0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
telli mi elektronik mi bilmiyorum ama bugün sanayiye gittim, lpg servisindeki ustamla görüştüm daha kaputu açar açmaz sorunun lpg sistem ayarıyla ilgili olduğunu söyledi ki biraz haklı gibi geldi çünkü 2 senedir ayar fln yaptırmadım. ayrıca ben pek farketmedim ama motor zangır zangır titriyormuş ondan bile anlaşılabileceğini söyledi. filtrenin fln değişmesi gerektiğini söyledi. tek sorun tartarini marka tüpün bulunduğum şehirde servisininin olmaması ve en yakın servis yeri olan nevşehire gitmek zorunda kalmam olacak !! ayrıca bujileri değiştirmek istiyorum acaba kaç binde değiştirilmesi gerekir bunların ??
Eger kelebek elektronik se kontak spreyi ile temizlenir eger telli ise tiner mazot balata spreyi ile temizlenebilir gaz filitresi ortalama 30000 km degiştirilir her 10000 km de gaz ayarı yapılması gerekir lpg li araç kullanan arkadaşlara burdan bir duyurum olacak kesinlikle katkılı otogaz kullanmayalım... saygılar...
Merhaba bende 2005 corolla sol sahibiyim aracım 525000 km de buyuk ıhtımalle kelebek bogazında kurum bırıkmesinden dolayı olabilir birde benzinde denemenizi öneririm eger hala aynı problem varsa bir kelebek bogazını temizletin iki bujilerinizi degistirin ama denso degilde 3 tırnaklı bosh marka buji kullanın hem yakıttan tasarruf saglarsınız hemde aracınızın performansı artar ben kendim mekanik ustasıyım vede arabamı bugune kadar hıc servise goturmedim cunku arabamı cok seviyorum benden baskasının onu kurcalamasını ıstemiyorum saygılar...
vallahi bende 2 senedır Hıc bIseyını elletmedım Fıltresını bıle degıstırmedım
2005 otomatik vites corollada kelebek tellimi acaba?
Makyajlı kasalar elektronik. Makyajsız olanlar telli.
02-04 makyajsız sanıyorum. 05-07 makyajlı. Doğrumuyum.