0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar telefon rehberini bluetooth vasıtasıyla versonun cihazına topluca gönderme imkanımız varmı acaba? tek tek oluyor ama zahmetli iş malum.
MerhabaKonuyu güncellemek adına;2011 Verso Comfort Extra aldım. 1500km oldu. Uzun yolda dolu araç ile 7,5 lt şehiriçi 8,1 yakıyor.Herşeyinden çok memnunum, bir şeyi hariç. Araç yüksek ancak kapıları düşük seviyede. Açınca kaldırıma sürtüyor.
Arkadaşlar merhaba bu buletht(yazamadımda) ile eller serbest olayını birtürlü çözemedim.Çözen varmı?
Size yüzde yüz katılıyorum herşey iyi güzel ancak kapılar çok büyük ve altı yere çok yakın bazen öyle bir yere denk geliyoruz ki hanım çocukla çocuk oto koltuğunun olduğu taraftan iniyor. Ama onun dışında memnuniyeti çok yüksek bu model adına. sanırım bunun bir çözümü yoktur değilmi arkadaşlar....
Tek çözümü kaldırıma yanaşmadan önce sağdaki yolcuları indirip öyle yanaşmak.
Lüx'ten ticariye, jeep'ten yerliye her tür araç kullandım aldım ve sattım. 5 kişilik ailem için en uygun ve konforlu olarak gördüğüm bir araç oldu şimdilik. Tek sorun, günlük olarak kullandığım dizel aracımın düşük devirlerde verdiği torku alamıyor olmak. Ancak benzinli ve turbosu olmayan bir araç benim için sorunsuz kategorisinde olduğundan, bu tip basit konuları hiç kafaya takmıyorum.Uzun yoldaki konforu, sessizliği ve yüksek süratteki yol tutuşu etkileyici. Bu etkiyi daha önce kullandığım A6, passat, E320 gibi araçlarda hissetmiştim. Range Rover dahi yüksek hızda iri tekelekleri sebebiyle kamyon kullanıyormuş hissi veriyordu. Yalnız yol sesini almayan aracım, kapaklı orjinal saç jantları alaşımlı jantlarla değiştirince % 10 kadar yol sesi almaya başladı ve bu beni şaşırttı. Bunun haricinde şikayet edeceğim bir tek kapı seviyesi var başkada birşey yok.
Arkadaşlar aracınızı kendiniz temizlemeyi, cilalamayı, kabin içi plastik ve derilerin temizliğini zamanınız varsa vede aracınızı dışarıdaki yıkamacılara emanet ederek gözünüz arkada kalıyorsa kendiniz yapabilirsiniz.Toyotanın orijinal ürünlerini alarak bu sorunu eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.Ben şahsen aracımı yaban ellere teslim etmek istemediğimden kendim gönül huzuruyla bu işlemleri yapıyorum.Emin olun kendinizin bakım yaptığı araca binmek ve onu kullanmak tüm yorgunluğunuzu alacaktır.Verso sevgisi işte böyle bir şey.Şimdiye kadar çeşitli markalarda 9 tane aracım oldu. inanın Toyota Verso kadar keyif veren bir araç görmedim.saygılr.