0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konu kopmuş gitmiş uyarı almayın sonra
Bilemiyorum acd abimiz düzceye gelsin konuyu dagıttı diye lastigini patlatcam
Bence yapma 1 gün sonra buraya gelicek geç kalmasınn
he dimi tmm 4 lastigi birden patlatayım.. zaten 20tl lpg ile baya km gidiyor oradan kazanıyor 4 lastik değiştirsin
Bencede yapma daha gençsin be kardeşim
benim yazdıklarımdan oraya takıldıysanız sizi tebrik ederim.bi istatistiklere bakın bakalım kazalkara en çok kim sebebiyet veriyormuş
bak bak tehditlere bak :d Abi sen kac km gidiyodun 20tl ye:D
18+ en çok kaza yapan.vede kadın sürücülere o kadar laf ederiz en çok kaza yapan erkek sürücü buna ne diyorsunuz.+18 diyorsun kac tane -18 kişi araba kullanıyor + 18 kullanan kişi sayısı kac ? ortalama yapmak lazım kadın erkek sürücü Yine ortalama yapmak gerek .. Ne kadar kadın kullanıcı var ki onlar fazla cıksın ...Tabi sadece düşünce bilgili oldugumdan değil
Önce sen başlattın Değişiyor valla En son 420 gittim akıllara zarar
+18 diyorsun kac tane -18 kişi araba kullanıyor + 18 kullanan kişi sayısı kac ? ortalama yapmak lazım kadın erkek sürücü Yine ortalama yapmak gerek .. Ne kadar kadın kullanıcı var ki onlar fazla cıksın ...Tabi sadece düşünce bilgili oldugumdan değil
Atakan saçmalıyor diyoruz ne dicez
yapın ortalamasını.kadınları bir çok yönden eleştiriyoruz yok çok yavaşlar yok direksiyona yapışıyorlar.belkide türiye en çok emniyet kemeri kullanan kadınlar.-18 içinde aynı durum söz konusu bir çok arkadaşım babasından daha yii ve dikkattli güvenli araç kullanıyor.
Atakan saçmalıyor diyoruz ne dicez Araba 1.3 lpg bide sıcakta alcan sıcakta gezcen sabah ve aksam kullanmıcan oglen takılcaksın
bilemiyorum seninle bir gün 20 tl lpg koyacagız gezelim doyalım gezmeye