Gönderen Konu: ee100 ü sattık ae101 alalım dedik arabasız dolaşıyoruz hala  (Okunma sayısı 9914 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: ee100 ü sattık ae101 alalım dedik arabasız dolaşıyoruz hala
« Yanıtla #120 : Ağustos 03, 2010, 01:50:15 »
ooo gel birde buradan yak..Ben derdimi anlatamıyorum galiba ae101 alıcısı satısını bilmem mantıklı bir insan bilir o arabanın o fiyat etmeyeceğini.Evet lafımın arkasındayım ae101 o fiyatı veren ya gerçekten o arabaya hasta olacak lafım yok onlara yada araba konusunda tam bir cahil...
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ağustos 03, 2010, 01:50:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #121 : Ağustos 03, 2010, 01:51:25 »
Tamam hastayısız işte.

Para bizim zevk bizim ;)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #122 : Ağustos 03, 2010, 02:00:23 »
Tamam hastayısız işte.

Para bizim zevk bizim ;)

alperen + yok kardeşim sayı falan biçemem ben bu yoruma... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Ağustos 03, 2010, 22:52:00 »
;) gene atakan...
meşur oldu atakan arkadaşımız neden ae101 leri sevmiyorsun yoksa yolda  seni ğecerken elmi salladı
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Ağustos 04, 2010, 01:03:36 »
yok tipsizliği gözümü bozuyor hele ..... rengi olanlar
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #125 : Ağustos 04, 2010, 01:07:07 »
yok tipsizliği gözümü bozuyor hele ..... rengi olanlar

atakan bak bnm senin yaşında yeğenim var, yeter artık kendi düşüncelerini kendine sakla, millete atar yapmaktan vazgeç kendinden büyüklere bile ne diyeceğini bilmeden konuşuyosun... insanlar senin kalbini kırmaya bşlarsa çok üzülürsün istersen daha fazla uzatma beğenmeyebilrsin, beğenmekte zorundada değilsin ama artık durdur kendini....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Ağustos 04, 2010, 01:14:50 »
seni ğecerken elmi salladı
bu ne demek insanlar bana niye atar yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #127 : Ağustos 04, 2010, 01:17:09 »
bak canım kardeşim belki moderatör abilerim ablalarım varken bana söz düşmez ama bir kaç gündür yazdıklarını kendin tekrar tekrar okursan insanların neden böyle yaptıklarını anlayablirsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Ağustos 04, 2010, 01:18:38 »
ben tekrar tekrar okuyorum ama siz 16 yaşında birinin doğruları söylemesine katlanamıyorsunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #129 : Ağustos 04, 2010, 01:24:57 »
ben tekrar tekrar okuyorum ama siz 16 yaşında birinin doğruları söylemesine katlanamıyorsunuz

bak ben sana dünde dedim yine de diyorum sen 16 yaşındasın,ben 22 yaşındayım vs. senden ve benden daha büyük abilerimiz biniyo bu arabalara onlar varken sana bana ya da bir başkasına senin yaptığın yorumlar gibi yorum yapmak düşmez, zevk meselesi zevk bizim bnm 50 milyarımda olsa yine gider ae101 alırım onun zevki bnm için bmw 7.40long dan daha fazla ya 2+2=4 bu kadar basit...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Ağustos 04, 2010, 01:28:58 »
zaten bunu bir kaç mesaj üstünde belirttim yine niye okumadan gelip olay çıkıyor anlamıyorum.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Ağustos 04, 2010, 01:32:16 »
Atakan harici dışarı çıksın bakayım bu konudan hemen !!! :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #132 : Ağustos 04, 2010, 01:33:22 »
zaten bunu bir kaç mesaj üstünde belirttim yine niye okumadan gelip olay çıkıyor anlamıyorum.......
çünkü sürekli insanların zıttına gidiyorsun insanlarda -farkındaysan şu forumun yarısı AE101 kullanıcısı bunlardan biride benim- haliyle sana kızıyor, daha fazla ne insanların kalbini kır, ne de insnlar seni kırsın belkide en küçük üyemiz seçkin ve sensin ikinizde kardeşimizsiniz ne kimsenin kalbi kırılsın ne de kimse üzülsün... bak gece gece çok damardan konuştum bu konuda daha fazla uzamasın artık ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #133 : Ağustos 04, 2010, 01:34:04 »
hayırdır napcan atakanı  :islik: :islik: :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Ağustos 04, 2010, 01:59:32 »
Atakan harici dışarı çıksın bakayım bu konudan hemen !!! :polis:
abi aslında ben şaka yapıyordum şaka  :D  :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Ağustos 04, 2010, 02:04:52 »
ooo gel birde buradan yak..Ben derdimi anlatamıyorum galiba ae101 alıcısı satısını bilmem mantıklı bir insan bilir o arabanın o fiyat etmeyeceğini.Evet lafımın arkasındayım ae101 o fiyatı veren ya gerçekten o arabaya hasta olacak lafım yok onlara yada araba konusunda tam bir cahil...

Hangi fiyat etmeyeceğini atakan hangi fiyat...  Bunca zamandır birşey demedim eyvallah senden yana olmaya çalıştım hatta tarafta tuttum itiraf ediyorum....
O fiyat etmeyeceğini diyorsun... Hangi fiyat zaten forumda aşırı uçuk fiyatlara bizde yuh çekiyoruz... Ama örnegin Hakkı Eraslan abinin aracı... Maşallah canavar gibi diri araba, kmsi yok, Special.... Eee daha ne olsun???? Bunun neresi mantıksız....  Ayrıca sen nasıl insanlara tam bir cahil dersin en fazla diyebilirsin ki bana göre mantıksızdır bu olay maximum yapabileceğin yorum budur senin, daha ötesi seni hiç bağlamaz....

Neymiş kimse 16yaşındaki birinin doğruları söylemesine katlanamıyormuş.... Herkesin kendi doğruları vardır Atakan... He birde genel geçer kurallar vardır ama onlar böyle bir konuda geçerli değildir.... Bu araba dünyada ün yapmış bir markanın EFSANE KASASI olarak kalmışsa extra birşeyleri olması lazım değil mi.... Ve şunun da farkındayım Toyotayı sevdiren bu imajı yaptıranda Efsane kasadır... en basit örneklerle vereyim gözünün önünde.... Hatta komik bir tesadüf hepsi daha önceden 1.3 efsane kullanan isimler şimdi ise yeni Toyotaları ile buradalar;
Emre OZAN,
Mesut AKIN(1,3oldugundan emin olmasamda efsanesi oldugundan eminim),
Taylan Ercan BİNTEPE,
Oğuzhan MURAT...

hayırdır napcan atakanı  :islik: :islik: :islik: :islik:

İnsanlara bu tutumunu değiştirmezse ne olacağı bariz ortadadır....

Atakan bu mesaj sanada yönetimden bir son uyarı niteliğindedir umarım artık gözardı etmezsin sevgilerimle canım kardeşim....

Bende şaka yapıyorumda Atakanım biliyosun ama site yöneticilerimiz daha ciddi insanlar ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Ağustos 04, 2010, 02:27:09 »
Abi efsanede olsa bi yere kadar efsanedir 16 yaındaki bir arabaya türkiyede 17000 vermek mantıksızlıktır.bak benim limitim ae101 için 12000 ama sen efsane diyorsun etsin 14000 hadi tam teşhizat olsun 15000 daha fazla etmez..O listeye benimde adımı ekle bizde 1.3 japon 93 kırmızı corolla vardı.Tamam iyi araba ama o zaman için.Ben o arabadan şu an sadece kırmızı aşkını götürebilirim tekrar kırmızı gli bi corollaya 17000 veremem.Ya biraz dikkatli düşünelim en az 15-16 yıldır türkiyenin yollarında giden bir araba nasıl bu paralar eder.....Yani unda alınacak bir şey yok 16 yaşındaki bir araba türkiye şartlarında 17000 veren ya o arabanın fanatiği olacak yada otomobil konusunda cahil olacak.Babamda Redline almasaydı ya clio alacaktı ya başka dandirik rena veya dacıa veya ae101'e 17000 verecekti.Babamla konuştum bu böyle değildir dedim adam kabul ediyor ben otomobil konusunda cahilim diyor 44 45 yaşında adam.Son mesajları bende yazmak istemezdim ama bariz şekilde üzerime gelinip beni ezmeye çalışan arkadaşlar yüzünden oldu saygılarımla.
 (Ae101 sahibi olarak yanımda olduğun için çok sağol abi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Ağustos 04, 2010, 02:47:52 »
Bak hala anlamak istemiyorsun Atakan anlasan benim mesajımdan sonra bunları yazmazdın senin anlamadığın konu şurası sadece sana orayı alıntı yapacağım mesajımdan, başkada birşey yazmam sanırım...

Ayrıca o dediğin parayı isteyenlerin araçları 12 yaşında ;)

Hangi fiyat zaten forumda aşırı uçuk fiyatlara bizde yuh çekiyoruz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Ağustos 04, 2010, 02:52:22 »
Ve bir konu daha inşallah kapanır..Yapımda ve yayında emeği geçen her keze teşekkürler  :alkis: .Sürç-i Lisan ettikse affola :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Ağustos 04, 2010, 02:57:47 »
Ve bir konu daha inşallah kapanır..Yapımda ve yayında emeği geçen her keze teşekkürler  :alkis: .Sürç-i Lisan ettikse affola :D

Sen bi sussan kapanmayan konu kalmayacakta :D 

Ahanda yazıyorum şuraya senin artık forumda efsanelerle ilgili konuşmanı yasaklıyorumç :polis:  msn de dökersin kurtlarını ;) :D