0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercü ve Seçkin bu konunun sahibi eli cetvelli,müdür yardımcısı olan bir örtmen.Bi de Laz'ki artık bu kadarı yeter sanırım...
o trabzon ben görele yakınız yani cetvelden korksak geometri dersine girmezdik diğilmi
Ercü ve Seçkin bu konunun sahibi eli cetvelli,müdür yardımcısı olan bir örtmen.Bi de Laz'ki artık bu kadarı yeter sanırım..
Teşekkürler Özcan. Harbi +18 sınırlaması gelmesi gerekiyor artık foruma. Yakınsan atlada gel göreleli öğrenci arkadaşım. Seni cetvelle tanıştıracağım ama resim dersinde Sen geometri derslerine girmezsin... Bu arada vectra Ya Özcanım opel deyince midem kalkıyor artık. Alper'im duymasın Hayırlısı artık ne diyim. Bu güne kadar sabrettik. Yıllık izindeyiz, arabasızız, oruçluyuz sabrediyoruz işde. Aslında istediğim bi araç vardı. 38.000 e de anlaştık ama. Kemal ağbi gibi eşimde bööğk dedi ona. Renault Megane III HB Dynamik Komple cam tavan, 1.5 DCİ 105 ps, 240nm tork. En fulü. 2009 model 12.000 de. Haziran ayında yılı dolduğundan bakım görmüş. Servis garantili. 100.000 km garantisi var. Dizel güçlü bi motor, sessizde. Depo 50 litre ve bir depo ile 1200 -1300 km yol gidebiliyor. Aslında hep lüks düşündüm ama dönüp baktığımda 2004 model araçlara o parayı vermektense garantili sıfır gibi hemde dizel araçlara o parayı vermek daha mantıklı geldi. Tabi avensis olabilir. Para cebimde kalır. Bide lpg attırıp devam ederiz. O ihtimalde bi kenarda duruyor. Artık hayırlısı. Bu arada konu gereği bazılarınızda yazmış arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum öncelikle. Sizi germek istemedim. Eğer toyota dışında bir araç olursada darılmayın. Artık kısmet neyse o.
ercü ismail hoca espri yapmış alınma....
bu espiri forumda çok yapılmaya başlandı Hande Ablacım
ismail hocam Allahını seversen şu arabayı al artık )))))
ömrümü çürüttü ömrümüüü ...
hande hanım; bayram üzeri araç fiyatlarıda fırlamıştır, gerçi alınmaz gibime geliyor, siz ne dersiniz, kurbanı beklesekmi?
Haklısınız tek cıvıtan bizleriz konunuzun içine ettik özür diliyoruz +18 sınırlaması geitirin kurtulun bari cıvıtan birileri olmaz gayet istediğiniz ciddi foruma dönüşür.
+1
öleyim bennn...
Heyhaatttt yettim gayri....Ortamı germeyin arkadaşlar.Öyle ya da böyle sizler bu forumun gülüsünüz.Anlaşıldı mı?Öpüyorum sizleri,gülümseyin bakayım Töbe töbe.....
Germedik bi problem yok abi dikeni gibiyiz sanki batıp duruyoruz millete.
Forumda gül varsa ablalarımızdır Hande Bayram ve Nagihan Uyanık
bu hep böyle olacaksa -18 sınırı talep edeceğim....
Tabikide olucak değişiceğine ihtimal vermiyorum değişmezde yoksa sendemi +18 isteyenlerdendin Hande abla
asla.... sizler sıcaklık katıyorsunuz bence...