Nikah memuru

Basmayın kadının damarına bak şimdi cetveli o alacak eline karışmam. Yalnız bide onun ki T cetvelide olabilir.
Gençler ben lisede müdür yardımcısıyım. Sizin gibi öğrencilerim var ama şu dünyada önce ana - babanıza sonrada öğretmenlerinize saygıda asla kusur etmeyin. Sizi en çok seven onlardır. Düşünün ilk okulda anne - babanızdan çok sınıf öğretmeniniz sözünü dinlerdiniz.
Bu arada ortamı gerdiğimi 10. sayfadaki mesajımda belirtmiştim. Fazla gerilmeyin arkadaşlar. Araba arıyoruz, gerilim filmi çevirmiyoruz burada.
Bu arada sırf merak ettiğim için soruyorum siyah ıncıyı kaça alıp.Kaça satmıştın
Valla o bir hataydı. Öylesine açılmış bi ilan vardı. adamda alıyorum deyince bende şok oldum. Elim titriyordu noterde valla imza atarken. Aracı Utku hasber vermişti. Trabzon bodruma 28 saat süren bi otobüs yolculuğunda almıştım. Aldığımda 14.000 de boyasız ve sorunsuzdu. Noterde bedeli 33,750 çıkmıştı. Ben 30.000 e almıştım. 32 istemişti vatandaş. Sonra sahibinden.com a ilan açtım öylesine piyasa yoklaması 33,500 den. Adam aradı ordudan geldi aldı 33,000 e. Bende ne olduğuma uğradım. Satarken 36.000 deydi ve park halinde bir kargo aracının sürtmesi sonucu arka sol kapı boyalıydı. Utku bana satma ağbi dedi mayıs haziranda bunu 35 e okutursun. Dediğide oldu. dursaydı şimdi 48.000 de filan olurdu (Opelle 12.000 yaptım) ve 34-36 istiyorlar 2007 60.000 nin üstünde araçlara. Artı 3.000 le evime bi lcd ve sinema ses sistemi aldım. İhtiyacımızda vardı buna.

ve opeli 29,500 e.
Şimdi diğer markalarda ekstra özellikler olunca toyota corolla dizel cazip gelmiyor Taylan'cığım. En basitinden bana hız sabitleme lazım ama corollada yok ve takdıramıyorsunda. Benzinli modellerin olmayanlarına takdırabiliyorsun

Ve başka özellikler...
Abi Allah aşkına yahu biri ne yapacaksın hız sabitleyici

Hiç anlayamıyorum biri bana sevdirsin şunu
Şöyle hiç durmadan uzun yolda 8-10 saat araba sür bak seviyor musun sevmiyor musun? Kamyonlardan neden tuğla çıkar biliyor musunuz ?
Dönüşte düşünmüyor değilimde likidite sıkıntısı var...
Dönüşte düşünmüyor değilimde likidite sıkıntısı var...
evet kesinlikle money

zaten depo fullemek 170 180 oraya varmak 1,5 depo rahat var sakin kullanımda
Sen Karadeniz insanını tanıyamamışsın o zaman. Sen gel deponu ben fullerim dönüşte...
Sen Karadeniz insanını tanıyamamışsın o zaman. Sen gel deponu ben fullerim dönüşte...
Bizde karadeniz insanıyız ya abi o yüzden gaza gelip kendi depomuzu kendimiz doldururuz diye korkuyoruz
abi valla naptın

depo fullemek falan

çift arabamı gitsek ahmet abi
Vur dedikte öldür demedik.

Ha iki araba gelin gelmeyin demiyorum. Ama ben birini fullerim siz sonra hortum takar aktarırsınız diğerine
Valla aklına megane düşünürsen dolu araba herşeyi geçtim bildiğin temiz araba....
Sadece şunu söyliyim Hakan abi arabayı otoparka bırakıp evine taksiyle giden adam daha ötesi yok bu işin