Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #120 : Ağustos 14, 2010, 02:45:03 »
İsmail abi gel etme şaşma japondan :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ağustos 14, 2010, 02:45:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • sülale boyu verso
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #121 : Ağustos 14, 2010, 02:55:00 »
selam  bence yengeye bi sorsan yüzde 90 verso diyecek.yeni herzaman yenidir. civic bence 2012 de kasa değiştirecek bu kasada çok şikayet var bende 2005 vtec es vardı. çok memnundum. yeni civiclere göre  çok daaha sorunsuz du yeni civiclerde görüş sıfır. diyebilirim civic alacaksan 2005-2006 otomatik es modelini şiddetle tavsiye ederim.şanzıman mükemmel vites geçişlerini hissetmiyorsun bile.. fiyatlarıda çok makul 2.eli çok iyi gidiyor. satacam dedim 1 hafta içinde sattım.zarar ettirmez.yeni civic ve avensisi bence elemelisin. Verso çok iyi bir araç iç hacmi mükemmel zaten farklı kategoride bir araç ben 2010 modelini 8000 km.de 42000 e aldım fazla zarar ettireceğini düşünmüyorum.çünkü yeni kasa bir araç en az 5 sene bu kasa devam eder.ama fazla bir performans bekleme hayal kırıklığına uğrayabilirsin. ama koltuğa oturunca insanın koltukları kabarıyor herkesin gözü sende oluyor. gerçekten havalı bir araba sanki jeep kullanıyorsun.heybetli bir araç verso herzaman müşterisi vardır.
eko1121

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • sülale boyu verso
« Yanıtla #122 : Ağustos 14, 2010, 02:57:22 »
İsmail abi gel etme şaşma japondan :)
Taylan kardeş zaten ismail beyin söylediği 3 araç ta japon değilmi?:))
eko1121

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #124 : Ağustos 14, 2010, 03:02:52 »
Taylan kardeş zaten ismail beyin söylediği 3 araç ta japon değilmi?:))

son mesajları okumadın galıba passat bakıyor sımdı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • sülale boyu verso
« Yanıtla #125 : Ağustos 14, 2010, 03:12:23 »
aman gözünü seveyim ismail abey wolksvagene uzaktan bile bakma
eko1121

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Ağustos 14, 2010, 04:09:40 »
aman abi volkwagenden uzak dur. geçen hafta bizim kötü benzin pompası arıza verdi şimdi frende problem var hidroliği gönderiyor bir daha geri çekmiyor. bmw'yi şiddetle tavsiye ediyorum almıyorsan onu japondan şaşma. bmw'ye de bakacaksan 3.18 in üstüne çıkma çünkü 3.18 in üstü 6 silindir benzin parası yetişmez.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Ağustos 14, 2010, 04:12:38 »
abi geçen hafta oto pazarındaydım istanbul papyon da  bi tane 2009 siyah 31000km de honda vardı  sadce tampon boyalı  galericiler sarmıştı etrafını 30.000 bıraktı  29.000 veriyolardı vermemşti
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : Ağustos 14, 2010, 17:06:14 »
Yuh be 30 000 e he. Maşallah üşüşmüşler desene :D  Bize düşmez böyleleri :(

Erkan bey sizin araç 132 ps değilmi. Benim müdürde 110 ps lik var 2008 model iyi gidiyo gibime geldi. Bi defa sürmüştüm. Tabi kısa menzil. Ama harbi jeep gibi bişey. Siz iyi fiyata almışsınız. Zarar ettirmez dediğiniz gibi. O fiyata bulursanız bende alrım. :D

Passat konfor, güç, prestij sağlamlık demek. Bilmiyorum yanılıyor muyum. Yağ gibi sessiz ve sakin, akıyor yolda, ne zaman 150 ye çıkmışsın anlamıyorsun. Her şeyde olduğu gibi araç işide şans işi. Bi şekilde üzerinden çıkacak para varsa araç sayesinde çıkıyor belkide. Hep kötülerekn VW yi en çok satan araç olduğunuda unutmamak lazım. Cady si transporteri jettası golfu pasatı gibi. Ama 2004 134 000 de araca 38 000 veren eşim, 2009 15 000 de araca o parayı vermedi :D

Onunda görüşünü alıyorum pek tabi ama yinede benim borum ötüyo ben sürüyorum onlar seyahat ediyor. Sadece fiyatlar konusunda uzlaşamıyoruz. Yani bir eski model passata 38 verirken, 2009 bir dizel reno yada Hondaya o parayı vermem diyor. Sonuçta ikimiz kazanıyoruz. Haliyle beraber karar verip alacağız. Artık bilemiyorum. Bakalım ne olcak sıkıldım zaten. sıcaklar, oruç, su, arabasızlık
  üf üf      

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Ağustos 14, 2010, 18:03:24 »
Bayanlar arabadan pek anlamaz, (Hande hariç :wacko:)sen kendin karar ver genede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Ağustos 14, 2010, 18:53:20 »
Başka bir forumda Civic sahibi bir arkadaşımın yazısını hiç dokunmadan ekliyorum. Şikayet etmiş ama yine de değiştirmem demiş.

Alıntı yapılan: (Gizli Üye)
1 temmuz günü Honda Toros Bayinden sıfır km honda civic sedan Premium otomatik vites aracımı teslim aldım. Aracın üçüncü gününde 3 temmuz sabahı araç 12o km de iken hava yakıt karışımı sensörü (AF) ve yağ sensörü arızası vermiştir. Yol yardım ekibi sorunu çözemediği için araç servise çekici ile götürülmüştür. Aracın yağ sensörünün temizlendiğini geçici arıza verdiğini silindiğini herhangi bir sorun olmadığ söylenmiştir. C.tesi günü akşamı aracı teslim aldım telaş ile servis raporu almadığımı fark ettim. P.tesi günü giderek aracın arızasından dolayı servis raporu aldım. Senelik izne çıktığım için Konya dan izmire gittim.Araç uzun yoldan dolayı 1000 km bakımı geldiği için İzmir Honda Terakki servisine gittim. Boya koruma lastiklerine nitrojen basımı ve 1000 km bakımı yapılmıştır. Bakım esnasında daha önce yaşadığım sıkıntıyı kendilerine anlattım kendilerininde bir daha kontrol etmesini istedim. Araç zamanında kontrolleri yapılmış şekilde teslim edildi. Araç 22 temmuzda tekrar yağ ve arıza lambası yaktı.Terakki serviste Aracın içersinde yıkamadan sonra paspaslarin üstüne koydukları kağıttan yol yardımı aradım. Araca bakmasını istediğimde gelmesine gerek olmadığna aracı servise çekip yarın bakabileceklerini söylediler. Aracın hemen bakılmasını istediğim için Yol yardımı aradım. Beni Honda Çamkıran servisine yönlendirmesini istedim.
Yol yardım geldi aracı incelemeleri gerektiğini söyledi ve tekrar araç çekici yardımıyla servise çekildi. Araçtaki arıza gösteren parçalar servisin elinde olmadığı için sıfır araçtan sökülerek aracıma takılarak kontrol yapmaya başlandı. AF sensörü ve multipax beyin diğer sıfır araca takılarak arızalı olduğu tespit edildi ve bu parçalar sıfır araçın üstünden sökülerek benim aracıma takıldı.Yağ sensöründe bir arıza olmamasına rahmen arıza tekrarlanmaması için oda değiştirilmiştir. Honda Türkiye yetkilisi Mehmet Bey ile görüşmemde aracı iade etmek istediğimi veya değiştirilmesi talebimi kendisine ilettim. Aracın bir gün daha serviste kalarak detay inceleme yapılması gerektiğini iletti . Senelik iznim bittiği için Konya da işbaşı yapmam gerektiği halde aracım arızalı olduğu için işyerim ile aram açıldı. 2 günlük servis çilesinden sonra araç sorunsuz şekilde teslim edildi. 40 küsür milyara aldığınız Sıfır bir aracı bir ay içersinde 2 defa yolda kalmış olmasına mı yanayım serviste ellenmedik bir yeri kalmadığına mı ? 175 tüketici hattını aradığımda aracın 3. defa aynı arıza yapması halinde iade veya değişim hakkım olduğunu iletti. 3. arızasını yapması halinde bu hakkımı kullanarak aracı firmaya iade etmeyi düşünüyorum.

En son olarak arabamdan çok memnunum geri versemde yeniden civic alırım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #131 : Ağustos 15, 2010, 01:24:32 »
Attan inen eşşeğe binmezmiş misali olmuş nu :D de aliciğim Honda'dan vazgeçtik zaten o çoktaaan satılmıştır bile :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : Ağustos 15, 2010, 01:51:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Ağustos 15, 2010, 02:23:05 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-ford-focus-titanium-x-paket-29375110/detay

Fordlar için ne dersiniz? 1.6 109ps dlu bir araç titanium x paket.

Focus sahibi arkadaşlarım genelde memnunlar araçlarından lakin bu ilandaki biraz pahalı gibi geldi bana.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Ağustos 15, 2010, 03:16:37 »
abi sende alamadın bi araba ya.Al corolla kurtul :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Ağustos 15, 2010, 03:20:14 »
focus sedana şahsen ben bu kadar para vermem. dizel avensislere bak abi mesela?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-acilll-satilik/detay
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • sülale boyu verso
« Yanıtla #136 : Ağustos 15, 2010, 09:05:56 »
VERSO diyorum başka bişey demiyorum. valvematic yeni nesil atmosferik motor yeni herzaman yenidir:)
eko1121

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Ağustos 15, 2010, 12:33:38 »
Bayanlar arabadan pek anlamaz, (Hande hariç :wacko:)sen kendin karar ver genede

yok bende anlamıyorum doğrudur....

bu arada geçende haberlerde hacizli araçları görüntülediler.... intihar eden kastellinin arabası ne markaymış bilin bakalım.... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Ağustos 15, 2010, 12:39:07 »
yok bende anlamıyorum doğrudur....

bu arada geçende haberlerde hacizli araçları görüntülediler.... intihar eden kastellinin arabası ne markaymış bilin bakalım.... :)

???
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Ağustos 15, 2010, 16:18:11 »
Kastelli intiharmı etmiş...? vay be.. nihayet