0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba bende 2005 corolla sol sahibiyim aracım 525000 km de buyuk ıhtımalle kelebek bogazında kurum bırıkmesinden dolayı olabilir birde benzinde denemenizi öneririm eger hala aynı problem varsa bir kelebek bogazını temizletin iki bujilerinizi degistirin ama denso degilde 3 tırnaklı bosh marka buji kullanın hem yakıttan tasarruf saglarsınız hemde aracınızın performansı artar ben kendim mekanik ustasıyım vede arabamı bugune kadar hıc servise goturmedim cunku arabamı cok seviyorum benden baskasının onu kurcalamasını ıstemiyorum saygılar...
Burak Bey, ustamında dediği gibi benzinde birkaç km gittikten sonra deneyin. Aynı hantallık varsa boğaza ve bujilere bakın.Suat Ustam, buji işinde farklı görüşler var. Denso diyen var. ngk diyen var, çok tırnaklı bujinin vvt-i larda kullanılmaması gerektiğini yazan var. Siz tavsiye ettiğiniz bujiden kullanıyorsunuz sanırım. Ne zamandır kullanıyorsunuz acaba ve ne kadar fayda gördünüz paylaşabilirmisiniz.
yaklasık 200000 km dir ben bu bujileri kullanıyorum aslında kendi bujileri tek tırnaklı denso. Bende normal bişekilde bu bujileri kullanıyordum bir gece iten eve donerken aracın tekledigini farkettim ve hem dukyana dondum ve durumu kontrol ettim buji lerde sıkıntı oldugunu gördüm elimde olan sadece orj volkswagen 3 tırnaklı bujilerini mecburen taktım ama iyki takmısım ogunden beridir hep 3 tırnaklı buji kullandım vede bir sıkıntı cıkartmadı hata 2 ılen cıktıgım kucuk camlıcayı artık lpg ile 3. viteste rahat rahat cıkabiliyorum yani anlıycagınız her kafadan farklı ses cıkıyor ben denedim vede cok memnunum hala kullanmaktayım kendi musterilerime tavsiye ediyorum vede bu gune kadar bır sıkıntı cıkartmadı sadece honda larda yuksek devirlerde atlatma yapıyor..
BOSH SUPER R1 3 tırnaklı buji demeniz yeterli parçacınız zaten anlıycaktır.Vedat bey 200000 km. aynı bujileri kullanmıyorum tabiki 30000.km de bir degiştiriyorum sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ikamet adresim istanbul kadiköy saygılarımla...
2005 lerde gaz telli mi ? elktronikse yazılımsal olabilir