0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmişolsun nagihan. bana kalırsa ufak bi pasta cila yaptır üstü temizlensin.nazarlık olarak da kalsın. sonra satarken çok problem oluyo.
ben arabayı aldım konya yolundan eve gelirken ışıklarda durdum daha direksiyonu falan seviyorum böyle, ilk arabam,onun verdiği heyecan, dikizden bakmamla arkamdaki 405 peugeot nun vurması bir oldu hani ilyas salmanın balkız vardı ya =) onun gibi oldum. 1 ay önce yaptırdım daha bir süre öyle gezdim o arada aramızda bi aşk doğdu zaten =))
Yok sen başka bir cinsmişsin Burak
bu lafı ilk söyleyen değilsin =))) ya bilmiyorumda ilk arabam olduğu için heralde,parasını kendin kazanıp veriyosun falan ya başka türlü seviyorum...
Anüüü geçmiş olsun Ah bu Cihan ahhh Sorsan Schumacher
hayırlısıyla herşey olur, gün gelir oda olur daha ufacığız =)
Geçmiş olsun nagihan çok büyük bi problem göremedim eğilme varmı çamurlukta? Birde yakıt kapağının sol tarafındaki beyaz noktalar hasar mı yoksa herhangi bir pislik mi ?
Nasılda için gitmiştir şimdi ucuz atlatmışız anlaşılan bi afacanımız var
=) bizde angara bebesiyiz =) ya yarısı benimse yarısı babamın annemin yani , 50 milyarımda olsa efsane alırdım ama...
Bitane motorsikletle aynanı alıp kaçsam herhalde oturur ağlarsın nagihan :d gerçekten çok seviyosun minik kuşu