Gönderen Konu: 18 yaşından küçük olanları görebilirmiyiz kaç kişiyiz TCT de :D  (Okunma sayısı 23875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
3 saat foruma girmedim neler olmuş. gülmekten yerlere yattım resmen :D :D ercüment öyle bi madde varmı açıp okusana kuralları 18 yaş altı foruma giremiyo diye :D Allah iyliğinizi versin :D :D

o sırada insan kural düşünmüyoki seçkin ya :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
yapma yav :D hala yerlerdeyim :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
yapma yav :D hala yerlerdeyim :D

Bende 10dk kendıme gelemedım yaa bende yerlerdeydım kopartıcıydı yarıldım burda şakadan sonra :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ben onu gönderdim zaten ilk sayfalarda zahmet edip okumamış Allahtan yoksa nasıl bu kadar eğlenirdik :D :D :D D:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ben onu gönderdim zaten ilk sayfalarda zahmet edip okumamış Allahtan yoksa nasıl bu kadar eğlenirdik :D :D :D D:
ne yalan söyliyim okumadım :D
http://www.toyotaclubtr.com/site-kurallari/forum-kurallari/
o zaman bu benden sana gelsin ercüment ;)

Eyvallah bu iyi oldu işte :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Allah bilir yine okumamıştır :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Bugun 3 temmuz ehliyet sınavına girdim.. Hadi Hayırlısı :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
yaş 18 veya 28 veya 38 veya 68 ne fark eder.dikkatsiz bilinçsiz sorumsuz kullanan her yaşta kullanır.yaş 16 olsa da yolcuya güven vermek asıl maharet...
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
yaş 18 veya 28 veya 38 veya 68 ne fark eder.dikkatsiz bilinçsiz sorumsuz kullanan her yaşta kullanır.yaş 16 olsa da yolcuya güven vermek asıl maharet...
+1 benden
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
bu konuda çok fazla alınmaya gerek yok bence.. bi şaka olmuş bitmiş. Türkiye'deki kurallar açık ve net. 18 yasını doldur al ehliyetini. fazla da abartılmamalı diye düşünüyorum.. tabiki sürersin arabanı. Ama trafik bu, karşındaki gelip sana vursa başına bela. arabayı ehliyet sürmüyo ama bunlarıda düşünmek gerek.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ehliyetsiz bir genç , daha yeni bir polisi öldürdü; heralde bi bildikleri varki 18 bittikten sonra veriyorlar ehliyeti, hatta her türlü sorumluluğu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ya şöylede düşünülebilir reşit olma yaşımız ozaman ve arabayada reşit olmayanlar süremez gibi bi kanun bu kadar açık ve net yaşı tartışmaya gerek yok konulmuş kanunu ne engelleriz nede veto edebiliriz oyüzden tekra diyorum tartışmaya lüzum yok. Teşkkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
Ehliyetsiz bir genç , daha yeni bir polisi öldürdü; heralde bi bildikleri varki 18 bittikten sonra veriyorlar ehliyeti, hatta her türlü sorumluluğu...
Kemal abi 18+ daha fazla polis öldürüyo ona ne demeli? ;) :)  . Olgunluğun yaşta olmadığına inanıyorum ben.

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. Nazım Hikmet
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Soyadı da RAN :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Yılların deneyimi soy adını bilir diye yazmıyayım dedim,vermek istediğim mesaj alındıysa problem yok. :)
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
ya ona bakarsanız dışarda sokakta bir sürü -18 apaçi var altlarındaki clio veya şahinleri ferrari sanıp gaza yükleniyorlar.araba leylek leylek gidiyor yolda zor tutuyorlar.en ufak hatada takla atacak gibi.dediğim gibi hızı her kez her yaşta yapar.bizim gençlere öğretmemiz gerekenler var yasak koymak değil.biz gençlere önc hızlı eğil keyifli araba kullanmayı öğretmeliyiz,ondan sonra yaş sınırı
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
'' Kanga gel el freni çekek kanga gel gel ''  gibi apaçilikler  :P :D
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
18 yaşından küçük olanları görebilirmiyiz kaç kişiyiz TCT de hadi bakalım :D  :D
enes az önce konuştuk ne çabuk konu açtın :)
Biri banamı seslendı  :lol:

5 seneden beri ehliyetsiz araba sürüyorum,çok yanlış birşey olduğunun farkındayım,kimsenin yapmasını tavsiye etmem.
ahandaaa :D
bende varımmm -18 :D
bende varım.......18
O sınavlara kaldıysa işi zor. Yaz tatilin berbat ötesi birşey oluyor...  :wacko:
6 ayım var yahu benim :D  beni saymayın :P bu arada 18'i doldurmak gerekiyo diye biliyorum  :blink:

Alın bunları alın alın alın .... !!! !!!  :polis: :polis: :polis: :polis:

Sazanlar kendılerı toplandılar bu sene balık mevsimi bereketli gececek  herhal   :nija:   :nija:   :nija:  :D :dans2: :dans2: :dans2: :dans2: