0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek alınabilitesi var o da; sticker...
Aaa söylemedim ben onu dimi Murat abi? Sökmüş götürmüş şeref yoksunu bi herif stickerımı
bak ben o gecikme de bir hayır vardır demiştim dimi belki de dememişimdir ama bir hayır var işte, PTT beni bunalıma soktu o zaman ama bir işe yaradığını görmek güzel ...
istanbulda sonaxın falan şubesi yokmu en güzel ve temiz işçilikle orda yaparlar ancak içinede siner...
sakın sakın yağlama yıkamacılara yaptırma pasta-cila işini, git kaportacıya yaptır, ekmek ekmekçiden alınmalı her zaman...veya kendin yap, kendine güveniyorsan...
en yakın nalburiye ,alışveriş merkezi veya başka yerden 5-10 tl arası bir pasta al sevise ugradıgında az rötuş boyası rica et gerisi senin marifetli ellerinde bitiyor..Bunu başarabilirsin biliyoıruz
Ay qız, niye verirsen ona buna haravayıcanın sağolsun Nagihan , araba bu, trafik bu , ufak tefek kazalar öyle veya böyle olur, olacaktır, sıkma canınıgelelim neler yapacağına (en deneyimli ağızdan) Bi kere nerede yaptırırsan yaptır sakın para ödeme, kaskoya boşunamı o kadar veriyoruz, kaslodan yaptır, indirimin gidersede gitsin atla deve değil yaptıkları indirimönce autoking e bi git, eğer lokal boyuyorlarsa yine kaskodan olmak üzere boyat, ancak lokal olmaz derlese boşver onları servisine gitautoking eskiden çok iyiydi ama şimdi kudurmular, pek çok olayda işin kolayına kaçıp birazda daha fazla kazanmak için lokal boyadan kaçınıyorlar, eğer komple boyanacaksa şüpesiz servis daha avantajlıson olarakta çektiğin resimleri iyi koru, belleğe falan kopyala(PC çokerse falan diye) ilerde satarken o resimlerle boyanın ciddi bir darbe den olmadığını basit çizikten boyandığını kanıtlarsınve bir dip not; canını sıkabilir ama toyotaların orijinal astaı macunu falan beyaz diye biliyorum, senin çizilen yerde is sarı, yani orası daha önceden de boyanmış sanıyorum