Gönderen Konu: 18 yaşından küçük olanları görebilirmiyiz kaç kişiyiz TCT de :D  (Okunma sayısı 23877 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Alın bunları alın alın alın .... !!! !!!  :polis: :polis: :polis: :polis:

Sazanlar kendılerı toplandılar bu sene balık mevsimi bereketli gececek  herhal   :nija:   :nija:   :nija:  :D :dans2: :dans2: :dans2: :dans2: 

Ahanda yine başladık yine ban şakası falan olucaksa yemezler yapmayın :D burda -18'lerın çoğu araba kullanmıyorki kullananlar varsa bilemicezzz :D onları alsınlar :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
dediğim gibi hızı her kez her yaşta yapar.bizim gençlere öğretmemiz gerekenler var yasak koymak değil.biz gençlere önc hızlı eğil keyifli araba kullanmayı öğretmeliyiz,ondan sonra yaş sınırı

Bu mantıkla ne kazalar biter ne de bir arpa boyu yol alırız. Bir ara Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun güzel bir sloganı vardı, "Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım." ;) Mesele erken ya da geç yaşta araç kullanmak değil, işi kuralına uygun olarak yapmak.

Not: Ben de 5 yaşından beri araç kullanıyorum, ama diğer insanlara olan saygımdan ehliyetimi alana kadar bir defa bile trafiğe açık alanda direksiyona geçmedim. Sonuçta ne oldu, 18 yaşına kadar trafiğe çıkmadım da boyum mu kısaldı??? Burada ehliyetsiz araç kullanmak, ya da hız yapmanın reklamının yapılmasını da doğru bulmuyorum !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
peşinizdeyiz  :kötü: :kötü:  A.C.D abiniz,  F.B.I amcalarınla anlaşmış sizi uydudan takip ediyor ona göre  :polis: :polis: :polis: :polis: yakaladıkmı sopaya bak :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
daha yeni 19 oldum tüh daha önce açılsaydı başlık....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
peşinizdeyiz  :kötü: :kötü:  A.C.D abiniz,  F.B.I amcalarınla anlaşmış sizi uydudan takip ediyor ona göre  :polis: :polis: :polis: :polis: yakaladıkmı sopaya bak :D :D :D

Ahmet abide yakında eskişehire gelicek zaten arabaya kesin gps koyar babamlada anlaşır :D beraber ortak iş yürütürler :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Hande ablaa ???19???  ???37???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi

Yok aplacım sen daimi 18 olanlardan değil miydin :) :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Bu mantıkla ne kazalar biter ne de bir arpa boyu yol alırız. Bir ara Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun güzel bir sloganı vardı, "Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım." ;) Mesele erken ya da geç yaşta araç kullanmak değil, işi kuralına uygun olarak yapmak.

Not: Ben de 5 yaşından beri araç kullanıyorum, ama diğer insanlara olan saygımdan ehliyetimi alana kadar bir defa bile trafiğe açık alanda direksiyona geçmedim. Sonuçta ne oldu, 18 yaşına kadar trafiğe çıkmadım da boyum mu kısaldı??? Burada ehliyetsiz araç kullanmak, ya da hız yapmanın reklamının yapılmasını da doğru bulmuyorum !!!
benim yazdıklarımdan oraya takıldıysanız sizi tebrik ederim.bi istatistiklere bakın bakalım kazalkara en çok kim sebebiyet veriyormuş
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
Yok aplacım sen daimi 18 olanlardan değil miydin :) :P :P

he evet unutmuşum.... :) 19 senedir çakılı kaldım 18 de....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
he evet unutmuşum.... :) 19 senedir çakılı kaldım 18 de....
:) Hala 18 yaşında gösteriyorsun ablacım :)... büyümeyen bir görselliğin var olsa gerek :)...

diyeceksin ki nereden gördün :D.. Görmeye gerek yok sözler yetiyor

Ben +18 oldum ya :D 2 ay öncesine
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
:) Hala 18 yaşında gösteriyorsun ablacım :)... büyümeyen bir görselliğin var olsa gerek :)...

diyeceksin ki nereden gördün :D.. Görmeye gerek yok sözler yetiyor

bu çocuğu sevdim korumam altına alıyorum.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
bu çocuğu sevdim korumam altına alıyorum.....
:) Saygı verirsen Saygı görürsün Sevgi görürsün Sekil A da görüldüğü Gibi :) Teşekkurler Ablacım Forum hep samimi böyle güzel zaten tct :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Evet sasrimayin Hande appplam daha yeni 19 oldu gelin bunu size ispatliyim :D :D :D :D

Hande ablam geceleri saymaz geceleri saymazsakta 18+18=36
37 ye yeni gectigine gore 18.5ten 19 :kanka:

:D :D :D :D

Taylan sen yazili takip yap ben enselerindeyim :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Evet sasrimayin Hande appplam daha yeni 19 oldu gelin bunu size ispatliyim :D :D :D :D

Hande ablam geceleri saymaz geceleri saymazsakta 18+18=36
37 ye yeni gectigine gore 18.5ten 19 :kanka:

:D :D :D :D

Taylan sen yazili takip yap ben enselerindeyim :polis:

Eskişehire gel hep tepemde olursun Ahmet abi :P :D :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
O değilde :D ahmet abi düzceye gelmedin dimi daha :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Acele etme 27 Haziranda CoRoLLoVe tekrar rezil eskiseeeer trafiginde :D  Madem konu paramparca oldu  Ercu bana kiralik ev bulsana la teras kat tercihimdir :D :D

Ne Duzcesi Mehmetim Turkiyeye bi gelebileydim :D  Nasipse 25i istanbul 26si Duzce 27si Eskisehir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Acele etme 27 Haziranda CoRoLLoVe tekrar rezil eskiseeeer trafiginde :D  Madem konu paramparca oldu  Ercu bana kiralik ev bulsana la teras kat tercihimdir :D :D

Ne Duzcesi Mehmetim Turkiyeye bi gelebileydim :D  Nasipse 25i istanbul 26si Duzce 27si Eskisehir :)

Ayıpsın bakmazmıyım teras olucak dimi fiyat konusu nolucak mahalle öenmlimi(bizim mahallede ayarlarsam rahat bırakmam haberin olsunn :D )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Fiyat onemlimi derken 2+1 olursa 500u gecmicek :D Carsiya yakin olsunda farketmez mahalle buyuk eve gerek yok 2kisi kalicam hatta tek bile kalabilirim ;) Sizin mahalle neresiydi?  Ayipsin herzaman gel hatta bende kal Ercu sikinti yok abicim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Fiyat onemlimi derken 2+1 olursa 500u gecmicek :D Carsiya yakin olsunda farketmez mahalle buyuk eve gerek yok 2kisi kalicam hatta tek bile kalabilirim ;) Sizin mahalle neresiydi?  Ayipsin herzaman gel hatta bende kal Ercu sikinti yok abicim ;)

Bizim mahalle vişnelik abi. teras katsız olsa olurmu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Yok bu sene fantazi senem benim arkadas illaki teras kat istiyorum bulamazsam en son mecbur normal tutacam :D  Visnelik uzak be kardesim normal aileler iicin cok guzel yerde ogrenciye ters ::)