Bilemiyorum acd abimiz düzceye gelsin konuyu dagıttı diye lastigini patlatcam
Bilemiyorum acd abimiz düzceye gelsin konuyu dagıttı diye lastigini patlatcam 
Bence yapma

1 gün sonra buraya gelicek geç kalmasınn
benim yazdıklarımdan oraya takıldıysanız sizi tebrik ederim.bi istatistiklere bakın bakalım kazalkara en çok kim sebebiyet veriyormuş
kim veriyormuş? takıldığım falan yok sadece hatırlatma yapmak istedim
18+ en çok kaza yapan.vede kadın sürücülere o kadar laf ederiz en çok kaza yapan erkek sürücü buna ne diyorsunuz.
nerde buranın yöneticisi bu ne rezalet canım aaaaa.....
yapın ortalamasını.kadınları bir çok yönden eleştiriyoruz yok çok yavaşlar yok direksiyona yapışıyorlar.belkide türiye en çok emniyet kemeri kullanan kadınlar.-18 içinde aynı durum söz konusu bir çok arkadaşım babasından daha yii ve dikkattli güvenli araç kullanıyor.
bunun saçmalama ile alakası yok.sadece bizim erkek egomuz yüzünden üstü örtülmüş gerçekler
siz benim en başta yazdığımı anlamamkta diretiyorsunuz ama.biz önce yasak koyuyoruz sonra nedenlerini çocuklara dinletmeye çalışıyoruz.öncelikle yapılması gereken neden -18 araba kullanamayacağını anlatabilmek.ondan sonra yasak koymak.zaten bunun nedenini anlayan kişi yasağa da riyayet gösterir.bence en büyük nedenlerden biri -18 ceza alma konusunda küçük oldukları için yırtabilcekleri.ve bu nedenden dolayı daha hoyrat ve daha agresif araç kullana bilecekleri için böyle bir yasak var