0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay vay vayyy meğerse bizim nagihan motor tutkunuymuş toyota felan hikaye rabitler felan ohooo
Tabii ya rabit kullanınca motor tutkunu olunuyor?! Benim olayım chopper aslında gereğinden fazla asil duruyorlar ama para yok, muhafaza edecek yer yok vs vs. Yaramı deşme şimdi.
Chopper mu pufss Burda ayaga dusmus yav Adamlari gorcen kari=koca tutkun evlenmis bi de 15 yasinda bebeye ufak chopper yaptirmislar oda peslerinden gidiyor olursun gulmekten harika bir sahne
ana!!! nagi ben senelerdir bundan istiyorum ya biri atv biride bu, dedene söylesene benim efsaneyle takasa girelim... =)
bizde de kırk yılda bir ACity slalom yarışı olacakda, yarışdan hemen önce piste çıkacak iki tur atacak, ağzımız açık bakacaz "aaa chopper geçti" diyecez...
dedende benim kafadan anlaşırız biz dedenle sen çık aradan =) hakkat ama çok hoşuma gidiyo bunlar ya arkası iki teker falan , atv de yuvarlanmıyo sinir ediyo beni dağ bayır demiyo tırmanıyo tam yuvarlancak gibi oluyo geri düzeliyo =)
dimi türkçe esnek dil nereye çekersen oraya gidiyo bide senin okuyuşuna bağlı tabi =))) şaka biyana yarisine talip var ? sol çamurluk değişmiş dedim =)))) böööö...
sadece sol çamurluk mu? sağ çamurluk, arka tampon ön tampon yan 4 kapı =) öhhöööö
Geçmiş olsun öncelikle.Nazar olmuştur bence,karbon yerine siz bir kurşun döktürün derim.
ha sen bunu lunaparktan almıştın dimi =) sen öyle türkçeyi sündürürsen bende minik yarini böyle tanıtırım ankaraya =) şaka biyanada gerçekten yaris almayı düşünüyolar ne düşünüyosun kullanmış biri olarak...
pertten dönme, M/M şanzumanda sorunlu zaten