al gel ondan sonra konuşalım...

önce çalışıp götünü sıkıp bi araba al sonrada, modifiye edersin evlat ;)

kız arkadaşına kimden aldığın cep harçlığı ile bişeyler ısmarlıyorsun acaba ? babandanmı annendenmi ? önce kendi paranı kazan sonra kendş parasıyla iş yapanlara laf söyleme hakkın olsun ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Egzoz takacam diye tamponu kesip, iğrenç bir görüntü ortaya çıkaran sen değil miydin ? Toyota mundar olmadı mı ? Umarım birkaç şeyde sen kaparsın

Atakanım benden de bi uyarı gelsin sana..İnsanları eleştirerek örnek göstermen yanlış üslubunu değiştirmeni öneririm büyük olarak sayarsan abi tavsiyesi yoksa hiç cvp bile yazmadan gerek yok .. Ama insanlar emin ol ki senin kadar büyük düşünüyor,senin kadar o kaputu deldirmek senin kadar o tamponu ellemek senin kadar o jantları değiştirmek senin kadar o yayları takmak istiyor..Herkez bunu düşünüyor ama bu devirde herşey ve kesinlikle herşey paraya bakıyor güzel kardeşim benim...He demicekmisinki zevke bakmıyor mu ? .. Tabiki bakıyor ama zevkin de veresiyesi olmuyor be atakanım o yüzden herkez kendi çapınca bişeler yapsın beğenmek zorunda değiliz yapanda beğendirmek zorunda değil .. Herkezin zevki aynı olsaydı hepimiz 911 Porsche'lerle geziyor olurduk :) Saygılar..

modifiye  öncelikle  zevk  işidir  arkadaşlar tabiki  bütçe  bu  işte  önemli  rol  oynar ;)

birçok  kişiye  apaçi  gelen bana  hoş  gelebilir, yada  tam  tersi  olabilir.

eminim  bana da yolda  biri  apaçi  araba  bak  diyordur, fakat  umrumda değil.  begenmediğim  şeyi  zaten  yapmam, uygulamam.

Atakan  abicim  gördüğün  ve  göreceğin daha  çok  kötü Toyota olacak ( veya  farklı araba)  bende  görüyorum tabikii

ama  herkesin zevki ve  hayali  farklı ,  aynı olsa  çok sıradan  olmaz mıydı ?

Hakkaten çok saçma bir konu olmuş sonuçta herkes bütçesine göre değişiklik yapıyor arabasında

Babası izin verirse belki jant film yapar ;)

atakan sen bu işi biliyorsun, sen bu işin kompetanısın! bir kerede kendi otomobilinin resmini koy. ben yaptım de!

Atakan arabalar güzel gerçekten güzel body olarakta motor olarakta güzeller.Ama dediğin bir kaç şey biraz abes kaçmış.Milette para vardamı bukadar şey yaptırabiliyor sen yapılan jantı beğenmiyor olabilirsin ama elindeki miktar okadar yapabileceği imkan sınırlı onu yaptırıyor kim istemezki vvt-i yerine vvtl-i motorla gezmeyi yada 90 küsür model efsanesine body kit yaptırıp rüzgarlık koyup motoruna hava filitresi süpercharger koyup gezmeyi kim istemez ve o yaptırdığı şey sana göre rezildir yaptırana göre vezir oyüzden biraz üslubunu değiştir yoksa yanlış anlaşılmalar olup kavgalar çıkıyor oyüzden biraz daha dilini yumuşatmanı tavsiye ederim :)

şş ufaklık şu mesajları bidaha oku ;) kıl oluyor sana herkes bu forumda nekadar saçma sapan konuşuyorsun farkındamısın

bunları bi oku beyinsiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Hiç yakıştıramadım.Forumumuzda bu tür konuşmaları.Lütfen güzel şeyler düşünüp rahatlıyalım.Kuşlar çiçekler.Konuya odaklanalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi

şş ufaklık şu mesajları bidaha oku ;) kıl oluyor sana herkes bu forumda nekadar saçma sapan konuşuyorsun farkındamısın

bunları bi oku beyinsiz
Lütfen forum kalitesini düşürmeyelim.Lütfen konuya odaklanalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris

modify: değişiklik yapmak (türkçe anlamı)
modification: değişiklik (türkçe anlamı)  :)

atakan umarım gerçek yaşındır 16. saygı gösteriyorum kardeşim. ama yazdığın yorumlar tartışmaya açık yorumlar. eğer bu şekilde foruma böyle yorumlar yazarsan da tepki alırsın...

modifiye diye saçmalamaktansa diye başlamışsın konunu açarken.

arabanın orjinalliğinde ufak bir şey de değiştirsen de o modifiyeye girer. yani değişiklik yapmaya.

modifiye de insanların zevkine ve rengine ve istediğine göre değiştirdikleri şeylerdir. "iç/dış/motor" neresi değişirse değişsin.

o yüzden de beğenirsin ya da beğenmezsin. konunu açarken de modifiye diye saçmalamaktansa diye değil güzel modifiyeli araçlar diye konu açarsan. biz de senin bu araçları beğendiğini ve biz de fikirlerimizi sunarız. daha seviyeli bir forum arkadaşlığı olur. eğer bu tarz da kelimeler kullanırsan da tepki alma ihtimalin çok yüksek...

dikkat edersen sevinirim. yönetici değilim ama burda geçen konuları takip ediyorum. ve daha güzel bir forum olması için de uğraşıyorum diğer arkadaşların yaptığı gibi. iyi forumlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
bizde sana bu saçmalamalarını yakıştıramıyoruz ama bikere aldın başını yürüdün kişilik sorunun var sanırım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
çoluk cocuktan modifiye dersi alıcaz ne günlere kaldık yarabbimm !!!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
bizde sana bu saçmalamalarını yakıştıramıyoruz ama bikere aldın başını yürüdün kişilik sorunun var sanırım :D
Seni kendi haline bırakıyorum ve konuya dönüyorum umarım huzuru bulursun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
bir şey daha var tabiki de "Sitemizde iyi modifiyeli araçlar bir elin parmağını geçmez." diye başlıyor konu başlığın... eğer çok modifiyeli araç görmek istiyorsan çeşitli tuning siteleri var. türkiye.de burada yazmayalım reklam olmasın diye. oralara takılacaksın ki, modifiyeli araç görebilesin. burası toyotaclubtr... ve dediğin gibi çok da fazla modifiyeli araç yok burada. maalesef... toyota da zaten çok fazla modifiyeye giden bir araç değil. modifiye isteyen çoğu arkadaş da gidip başka marka model araç alıyorlar ve sitelerde de fotorafları mevcut. gidip oralara takılacaksın kardeş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
bir şey daha var tabiki de "Sitemizde iyi modifiyeli araçlar bir elin parmağını geçmez." diye başlıyor konu başlığın... eğer çok modifiyeli araç görmek istiyorsan çeşitli tuning siteleri var. türkiye.de burada yazmayalım reklam olmasın diye. oralara takılacaksın ki, modifiyeli araç görebilesin. burası toyotaclubtr... ve dediğin gibi çok da fazla modifiyeli araç yok burada. maalesef... toyota da zaten çok fazla modifiyeye giden bir araç değil. modifiye isteyen çoğu arkadaş da gidip başka marka model araç alıyorlar ve sitelerde de fotorafları mevcut. gidip oralara takılacaksın kardeş...
Takılmam gereken yerleri emin olun iyi biliyorum.Eğer laflaım baştada söylediğim gibi rahatsız ettiyse iş benden çıkmıştır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14

Mehmet abiye katılıyorum  git modifiye sitelerinde nutuk ver ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
çoluk cocuktan modifiye dersi alıcaz ne günlere kaldık yarabbimm !!!!!!
Taylancım öpüyorum seni ;)

Mehmet bey iyi yazmışsınız elinie sağlık ancak bu arkadaş bu tarz şeyleri anlıyamıyor yada anlayabilecek kapasitede değil kendisi.