0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açıkçası biz arabamızı satarsak ( 1.3 XE 1998) gidipte AE112 kasa corolla almam.Bu kendi görüşümdür kimse kızmasın yada darılmasın.Erdem senin araban ve Atakan senin araban ikiside güzel araçlar ama AE112 mi yoksa AE101 mi deseler yine Ae101 derim.Bu tartışmalar herzaman oluyor ve bi sonuca baglanamıyor.Ben şuna inanıyorum bu forumda bi anket yapılsa Ae101 mi Ae112 mi deseler ve sadece bu kasalar dısında Toyotalara sahip kişiler oy kullansa Ae101 der çogunluk diye düşünüyorum Saygılarımla
Ya arkadaşlar tabi ae101 diyecekler bende hiç toyotaya binmesem bende ae101 derim.Etrafta en çok olan o çünkü.Binmeyene sormanın bir mantığı yok ki? Binene soracaksın..Ben iki kasaya da bindim ve söylüyorum zze112 kesinlikle daha avantajlı ve güzel.Ae101 geride kaldı geçmişe mazi derler.Bence daha uzatıp tadını kaçırmaktansa tadında bırakmak daha mantıklı...
Orası pek belli olmazzzz
atakan fikir uyuşmazlığı çıktı aramızda şimdi farkına vardım hakkı abiyle uyuşuyor benim fikrim
Toyota, efsane kasayla efsane yıllarını yaşadı, efsaneden sonrada bir türlü tutturamadı, şimdiki güncel kasada çok tartışılıyor, ben bile tam bir toyota aşığı olmama rağmen gidip allaan hondasını aldım
Birincisi motorda vvt-i var ikincisi motorda triger zinciri var..
toyotayı toyota yapan 2 aynı model farkli kasa aracı vardır ae101 ve E 15 Gerek tasarım,gerek sağlımlık olsun baska araç tanımam toyotanın başka kasasını almam 99-zz111 luna 2001 zz112 sol special araçlarımızda oldu azda olsa kullanma fırsatım oldu
Üçüncüsü yağ yakıyor.Bunuda belirtelim lütfen.