0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birak la simdi o kroyu senin guluslerin degismis Duzcedesin dimi dogru sole bak
Evet yivvvrum, içine mi doğdu yoksam Memleketteyim pazartesiden beri, ne stres kaldı ne de dert
Bununla geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın..
çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın arasıra olur böyle ufak tefek şeyler cana gelmesinde yeter
Amin, inşallah kimsenin başına gelmez büyük sorunlar sıkıntılar kazalar belalar. Teşekkürler, baktıkça içim ısınıyor yalnız alıştım
oda güzelmiş yakında demebide yaa ben bu çiziğe alıştım şurayıdamı çizsem acaba diye
Yok, o raddeye daha var henüz o kadar sıyırmadım dipnot:bilerek canını yakmam ben yarimin.
allah sıyırtmasın o halde:Ddipnotuna dipnot : kimse öyle bişey yapmaz ayrıyetten ismide güzelmiş aallah ayırmasın
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Astarın rengi değil o bu arada, sürttüğü araba sarı arabaymış. iç-dış yıkamadan aldım şimdi arabayı da sarı boyayı çıkarmışlar bir sprayle. Şuan için vazgeçmiş gibiyim mini onarımdan gözüme battığı zaman başvururum. Kasko her zaman var sonuçta.
öncelikle geçmiş olsun Allah beterini göstermesin Ohoo sevgili forumdaşlarım sizler benim arabayı görmediniz sanırım bu hasaramı üzülüyorsunuz
naptın arabaya len ?? hemen gidip konu açıyosun"anladın sen" resimleri koyuyosun yarında yenidörtnalda buluşuyoruz =)
En azından azıcık işi gösteren olsaydı yapardım ama bu zamana kadar hiç tanık olmadım ve yapmadım güvenemem kendime.