0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
foruma bakmayalı baya tartışmışsınız ama ae101 cidden o paraları etmez. bize sedan ufak geldiğinden şu sıralar touring wagonlara bakıyoruz. 2 tane istanbulda denk geldi biri klimasız 98 model 11,500biri klimalı 98 model 12,500 bu araçları kıl payı kaçırdım. 11,500 olan 10,000 e vermiş. 12,500 olanda 11,500 e vermiş. demek istediğim fiyatları13-14 yazıyorlar ama o fiyatlara satamıyorlar.
merak ettim neden ae101 ler 13 14 etmiyor nasıl anlıyorsunuz arabanın fiyat eder etmezliğini bir kere en saglam modeli toyotanın agrıza vermiyor kolay kolay yolda bırakmıyor yolda kalmış ae101 ğördünüzmü hiç boşuna efsane kasa demiyorlar zevkler renkler tartışılmaz en iyisi "nam-ı diğer Murat 124" murat varmı ötesi
1.4 kedi kasanın 105 ae101 geçmesi baya zevkli oluyor .İnanmayan olursa imzama uğrasın araba görsün..
1.4 - 1.6 Kedi kasayla ae101'e dalaşcağına, bagajında yağ taşı Şu 1.4 arabayla Ae101'i geçtim lafını başka bi yerde söyleme, biyerleriyle gülerler sana
Abi kendini nasıl tatmin edersin bilemiyorum.Plotaj hatası dersin aracın bakımı tam değildi dersin (Ki araç tamircinin) ama abim o arkadaşı vvt-i geçirdi sonra onu satmak zorunda kaldı (dükkan borçlarından dolayı) 1996 model arabaya 17000 vermek ne kadar mantıklı???
Ne kadar mantıklı bilemicem ama Cristiano ronaldo bir reklamında bugatti geçiyor hadi gelin beraber bu işi cözelim şöför mü hatalı yoksa cristiano ronaldo yağ mı yakıyor ( bu işe benzedi bu )
Şahsen ben genç adamım istediğin kıza sorabilirsin trafikte kızlar ae101 döküntü diyor...Yani sen bagajda yağ bidonunu değilde yan koltuktaki kızın düşün bence
Ya abi kedi kasadan alıp arkada yağ gezdirme safsatasını ben şahsen hiççççç tiyeee almıyorum.Şahsen ben genç adamım istediğin kıza sorabilirsin trafikte kızlar ae101 döküntü diyor...Yani sen bagajda yağ bidonunu değilde yan koltuktaki kızın düşün bence