0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç gayet sessiz...Tavsiye ederim...
teşekkür ederim Sami bey, 6. vites 3000 devirdeki hızı 115km mi ?
Ben shif te bakmıyorum ona uyarsak rampalarda eski model yerliler gibi gitmemizi istiyor motorun sesini bilirim 80 km ile giderken düzde 6 istiyor rampada 120 gidiyorken düş diyor onun için benim tavsiyem motoru dinlemeniz
öncelikle merhaba arkadaşlar..2010 model premium sahibiyim..benim yakıt ortalamam 8.1 lt/100 km..bi deneyimimi sizinle paylaşmak isterim..biliyorsunuz shift yandığında bir üst vitese geçmek gerekiyor ama ben vitesi yükseltmeyip 3.viteste 40 4.viteste 55-60 5. vitetede 80-85 aralığında gittiğimde(yeşil ok devamlı yanıyor) anlık yakıt tüketimi göstergesinde tüketimin baya düştüğünü gözlemledim..tabi hızlanmayı çok sakin yaptığımda bu geçerli..
merhabalarben 10 gündür yeni versoya biniyorum. 800 km oldu. versoyu alırken fabrika değerlerine baktım ve araca göre çok iyi dedim. ancak kullanırken bunun böyle olmadığını anladım. yol bilgisayarı şehir içi 10, şehirdışı 9 değer veriyor. 440 km yi 160 tl ile gittim.yani 1 lt 10 km gidiyor. ancak bir galerici bana sıfır araçların ilk etapta çok yaktığını söyledi. doğru olabilir tabi. 5000 km sonra lpg taktırmayı düşünüyorum. şunu da ekleyeyim ben biraz aracı açmak için fazla basıyorum. bu da doğrumu bilmiyorum. ama performanslı kullanacaksan basacaksın yoksa araç gitmiyor.selamlar