0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alın bunları alın alın alın .... Sazanlar kendılerı toplandılar bu sene balık mevsimi bereketli gececek herhal
dediğim gibi hızı her kez her yaşta yapar.bizim gençlere öğretmemiz gerekenler var yasak koymak değil.biz gençlere önc hızlı eğil keyifli araba kullanmayı öğretmeliyiz,ondan sonra yaş sınırı
peşinizdeyiz A.C.D abiniz, F.B.I amcalarınla anlaşmış sizi uydudan takip ediyor ona göre yakaladıkmı sopaya bak
daha yeni 19 oldum tüh daha önce açılsaydı başlık....
Bu mantıkla ne kazalar biter ne de bir arpa boyu yol alırız. Bir ara Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun güzel bir sloganı vardı, "Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım." Mesele erken ya da geç yaşta araç kullanmak değil, işi kuralına uygun olarak yapmak. Not: Ben de 5 yaşından beri araç kullanıyorum, ama diğer insanlara olan saygımdan ehliyetimi alana kadar bir defa bile trafiğe açık alanda direksiyona geçmedim. Sonuçta ne oldu, 18 yaşına kadar trafiğe çıkmadım da boyum mu kısaldı??? Burada ehliyetsiz araç kullanmak, ya da hız yapmanın reklamının yapılmasını da doğru bulmuyorum
Yok aplacım sen daimi 18 olanlardan değil miydin
he evet unutmuşum.... 19 senedir çakılı kaldım 18 de....
Hala 18 yaşında gösteriyorsun ablacım ... büyümeyen bir görselliğin var olsa gerek ... diyeceksin ki nereden gördün .. Görmeye gerek yok sözler yetiyor
bu çocuğu sevdim korumam altına alıyorum.....
Evet sasrimayin Hande appplam daha yeni 19 oldu gelin bunu size ispatliyim Hande ablam geceleri saymaz geceleri saymazsakta 18+18=3637 ye yeni gectigine gore 18.5ten 19 Taylan sen yazili takip yap ben enselerindeyim
Acele etme 27 Haziranda CoRoLLoVe tekrar rezil eskiseeeer trafiginde Madem konu paramparca oldu Ercu bana kiralik ev bulsana la teras kat tercihimdir Ne Duzcesi Mehmetim Turkiyeye bi gelebileydim Nasipse 25i istanbul 26si Duzce 27si Eskisehir
Fiyat onemlimi derken 2+1 olursa 500u gecmicek Carsiya yakin olsunda farketmez mahalle buyuk eve gerek yok 2kisi kalicam hatta tek bile kalabilirim Sizin mahalle neresiydi? Ayipsin herzaman gel hatta bende kal Ercu sikinti yok abicim