0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotayı toyota yapan 2 aynı model farkli kasa aracı vardır ae101 ve E 15 Gerek tasarım,gerek sağlımlık olsun baska araç tanımam toyotanın başka kasasını almam 99-zz111 luna 2001 zz112 sol special araçlarımızda oldu azda olsa kullanma fırsatım oldu
Zze112 yağ yakıyor deyip üvey evlat muamelesi yapıyorsanız.E15 kasa gaz pedalından geri çağrıldı MMT'de battı adına saçma sapan protesto siteleri bile açıldı yokuş çıkamıyor diye.Hala her an geri çağırması olabilir.......
Toyata her dayim güzel araba üretti ama toyota yı esas ününe kavuşturan ae101 kasadır.bunu herkes bilir vede kabul eder.yol tutuşu seriligi rahat iç kullanım alanı aşikar tartışılmaz .99 -2001 kasalar ise toyota nın aslında ae101 kasaya benzeterek biraz güncelleme yapıp piyasaya sundugu araçlardır ama nitekim ne motor ömrü ne yol tutuşu nede saglamlık açısından kullanıcı o efsanenin tadını bulamamıştır .ondan sonra çıkan 2002 -2006 yıllarında üretilen kasalar daha çok tutulmuştur.kronik sorunu vermıdır bilemem ama tek bildigim .ae101 kasayı şu an full donanımlı şekilde birazda makyajlayarak satışa çıkarsınlar emin olun hala çok satan arabalar içinde olur .ben şahsım adına birçok araç kullandım ae101 kasanın verdigi tadı hiçbir arabada bulamadım .
Bu çırpınışlar boşa
Bence artık sizin çırpınışlarınız boşa.Ae101 çoktan tarihe gömüldü.Elektrikli camı olamayan klima olmayan bir hava yastığı bile olmayan arabalar artık 14000 15000 etmiyor.
Bırak babanın aldığı arabaları övmeyi Atakan.Hayatta Toyota'dan başka arabalarda görceksin.ZZe112 alcak olsam, sırf senin yüzünden almam bu saatten sonra.Toyota'da da Ae101'den sonra alırsam son kasa alırım bi 10 sene sonra, yada 2005-2010 Civic.Ama hayatta sendeki kasadan almam bu kadar büyük konuşuyorum.
HEr türlü iddaa da ediyorum ae101 zze112 her türlü yerde gömer 1 boy fark atar.