0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel ali bey.... birkaçına yanıt bulacağım.... sanırım inekler kutsal sayılıyor ama bunun çıkış noktasını bilemiyorum....kadınların sakalı hormonlarla ilgili (kaldı ki bazılarının maşallahı var )elmas ile pırlanta bildiğim kadarıyla işlenmesine göre isim alıyor... (kesim şekli vs.)ceketi dikiş dikmeyi bildiğim halde düşündüm düşündüm cevap bulamadım....
..Keşke erkeklerin hormonlarıda saçları güçlü çıkarsaydı fena olmazdı..
İneklerin çıkış noktası..süt ve dışkısından yararlanılan bir hayvanı kesip etini yiyerek diğer faydalarından yoksun kalmamak..Ceket düğmeleri..eskiden ceket düğmelerinin iliği olurmuş ve insanlar bu düğmeleri açarak ceketin kolunu gömlek gibi geriye katlarmış..Elmas ve pırlanta tespitiniz doğru..hepsi saf karbondan ama işleme özellikleri farklı..Bana ilginç gelen..kadınların vücutlarındaki bez ve hormonlar saçların güçlü çıkmasını vücdun diğer birçok yerinde tüy çıkmasını engelliyormuş..Erkeklerin ise saçlar dışında vücudun birçok yerinde tüy çıkmasını sağlıyormuş..Keşke erkeklerin hormonlarıda saçları güçlü çıkarsaydı fena olmazdı..
Tamam dediğini az biraz olsada katılıyorum ama şöylee bişi var sıcak oldu diye açılan insana sen bakmıyormusun yani hafif açık biri gördüğün zaman tövbeee yapmaa çokk günahh diyormusun eğerki diyorsan tebrik ederim... Günah meselesi sadece açılanda değil
ya şu takıntıyı anlıyamıyorum açık = günahkar - kapalı = muhafazakar/dindar yok böyle bi dünya yahu kapanmakla cennete gidiliyorsa ben de kapanıyım
Mehmet, göğüs sorusunun elbetkide cavabı var. Çünkü anne karnında fetüsün vucudu oluşurken göğüslerde oluşuyor ancak cinsiyet daha sonra belirleniyor ve göğüslerde ve diğer vücut yapılarında farklılıklar oluşuyor. Yani cinsiyet belirlenmeden oluşmuş olduğu için. Ama neden böyle oluyor, asıl önemli olan o bence. Diğer soruna gelirsem; cehenneme inanada vardır, inanmayanda ama inanan birisinin bakışından bakalım şimdi. Cehenneme sana göre açılan insanların gideceğini nereden biliyorsun? Bu kararları ne zamandır İnsanoğlu verir oldu? Açılma nedir? Çıplaklar kampında bikinili bir çift kapalıdır değil mi? Adem ve Havva daha önce çıplaktı ve inanışa göre birbirlerini arzulamıyorlardı ancak Yasak çiğnenince bazı şeylerin farkına vardılar. O zaman nasıl kapandılar? İnanışa göre yaprak ile. Demekki yaprak kapanmak için yeterli oldu değil mi? Ayrıca Yasak neden çiğnendi, acaba bu Kaderlerimiydi? Ercüment'in söylediğide çok doğru ki bunun dahası da var, başkalarını, insanoğlunun kendini ilahi güç yerine koyup yargılamaya çalışması günahların en büyüğü değil mi? İlk taşı hiç günahsız olan atsın. Rüyalar beyinin geliştirdiği bir temizleme mekanizması ise nasıl oluyorda bazen geleceğe dair rüyalar görülebiliyor?
neden günah işlemediğimi söylediğimde inanmazlarda günah işlediğimi söylediğimde hemen inanılır?neden kadınlar açık olunca günah olurda erkekler açık olunca günah olmaz?neden erkeklerin günah işlememesi için kadınların yanması ter içinde kalması kokması gerekir?neden kadında namus kavramı cinsel özgeçmişle ölçülür?neden erkekte namus kavramı karısıyla kızıyla ölçülür?arkadaşlar konunun saptırıldığını ifade etmek için bunları yazdım... hakan bey gayet güzel bir konu açmış lütfen konunun amacına uygun devam edelim....
bir bayan gözüyle bu keşkeye katılmıyorum...
zeki müren de bizi görecek mi???
konu felsefe için açılmış gibi yani dogmaları tartışmanın zaten anlamı yok o açıdan dini tartışmanın veya konuya hep din penceresi açmanın bi mantığı var mı ki ?
Bitmeeeeeeeeeeezzzzzzzzzz. Hayatta olmaz.Kliplerde dans edenler neden şarkı söyleyenin yanına gelip de abuk sabuk hareketler yapar ?
Ayşe abla haklısın Benim soru: çirkin bir kız kendisiyle ilgilenildiğinde neden hemen sindirella gibi havalara girer ve kapris yapmaya başlar yav. ?
hande hanım 78 i görememişlerdir onlar yada ilk mesajı iyi okumadınız siz sorumda şu bu askerlik anıları hiç bitmezmi?