0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun öncelikle.Nazar olmuştur bence,karbon yerine siz bir kurşun döktürün derim.
Kurşunu ikizime döktürcem ben Şaka bir yana, kızmadım ona tabii bende yapabilirdim ama dikkatsiz yine de biraz. düşünmeden hareket edebiliyor arabada yada bazen en kötü şey olan kendini fazla iyi sanıyor. İyi dedikodu yaptım yalnız
ne olmuş buna çok geçmiş olsun Nagi yaa kesın çözüm istiyorsan boyadan başka çözüm yok ama sen olsan napardın diye sorarsan mıkro fiberbeze cila sıkıp orayı bır güzel temızlerdım.biraz olsun faydası olur.Düzelmez ama faydası olur ...
söylicem kaydedilmiştir.
Nagihan hanım, kardeşinizin vücudunda oluşabilecek hasar eminim sizi daha çok üzerdi.Aracınıza lokal boyama işlemi yapılacak gibi gözükmekte konuya hakim olanlar farklı fikirleri beyan edecektir.Ne kadar dikkat edersek edelim olacağa ve öleceğe çare yok.Geçmiş olsun tekrar.
geçmiş olsun valla.nazar boncuğu olmuş ama böyle ufak tefek şeylere canını sıkma, hallolucak şeyler cana gelmesin yeter, ama fotoğraflarını çek sakla satarken lazım olur eğer boya gibi bi işlem uygularlarsa...
Geçmiş olsun Nagihan abla ,nazarlıgı olmuş arabanın Pasta cila ile çoğu gider heralde