Gönderen Konu: yaralı yarim =(  (Okunma sayısı 9250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: yaralı yarim =(
« Yanıtla #80 : Ağustos 04, 2010, 15:51:44 »
tek alınabilitesi var o da; sticker... :islik: :islik: :islik:

Aaa söylemedim ben onu dimi Murat abi? Sökmüş götürmüş şeref yoksunu bi herif stickerımı :(
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 04, 2010, 15:51:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #81 : Ağustos 04, 2010, 15:55:20 »
ben bekirden aldım, yapıştırdım sabah işe giderken sticker yoktu =) sadece sen değilsin yani stickeri çalınan =)) biz zaten düzünü almayı düşünüyoruz arkadaşın ablasına tutturdu ben düz vites istiyorum diye, daha 1. viteste kalkamıyo ama kalktıktan sonra da duramıyo olsun öğrenir heralde... yarın toyana gidip bakıcaz akıllarına girdim hondadan toyotaya çeviricem bunları :) ya 2008 auris ya da sıfır yarisle ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ağustos 04, 2010, 16:01:03 »
Aaa söylemedim ben onu dimi Murat abi? Sökmüş götürmüş şeref yoksunu bi herif stickerımı :(
bak şimdi kızdım işte, şerefsiz yaaaa. ya formumuza gıcık veya sana... düşmanın var mı senin oralarda kardeşim.

veya formun müdavimlerinden biriyle karşı karşıyayız, söküp kendi arabasına yapıştırmıştır :D :D :D :D

haberim olsaydı ayarlardık, geçen ki buluşmada 4 nalda vardı sticker, hatta fotonun birinde elimde duruyor...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #83 : Ağustos 04, 2010, 16:10:18 »
Bende olsam Auris veya Yaris alırdım zaten :lol:

Sorma Murat abi ya sinir oldum, beşiktaşta gerçekleşti olay. Ben Kars'tayken ikizime bırakmıştım yarimi hem sol teker üstü hemde sticker sürprizleriyle karşılaştım teslim aldığımda. İlk yolladığın ikinciden sonra geldi ya ben saklıyordum onu. Arabayı yıkamaya vericem ondan sonra yapıştıracağım ilk yolladığını :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ağustos 04, 2010, 16:19:45 »
bak ben o gecikme de bir hayır vardır demiştim dimi ??? belki de dememişimdir ama bir hayır var işte, PTT beni bunalıma soktu o zaman ama bir işe yaradığını görmek güzel :) ...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #85 : Ağustos 04, 2010, 16:30:03 »
bak ben o gecikme de bir hayır vardır demiştim dimi ??? belki de dememişimdir ama bir hayır var işte, PTT beni bunalıma soktu o zaman ama bir işe yaradığını görmek güzel :) ...

aynen :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Ağustos 04, 2010, 17:01:56 »
geçmiş olsun bunla bişey olmaz naghihan..Azcık pasta yaptır boyatma bile üzerinde kalsın..Ben de ilk aldıgımda çizikleri gördükçe bir elimde pasta bir elimde boya umurumda mı çizikler diye takılıyordum ama şimdi onlar çiziyor ben kellemiyorum hatta ayda bir yıkıyorum pis oldukça yaklaşmıyorlar..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Ağustos 04, 2010, 17:07:03 »
Madem öyle vazgeçtim autoking den pasta yaptıracağım. Avrupa yakasında hatta beylikdüzünde oturuyorum var mı bildiğiniz güvenilir memnun kaldığınız pasta yapan yer?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #88 : Ağustos 04, 2010, 17:08:22 »
istanbulda sonaxın falan şubesi yokmu en güzel ve temiz işçilikle orda yaparlar ancak içinede siner...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #89 : Ağustos 04, 2010, 17:12:15 »
istanbulda sonaxın falan şubesi yokmu en güzel ve temiz işçilikle orda yaparlar ancak içinede siner...

Var sonax hemde avcılar şubesi yakın bayağı. Direk gidip yaptırayım mı fiyat aldıktan sonra size gelip danışayım mı? Fiyat konusunda hiç bir fikrim yok çünkü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Ağustos 04, 2010, 17:13:55 »
en yakın nalburiye ,alışveriş merkezi veya  başka yerden 5-10 tl arası bir pasta al sevise ugradıgında az rötuş boyası rica et gerisi senin marifetli ellerinde bitiyor..Bunu başarabilirsin biliyoıruz :-\
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #91 : Ağustos 04, 2010, 17:14:17 »
bi fiyat al bi danış bakalım hem banada yardımcı olmuş olursun fiyat konusunda ortak bilgilerimizi çek ederiz=)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Ağustos 04, 2010, 17:15:59 »
sakın sakın yağlama yıkamacılara yaptırma pasta-cila işini, git kaportacıya yaptır, ekmek ekmekçiden alınmalı her zaman...

veya kendin yap, kendine güveniyorsan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #93 : Ağustos 04, 2010, 17:19:36 »
sakın sakın yağlama yıkamacılara yaptırma pasta-cila işini, git kaportacıya yaptır, ekmek ekmekçiden alınmalı her zaman...

veya kendin yap, kendine güveniyorsan...

abi iyide sonax,3m ve adı aklıma gelmeyen birkaç yer daha var bu işin kralları diye biliyorum yoksa bendemi yanlış biliyorum? sonax yıkama yağlama değil sadece bu işi tüm türkiyeye tanıtan bir marka :wacko: :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ağustos 04, 2010, 17:23:21 »
bu saydıklarına lafım yok, ben şu mahalle arasında, işsizlerin bir araya toplanıp, ellerine basınçlı bir makina alıp, pasta-cila 150Tl yazarak herşeyden anlıyoruz zannedenleri kasdetmiştim... hele bir de o pastanın makinasını alıp onunla atıyorlarsa, boyada yer yer yanıklar kaçınılmaz oluyor, yine ellerinde atanlar daha sağlıklı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #95 : Ağustos 04, 2010, 17:26:20 »
ha pardon abi yanlış anlama var  :D :D aynen öyle,eline pasta makinasını alan kapıya yazıyo 50 ila 150 arası bir fiyat, bnm milletimde ucuz diye gidiyo yaptırıyo ama kalite eksilerde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Ağustos 04, 2010, 17:34:33 »
en yakın nalburiye ,alışveriş merkezi veya  başka yerden 5-10 tl arası bir pasta al sevise ugradıgında az rötuş boyası rica et gerisi senin marifetli ellerinde bitiyor..Bunu başarabilirsin biliyoıruz :-\

En azından azıcık işi gösteren olsaydı yapardım ama bu zamana kadar hiç tanık olmadım ve yapmadım :( güvenemem kendime.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ağustos 04, 2010, 18:28:41 »
Ay qız, niye verirsen ona buna haravayı
canın sağolsun Nagihan , araba bu, trafik bu , ufak tefek kazalar öyle veya böyle olur, olacaktır, sıkma canını
gelelim neler yapacağına (en deneyimli ağızdan) :P
Bi kere nerede yaptırırsan yaptır sakın para ödeme, kaskoya boşunamı o kadar veriyoruz, kaslodan yaptır,
indirimin gidersede gitsin atla deve değil yaptıkları indirim
önce autoking e bi git, eğer lokal boyuyorlarsa yine kaskodan olmak üzere boyat, ancak lokal olmaz derlese boşver onları servisine git
autoking eskiden çok iyiydi ama şimdi kudurmular, pek çok olayda işin kolayına kaçıp birazda daha fazla kazanmak için lokal boyadan kaçınıyorlar, eğer komple boyanacaksa şüpesiz servis daha avantajlı
son olarakta çektiğin resimleri iyi koru, belleğe falan kopyala(PC çokerse falan diye) ilerde satarken o resimlerle boyanın ciddi bir darbe den olmadığını basit çizikten boyandığını kanıtlarsın

ve bir dip not; canını sıkabilir ama toyotaların orijinal astaı macunu falan beyaz diye biliyorum, senin çizilen yerde is sarı, yani orası daha önceden de boyanmış sanıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Ağustos 04, 2010, 18:32:08 »
Ay qız, niye verirsen ona buna haravayı
canın sağolsun Nagihan , araba bu, trafik bu , ufak tefek kazalar öyle veya böyle olur, olacaktır, sıkma canını
gelelim neler yapacağına (en deneyimli ağızdan) :P
Bi kere nerede yaptırırsan yaptır sakın para ödeme, kaskoya boşunamı o kadar veriyoruz, kaslodan yaptır,
indirimin gidersede gitsin atla deve değil yaptıkları indirim
önce autoking e bi git, eğer lokal boyuyorlarsa yine kaskodan olmak üzere boyat, ancak lokal olmaz derlese boşver onları servisine git
autoking eskiden çok iyiydi ama şimdi kudurmular, pek çok olayda işin kolayına kaçıp birazda daha fazla kazanmak için lokal boyadan kaçınıyorlar, eğer komple boyanacaksa şüpesiz servis daha avantajlı
son olarakta çektiğin resimleri iyi koru, belleğe falan kopyala(PC çokerse falan diye) ilerde satarken o resimlerle boyanın ciddi bir darbe den olmadığını basit çizikten boyandığını kanıtlarsın

ve bir dip not; canını sıkabilir ama toyotaların orijinal astaı macunu falan beyaz diye biliyorum, senin çizilen yerde is sarı, yani orası daha önceden de boyanmış sanıyorum

helal olsun kemal abi helal olsun sana  :alkis:  :alkis:   :alkis:
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Ağustos 04, 2010, 18:41:59 »
Yaa Osmancıım, arkadaşlar beni sırf gırgır takılıyorum sanıyorlar, ama feleğin çemberinden geçmişim valla :dans3: