0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusura bakmada çokta umurumda yani senin alıp almaman.Babama da laf etmeyi ne senin yaşın ne çapın yeter.Sizin gibi cahiller olup bu ae101 peşinden koştukça biz daha çok güzel arabalara iyi paraya bineriz.Yani almazmış oda seni bekliyor zaten.Sanki altında Allah tarafından kutsanmış arabalar var tövbe tövbe.Tam bir fanatiklik yani.Kusura kimse bakmsın benim ailem değerli tutup 15-16 yaşındaki arabaya ailemi bindirmem çok zor duruma düşmedikçe.Neresinden ne çıkacağı belli değil Bir kazada ne yapacağı belli değil tam kör cahillikle insanlar bu arabalara hala 17000 verebiliyor .Hani demişler ya fare dağa küsmüş dağın haberi yok...
Canım kardeşim ailene laf eden yok, anlamıyormusun anlamamazlıktan mı geliyorsun.Ben sana diyorum ki çalış, ehliyetini al, arabanı al, 20bin km yap öyle çık konuş karşıma.Öyle babanın arabasıyla bana hava atmaya kalkma yani ;)Gerçekleştirdiğimiz testlerde Corolla, 0´dan 100 km/s hıza 10.3 saniyede ulaştı. Önceki Corolla´da bu değer 10.2 saniyeydi. Ara hızlanma ölçümlerindeyse 60-100 km/s hızlanmasını 4. viteste 11, beşinci viteste 14 saniyede, 90-120 km/s hızlanmasınıysa 4. viteste 8.5, beşinci viteste 11.7 saniyede gerçekleştirdi. Bu değerler eski Corolla´nın 60-100 km/s için 10.1/13.2 saniye, 90-120 km/s için de 8.9/10.4 saniyelik değerlerinden iyi olmamasına karşın, maksimum torkun daha düşük devirlerde elde edilmesi kullanım keyfini artırıyor. Buda benden sana selam olsun
yahu ben demiyorum zaten o parayı vermezler diye.Bende biliyorum bunları fakat etmez diyorum.O araba o parayı etmez.Cahil milet direk atlıyor.Sonrada galericiler bayram ediyor.
Abi benim arabam pazar malı değil ben internetten 2 günde 1.250 lira kar ile sattım.Benimde arabamın etrafında çok dolaşan oldu fakat satmadık.Sonra başka meselelerden dolayı 2 gün içinde hiç de pazara sokmadan sattım.
Adam haklı beyler