Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« : Ağustos 09, 2010, 19:13:09 »
     1 ) Forumda bi Kemal ağbi var. Bide ben olayım mı? Gittim bayide inceledim. Hoş araç. Sadece bagaj biraz sıkıntı. Mikrodalga fırın gibi :D Hiç derinlik yok bi şey yok. İlginç bi bagaj. 38.000 e tek mesajla okey verdi. Buda ilginç ya. Şu an gündemimde 3 araç var. Sizinle paylaşıyorum.

HONDA Civic Sedan Elegance A/T VSA lı.
     http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-fiyat-dustu-15000-km-hatasiz-honda-civic-full-full-29366091/detay

Artıları: Bana çok yakın. İkinci eli güçlü. Km oldukça düşük ve hatasız. Havalı. Satsam, 2-3 sene sonra fazla zarar etmem.
   Eksileri: Yakıt fazla bildiğim kadarıyla. Bagaj sıkıntı. Ve alçak :)  

2 ) 31 lira fiyat yazmışlar. İlk sahibinden ve km si modeline göre de az. 30 dediler son ama pazarlık etmedim. 29 a alabilirim gibime geliyor. Gerçi galeri biraz zor olur ama...

TOYOTA Avensis 2,0 Elagant Executive A/T

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-orjinal-58000-km-de-elegant-executive-avensis-29204082/detay

Artıları:  İstediğim tarzda dolu bir araç. Geniş bagaj. 147 beygirlik güç. Mükemmel konfor. Cebimde iyide para kalacak. Yeri de yakın 3 saatlik yolda.
   Eksileri: 2. eli zayıf. 2-3  sene sonra satsam epey zararda ederim. Yakıtta aynı şekilde içiyor. Ama artık lpg takılabiliyormuş :)

3 ) Arkadaş Toyota çalışanıymış. Nerede çalıştığını henüz söylemedi. Sanırım fabrikada yada Sakarya'da bayide. 44 e yakın fiyat biçmiş. en son 42.5 dedi. Ben 40 dedim. Orata buluşalım dedim ve halen görüşüyoruz. Bakalım ne kadar indirebileceğiz.

TOYOTA Corolla Verso Premium

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-toyota-verso-premium-2009-cok-temiz-28926950/detay

Artıları: 7 kişilik. Geniş bagaj. 132 beygir yeni motor. Yakıtta kendine göre iyi. Km si az. Sıfır gibi.
    Eksileri: Biraz uzakta. İkinci eli yine zarar ettiren ve zor giden bi model. 2-3 sene sonra bi hayli zararla satılır.  Kredi çekme durumum olacak.

Şimdi bu üç araç için görüşleriniz nedir?

Toyota Club Türkiye

38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« : Ağustos 09, 2010, 19:13:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2010, 19:26:07 »
Abi herşey önce sahip olmakla başlar ben kendini sıkıntıya sokma derim krediymiş falan...
Avensis çok hoş duruyo Honda da öyle ama avensis bence cok daha uygun gibi dediğiniz gibi 2. elide zayıf felan değil bi düşünün derim aradaki fiyat farkından dolayı..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2010, 19:40:40 »
Taşkıncığım düşünüyorumda, düşünmüyor değilim. Diğer ikisi sahibinden o galeriden. Düşün onu galeriye veren kaça vermiştir. En az 3000 lira karı vardır o adamın. Yani 27 filan galeri almıştır. Onun ederide 28 dir. Toyota çalışanı arkadaşlara sor. Ha alıp bide lpg at 3-5 sene bin ama bu seferde yaşlanıyo epey. Bunlarıda düşünmek lazım. Neyse bakalım artık. Tavsiyen için sağol :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2010, 19:48:02 »
Abi Avensis 2.0 ikinci eli biraz sancılı fakat uzun süre bineceksen dert etme bence
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2010, 20:03:22 »
Abi ben sana bişi söleyim mi düşse düşse ne düşer ki o araba harika temiz bakımlı bi araç gibi duruyo burdan motorunu bilemem öteki tarafa 7 bin lira fazla vereceğime bu tarafa 1 lira fazla veririm bence ama avensisi aklından cıkarma derim honda yada o versoyu boşver abi..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2010, 20:12:20 »
Abi sen memur adamsın. Kredi kartıyla çok haşır neşir değilsen, ekonomin çok oynamaz ve aracı acilen satma ihtimalin azalır. Esnaf olsan(şekil 2a :D) "kolay satabileceğin aracı al" derdim.

Avensis çok oturaklı araç. Sanırım önümüzdeki sene vergisi de düşecek. Civic te oturaklı gözüküyor ama bence kabuktan ibaret :D. Kemal Abi duymasın :D.

Verso bir üst sınıf. Standartları farklı ve çok hoş bir araç. Dediğin gibi alıcısı az. Herkesin sedana ihtiyacı olur ama herkesin verso tipi bir araca ihtiyacı olmaz.

Bence Avensis.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2010, 21:31:10 »
ben araçları yakından görmeden bir şey söyleyemem...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2010, 21:34:48 »
Abi sen memur adamsın. Kredi kartıyla çok haşır neşir değilsen, ekonomin çok oynamaz ve aracı acilen satma ihtimalin azalır. Esnaf olsan(şekil 2a :D) "kolay satabileceğin aracı al" derdim.

Avensis çok oturaklı araç. Sanırım önümüzdeki sene vergisi de düşecek. Civic te oturaklı gözüküyor ama bence kabuktan ibaret :D. Kemal Abi duymasın :D.

Verso bir üst sınıf. Standartları farklı ve çok hoş bir araç. Dediğin gibi alıcısı az. Herkesin sedana ihtiyacı olur ama herkesin verso tipi bir araca ihtiyacı olmaz.

Bence Avensis.
Bizim honda için honda forumlarında geziyordum bu kasa civic ile ilgili bir çok şikayet var.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 09, 2010, 22:36:10 »
Avensis--> Karizmatik

VErso ---> Aileci

Civic-----> Altın tepsi

Bkz."kime, neye göre"  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 09, 2010, 23:05:28 »
abi versoyo alırsan ileride satmak istesen satarsın ama zararın baya olur. avensisi alsan fazla bi zararın olmaz bi de lpg taktırırsın dadından yinmez ;) civici boşver abi honda alacaksan accort al yoksa toyotadan devam ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 09, 2010, 23:49:33 »
İsmail abi en janjanlı Verso gibi geldi bana tam aile işi ve 0 gibi gözüküoyor hakikaten başağrısı ihtimali 0'a yakın
civic pek tatmin etmez seni sanırım, bildiğim kadarıyla D sınıfı bir araca binmek taraftarısın ama bu avensis mi 5 yaşında bir araç totalde evveliyatı nedir?
yerinde olsam versoyu alır 1 2 sene binerdim sonra da yeni avensis alırdım 2 yaşında falan, diğer araçlardan 1000 2000 civarı daha fazla değer kaybetse bile 0 gibi daha yeni teknoloji bir araca binmek isterdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 09, 2010, 23:55:44 »
İsmail abi hiç düşünme Honda süper :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 'alph
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 10, 2010, 00:26:53 »
versoyu direk eleyin bence. :)
araca uzun süreli binecekseniz, konfor ve donanım önemli diyosanız avensis derim abartıldığı kadar fazla yakıt olayı yok.
ama gösterdiğiniz araçlar içinde tercihim honda olacaktır.
full+full olması tutulan renk olması hatasız olması ve  diğer araçlara göre istediğiniz performans, donanım, fiyat , 2.el  vs vs keslinlikel civic derim...

2007 ToYoTa CoRoLLa (canavarım : )
06.34
FeNeRBaHÇe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2010, 00:39:45 »
Avensis + Verso satarken fazla değer kaybeder.

Her ne kadar Avensis - Civic arasında sınıf farkı olsada ben Civic derim.

Verso bir üst sınıf.
Ben Verso'yu C sınıfı biliyorum.
Bir yanlışlık olmasın Vedat Abi  :huh:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #14 : Ağustos 10, 2010, 00:52:32 »
Avensis + Verso satarken fazla değer kaybeder.

Her ne kadar Avensis - Civic arasında sınıf farkı olsada ben Civic derim.
Ben Verso'yu C sınıfı biliyorum.
Bir yanlışlık olmasın Vedat Abi  :huh:

katılıyorum değer kaybetmeyecek tek araç civic seceneklerın arasında :)

Yaa birde tamam ben bıle dusundum bır ara 2.0 avensıs almayı ama lpg takılamayan o kadar büyük benzınlı bır araca bınmek cüzdanda biraz şişkinlik ister birde d sınıfı bır arac her zaman değer kaybeder acı ama gerçek birşey bu :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #15 : Ağustos 10, 2010, 01:05:59 »
D sınıfında en kayıp Passat'da.

İllaki D sınıf diyorsan Passat'lara bak derim İsmail Abi.
SIU Corolla T-Sport

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ağustos 10, 2010, 01:16:16 »
Alıntı
ben araçları yakından görmeden bir şey söyleyemem...
 :alkis:

E kız gel bile gidip bakalım  :lol:  :D

Arkadaşlar Avensis, civic ve verso şeklinde sıralamışsınız sanırım. Avensislere İzmir'de lpg takılmaya başlandı. Kasım ayında Ankara'da  teleflex denen bi yer takmaya başlayacakmış (Ali kardeşe duyurulur). Alıp lpg takdıkmı tadından yenmez harbiden.

Yorumlarınız süper. Çok teşekkür ediyorum.
   Biraz daha bilgi vereyim. Şöyleki malum memur adamız. Bakıcı var, kira var vs bide kredi girince işin içine ki en fazla 7000 çekerim (Verso için) sıkışırım epey. Hatun bunaldı borç borç nereya kadar diyor haklı olarak. Ama kredi kartı bu ay 1044 tl geldi o ayrı. :) Ağlasamıydım bilmiyorum. Aldığı maaş 1400 lira. Düşünün şimdi.  :D Her neyse elimde peşin 37 000 lira param var. Avensis olursa (29 diyelim ona)  8 000 lira cebimde kalır. Araçta bi sıkıntı ilerde lpg takdırma filan işin içine girdimi dertsiz tasasız yaptırırım. Civic e 1000 lira daha bulup sahip olabilirm. Ama dediğiniz gibi zarar etmem. avensis seneye 25 olur sanırım satışı. Verso ise bende isterim. Arkadaş yani sahibi toyota çalışanı ve 2011 verso siparişi vermiş. Yalvar yakar 42 ye indi. Başka olmaz dedi. Aceleside yokmuş. Aracı gelinceye kadar araçsız kalmakta istemiyo. Tok satıcı anlayacağınız. Saolsun, sizden iyi olmasın, iyi bir arkadaş. Zaten toyota kullanıp kötü birini tanımadım :) Versoya son 41 verdim.  Ama otomatik tercihim birinci sırada. Üçünden biri artık ne biliim. Yarın Avensisi plaka ve şase alıp sordurtacağım, servise ve sigortacı arkadaşlara tramerden. Sonra versoyu. Civic zaten trabzonda alır giderim honda servisine. İşin ilginç tarafı adama nakit 38 dedim, mesajla bide. Tamam dedi tel yazdı ara yarın buluşalım dedi. Tırstım açıkcası. Şaşırdım. Hiç bir mesaja nazlanmadan direk tamam diyeni görmedim. :D Bakıyorum sitede aynı model 25 000 inin üstünde 40 -41 istayen bile var. Ekstaları bile yok. Şu bagajı adama benzeseydi hiç tereddüt etmezdim. Neyse sizinde kafanızı karıştırmayayım. Skoda süperb 1.9 Tdi elegance, passat 1.8 T higline II sayıklarken buralara geldik. eski model araçlara 38- 40 vermektense civic yada verso alırım. Ama avensis eski model fiyatıda uygun. O yüzden ağır bastılar. Hadi hayırlısı bakalım ramazan arefesinde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 'alph
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 10, 2010, 01:25:44 »
valla abi bu kadar borcun var yengeyide üzme :)
konfor desen var  
yakıt desen iyi
2. eli süper
full+full
kesenede uyuyor
araç temiz ise kaçırma derim.
bu arada bende çok üzerinde durmuştum civic lerin fiyatları o aralıkta daha doğrusunu söylemek gerekirse piyasanın  bir kaç bin altında...
2007 ToYoTa CoRoLLa (canavarım : )
06.34
FeNeRBaHÇe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Ağustos 10, 2010, 01:50:04 »
Alıntı
Bizim honda için honda forumlarında geziyordum bu kasa civic ile ilgili bir çok şikayet var.

Ne gibi şikayetler varmış? Açarmısın biraz Atakan kardeşim.

O aurisi bende gördüm. Otomatik olsa düşünürdüm. Versoda otomatik seçeneği yok o ayrı mesele.