0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu mendeo 2.0 dizel yada benzinli bir motora sahip değil sanırım. 1.6 en dolusunun ikinci elini 41 e bulmuştum ama 122 ps o aracı test ettim. Sırf o aracı almak 41 e almak için. En dolusu premium artık neyse 55 bin dediler peşin. 2009 9000km olan araca (hatasız) 43 isitiyorlardı ve 41 ebıraktılar. Arabanın gazına basarken ağbi daha basacaksan biri insinde arkadan ittiri versin gidemiyom diyodu resmen araç Murat. Bilmiyorum sende ne gibi izlenim bıraktı ama bu arada basarkenki bağrıltılarınında haddi hesabı yoktu. Ona para vereceğime Mertol'ünde yerinde olsam 45 1.4 TSİ Süper B alırdım. Sessizlik konfor ve 125 ps turbo beslemeli motoruyla bi harika. Ha bu arada epeydir görüşemedik. Msn de de. Nasılsın?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-40-000-km-de-2008-model-cok-temiz-avensis-28461593/detaybize de yakın bu var araba güzel de linea işte.
al gari uşağım.Sana bakıp bende arabayı satışa çıkardım.Tekrar toyotaya dönme isteğim var.
linea olunca? ben bitek klimada fark gördüm
bi de airbag'ları az. başka hatırlamıyorum.
amannn dert ettiğin şeye bak yola çıkmadan önce tehlikeli yerlere balon koy oldu bitti
bu kadar işte
arabada şenlik havasıda olur
bi de palyaço
oldu arabalara 5 kişi zor sığıyoruz bide o yolda döverim ben onu
o zaman comfort veya elegant şart
Örtmenimin konusunu sulandırmayın bakayım