Gönderen Konu: ee100 ü sattık ae101 alalım dedik arabasız dolaşıyoruz hala  (Okunma sayısı 9910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: ee100 ü sattık ae101 alalım dedik arabasız dolaşıyoruz hala
« Yanıtla #80 : Ağustos 02, 2010, 18:25:56 »

toyotayı toyota yapan 2 aynı model farkli kasa aracı vardır ae101 ve E 15 Gerek tasarım,gerek sağlımlık olsun baska araç tanımam toyotanın başka kasasını almam  99-zz111 luna 2001 zz112 sol special araçlarımızda oldu  azda olsa kullanma fırsatım oldu ;)
Zze112 yağ yakıyor deyip üvey evlat muamelesi yapıyorsanız.E15 kasa gaz pedalından geri çağrıldı MMT'de battı adına saçma sapan protesto siteleri bile açıldı yokuş çıkamıyor diye.Hala her an geri çağırması olabilir.......
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 02, 2010, 18:25:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #81 : Ağustos 02, 2010, 18:34:50 »
Zze112 yağ yakıyor deyip üvey evlat muamelesi yapıyorsanız.E15 kasa gaz pedalından geri çağrıldı MMT'de battı adına saçma sapan protesto siteleri bile açıldı yokuş çıkamıyor diye.Hala her an geri çağırması olabilir.......

benım aracımda gaz pedalı arızası cıkmadı ;) zaten gaz pedalı olayı kadar yalan bır ölyle olay yok. forumda kaç kişiden gaz pedalı arızası diye konu açan gördün. ?? 1 kişi o şahıs nerde yok piyasada ;) yakın zamanda servise yolun düşerse sor mmt olayını servis kendısı diyor mmt vites şehir içinde tarfık akarken kullanın yokus yukarı cıkarken kullanmayın diye uyarıyoruz diyorlar ;) oo dediğin siteyi araştırdım hepsi yokus yukarı çıkarken sorun oluyor diyorlar servis sölüyor satarkn sen uymuyorsan senın sucun olur oo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ağustos 02, 2010, 18:45:21 »
Toyata her dayim güzel araba üretti ama toyota yı esas ününe kavuşturan ae101 kasadır.bunu herkes bilir vede kabul eder.yol tutuşu seriligi rahat iç kullanım alanı aşikar tartışılmaz .99 -2001 kasalar ise toyota nın aslında ae101 kasaya benzeterek biraz güncelleme yapıp piyasaya sundugu araçlardır ama nitekim ne motor ömrü ne yol tutuşu nede saglamlık açısından kullanıcı o efsanenin tadını bulamamıştır .ondan sonra çıkan 2002 -2006 yıllarında üretilen kasalar daha çok tutulmuştur.kronik sorunu vermıdır bilemem ama tek bildigim .ae101 kasayı şu an full donanımlı şekilde birazda makyajlayarak satışa çıkarsınlar emin olun hala çok satan arabalar içinde olur .ben şahsım adına birçok araç kullandım ae101 kasanın verdigi tadı hiçbir arabada bulamadım .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Ağustos 02, 2010, 18:58:43 »
işte budur...ben o son cümleyi o kadar cok kişiden duydum ki emin olun sayısını bile unuttum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ağustos 02, 2010, 19:26:19 »
Toyata her dayim güzel araba üretti ama toyota yı esas ününe kavuşturan ae101 kasadır.bunu herkes bilir vede kabul eder.yol tutuşu seriligi rahat iç kullanım alanı aşikar tartışılmaz .99 -2001 kasalar ise toyota nın aslında ae101 kasaya benzeterek biraz güncelleme yapıp piyasaya sundugu araçlardır ama nitekim ne motor ömrü ne yol tutuşu nede saglamlık açısından kullanıcı o efsanenin tadını bulamamıştır .ondan sonra çıkan 2002 -2006 yıllarında üretilen kasalar daha çok tutulmuştur.kronik sorunu vermıdır bilemem ama tek bildigim .ae101 kasayı şu an full donanımlı şekilde birazda makyajlayarak satışa çıkarsınlar emin olun hala çok satan arabalar içinde olur .ben şahsım adına birçok araç kullandım ae101 kasanın verdigi tadı hiçbir arabada bulamadım .
abi nasıl olurda zze112 ae101 güncellenmiş hali olur hiç anlamıyorum.toyotanın geleneksel bir kaç detayı dışında hiç bir benzerliği YOK..Valla şahsen ben 1.6 110 vvt-i yoksa 1.6 110 4afe mi derseniz közüm kapalı vvt-i derim.Kesinlikle ae101 süspansiyon olarak konfor olarak donanım olarak daha iyidir.Artık yeniden üretilse hayallerinide bence unutun hiç bir marka ne kadar efsane olursa olsun böyle bir işe girişmez(örnk;67 mustang)..Taylan abi zaten bu gaz pedalı o kadar yalandı ki hiç bir arabanın sorunu yoktu.Hiç kimsenin gaz pedalı değişmedi hiç biri servise gidip değiştirmedi.Sorun ortaya çıkıp sitenin ana duvarında toyotanın teşhis adresi dağıtıldıktan bir kaç gün sonra konular açılmaya başladı.Yani MMT konusundada sen kendin çelişkiye düşüyorsun.Nasıl bir efsane yokuş çıkamaz ya bu nasıl bir çelişkidir  :-\ :blink: :kötü: ae101 seri olmasının nedeni de motorun güçlü kasanın hafif olmasındandır.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Ağustos 02, 2010, 19:50:11 »
Bu çırpınışlar boşa :ıslık:  ::)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ağustos 02, 2010, 20:52:35 »
Bence artık sizin çırpınışlarınız boşa.Ae101 çoktan tarihe gömüldü.Elektrikli camı olamayan klima olmayan bir hava yastığı bile olmayan arabalar artık 14000 15000 etmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ağustos 02, 2010, 21:00:01 »
Ahhhhh ah, 93 efsane ilk sıfır arabamdı, talep yoğunluğundan izmirde ve yakın bayılerde bulamamış, gidip muğladan almıştım, camları falan manueldi ama araba muhteşemdi valla, balık gibiydi, hele o kokpit aydınlatması... ahhhh aaahhhh , kullanan bilir atakan, bak şu resmede beni ve ruhumu nasıl gençleştirdiğini gör

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #90 : Ağustos 02, 2010, 21:15:20 »
Bence artık sizin çırpınışlarınız boşa.Ae101 çoktan tarihe gömüldü.Elektrikli camı olamayan klima olmayan bir hava yastığı bile olmayan arabalar artık 14000 15000 etmiyor.
Eger  ae101 tarihe gomulduyse ae112 tarihin neresindedir bilemiyorum  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #91 : Ağustos 02, 2010, 21:18:32 »
Bende var onlar.

Bu arada bu kadar fanatiklik yapıp, insanları kendi arabasını övmeye mecbur bırakma ;)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Ağustos 02, 2010, 21:29:47 »
Valla fanatiklik kimde var belli oluyor abi.Ben ae101 iyi olduğunu kabul ediyorum.zze112 ondan iyi olduğunu kabul ediyorum.zze122 zze112 iyi olduğunu kabul ediyorum.Siz kabullenemiyorsunuz..
Kemal abi bilirim bilirm.Bizim ilk arabamız japon yapım KIRMIZI 1.3 Xl corolla idi.Üzerinde Cms'nin zamanınd en rövaşta olan 3 kollu jantlarında vardı.Arkasında spider rüzgarlık.İnsanların o zaman dibi düşüyordu bizim arabaya.Ama o zaman...
Diğer mesajımda da dediğim gibi..
Toyota'ya ben ae101 ile aşık oldum (Aşk bir tutkudur unutulur)
ZZe112 ile sevdalandım(Sevda unutulmaz)
Bence sizinki biraz kendi aracım en iyisi bu mantığı,diğerleri sizin aracınız olsaydı şuan onu savunuyordunuz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #93 : Ağustos 02, 2010, 21:33:22 »
Bırak babanın aldığı arabaları övmeyi Atakan.

Hayatta Toyota'dan başka arabalarda görceksin.

ZZe112 alcak olsam, sırf senin yüzünden almam bu saatten sonra.

Toyota'da da Ae101'den sonra alırsam son kasa alırım bi 10 sene sonra, yada 2005-2010 Civic.

Ama hayatta sendeki kasadan almam bu kadar büyük konuşuyorum.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ağustos 02, 2010, 21:43:31 »
Bırak babanın aldığı arabaları övmeyi Atakan.

Hayatta Toyota'dan başka arabalarda görceksin.

ZZe112 alcak olsam, sırf senin yüzünden almam bu saatten sonra.

Toyota'da da Ae101'den sonra alırsam son kasa alırım bi 10 sene sonra, yada 2005-2010 Civic.

Ama hayatta sendeki kasadan almam bu kadar büyük konuşuyorum.
kusura bakmada çokta umurumda yani senin alıp almaman.Babama da laf etmeyi ne senin yaşın ne çapın yeter.Sizin gibi cahiller olup bu ae101 peşinden koştukça biz daha çok güzel arabalara iyi paraya bineriz.Yani almazmış oda seni bekliyor zaten.Sanki altında Allah tarafından kutsanmış arabalar var tövbe tövbe.Tam bir fanatiklik yani.Kusura kimse bakmsın benim ailem değerli tutup 15-16 yaşındaki arabaya ailemi bindirmem çok zor duruma düşmedikçe.Neresinden ne çıkacağı belli değil Bir kazada ne yapacağı belli değil tam kör cahillikle insanlar bu arabalara hala 17000 verebiliyor  :olu: .Hani demişler ya fare dağa küsmüş dağın haberi yok...
Motoru dayanıksız diyen bi KM baksın
COROLLA VVTI 1.6 0-100 km/h and more

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Ağustos 02, 2010, 21:53:58 »
 ;) gene atakan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #96 : Ağustos 02, 2010, 22:08:03 »
Sen kalkıp insanların arabasına çirkin vs.vs diye hakaret edersen, bizimde elimiz armut toplamaz heralde ;)
Sen bin daha iyi arabalara yağ yaka yaka.
Sen kendi paranla çalış ehliyetini al, sonra bakarız değerli aileni kaç paralık arabalara bindireceğine.
Bu arada Ae101 abs-hava yastığı hariç, zze112'yi şeyinde sallayıp sallayıp fırlatır
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ağustos 02, 2010, 22:45:26 »
Ortam huzurunu bozduğum felan yok basmayın damarıma olmasın bunlar.HEr türlü iddaa da ediyorum ae101 zze112 her türlü yerde gömer 1 boy fark atar.
Bu arada sizi bilemem parayı nasıl ve nereden kazanıyorsunuz fakat benim ailem parayı kazanmak için gerekirse taş dahi taşıyor.Babam neredeyse 30 senedir tekstilde her türlü işi yapar 30 senedir tekstilin pisliğini çeker o arabayı öyle alır.20 yaşında tutup ne corolla almış onun bunun parası ile nede gezebilmiş.Kendi alnının teri ile kazanmış kazanacakta.Ailemde bulunan diğer arabalarda bu şekilde alınmıştır.Bu yüzden benim babam en iyisini hak eder döküntüleri değil.Burada yaşı tutmayanlar babama laf edemez ne çapları nede kişilikleri yeter(Ahmet abi kusura bakma sana söz verdim ama burada ne kendimi ezdirirm nede insanların baskısıyla rezil'e vezir derim.)
Ve kimsede merak etmesin ben kendi paramla onurumla ve gururumla çalışır arabamı alırım tıpkı ailem gibi.Bazıları beni yaşımdan dolayı küçümsemesin küçümseyenler çok tozumu dumanımı çekti..Onlar V-tec hayali kurarken biz VVt-i ve V-tec ile beraber fransız avlıyorduk)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #98 : Ağustos 02, 2010, 23:00:48 »
Canım kardeşim ailene laf eden yok, anlamıyormusun anlamamazlıktan mı geliyorsun.
Ben sana diyorum ki çalış, ehliyetini al, arabanı al, 20bin km yap öyle çık konuş karşıma.
Öyle babanın arabasıyla bana hava atmaya kalkma yani ;)
HEr türlü iddaa da ediyorum ae101 zze112 her türlü yerde gömer 1 boy fark atar.
Gerçekleştirdiğimiz testlerde Corolla, 0´dan 100 km/s hıza 10.3 saniyede ulaştı. Önceki Corolla´da bu değer 10.2 saniyeydi. Ara hızlanma ölçümlerindeyse 60-100 km/s hızlanmasını 4. viteste 11, beşinci viteste 14 saniyede, 90-120 km/s hızlanmasınıysa 4. viteste 8.5, beşinci viteste 11.7 saniyede gerçekleştirdi. Bu değerler eski Corolla´nın 60-100 km/s için 10.1/13.2 saniye, 90-120 km/s için de 8.9/10.4 saniyelik değerlerinden iyi olmamasına karşın, maksimum torkun daha düşük devirlerde elde edilmesi kullanım keyfini artırıyor.

Buda benden sana selam olsun
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #99 : Ağustos 02, 2010, 23:06:19 »

atakan kardeş AE101 2011 corollaları da tarihe gömer bunu bliyomusun, bnm arabamda da klima yok camlar otomatik değil ama ne hikmetse her gün müşteri çıkıyor, 96 corolla 1.6 xli 12.500 e ben almıştım, biraz önce müşteri geldi 14.500 e bumu tarih. bumu unutulma...????