0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok bu sene fantazi senem benim arkadas illaki teras kat istiyorum bulamazsam en son mecbur normal tutacam Visnelik uzak be kardesim normal aileler iicin cok guzel yerde ogrenciye ters
Baglar Bahcelievler sakarya1 Espark civari haller civari Yav bneim ev takintim var kardesim hic bisi kiskanmam ama ev kiskanirim yani mekan olarak... gecen sene denk geldi mukemmel bi evde oturudm iste orduevinin arkasi hemen hem doktorlar hem carsi manzara Bakalim bu sene nasip..
Tamam ben bakarım biyerlere espark çevresi falan
Takliyorum kardesim cikarsan bak benim icin ozel cikma bu sicaklarda Ben gelince beraber gezeri arabayla
En guzeli bisiklet bende getircem bu sene zaten daraliyom yoksa guzel sehrinizde Aynen efsane basli basina efsane
O bisikletmi dedin bırak arabayı bsikletle gezeriz seni ben bi günde 80 km yaptırmadan bırakmam bi balık yer geliriz
Farkmaz Ercüm seneye hertürlü spora dalış zaten Sende raket varmı Yunus Emrede tenis atarız gelince
Malesef yok sende mayo falan varsa gideriz bi yerlere geçerim seni
Mayo herkeste var la slip mi olsun bone mi de getireyim mi Beni geçme ihtimalin malesef yok be Ercü...Ben gelene kadar raket al sen kendine
slip mlip farketmez ama bu sözde pişman olabilirsin ahmet abi 9 senedir boşuna antreman yapımıyorum
Oooo 9 sene iyiymiş. Ahmet Abin 10 yıl düz 10 yılda ters çalıştı Ercüment . 9 falan komik gelir ona .
Valla geçersem efsanenin anahtarını alırım
Napsın abi daha tanımıyoki beni Gecemezsen bisikletin anahtarını mı vercen anahtar köpeğin olsun nasısa süremicen
Babamda 20 küsür senelik ehliyet var yanlış olmasın zamanı gelince ben kullanırım
Babaları katmanı hiç tavsiye etmem hele evinin önünde 2 minibüs 2 kamyon 1 tır 1 ticari taksi ile büyüyen bi şöfer sülalesinden gelen adama