0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüreğinin götürdüğü yere git enes. Yukarda IBAN verdik ya
Yüreğim nerelere gitmek istiyo ama neyse konuya donelım sımdı ben hayatımda ılk defa ban yedıgım ıcın yada yemek üzere oldugum ıcın bu IBAN'ı nereye kullanıcam
Neyse Ercü şimdi siz Vedat abi ile özelden görüşün bu işi Ben bu konuyu diğer yöneticiler görmeden silicem tamam mı TAbi Vedat abi ile anlaşamazsanız geri koyarım siteye
Ahmet abi elinden geldigince yardımcı olur sana merak etme Ona ama bi 50 tl gözden cıkartman lazım
Gerçekten efendi bi cocuksun biz biraz abartsakta şaka yaptık ban yeme durumun felan yok... Ancak bu olay örnek olmalı çünkü forum kuralları gerçekten önemli burada çünkü onlar forum kuralı değil hayat kuralı İlk sayfalarda da belirttiğim gibi kimse sizin gibi genç kardeşlerimizden araba vs kıskanmıyor tabiki kullanıcaksınız... Bizim korkumuz başınıza kötü birşey gelmesi... Sen daha yenisin ama forumu ara bak 50 gün oldu cok cok sevdiğimiz bir kardeşimizi 19 yaşında kaybettik... Trafik sadece kendimizden ibaret olsa cıkın gezin ama ne zaman ne oalcagı belli değil heleki saniyenin binde birini bile önemli oldugu trafikte....Hakkını helal et kardeşim biraz eğlendik beraberce.... Herkese iyi günler A.C.D. kaçar...
ERcü şanslısın cok uykum var şimdi işten geldim uyumalıyım kardeşim Gerçekten efendi bi cocuksun biz biraz abartsakta şaka yaptık ban yeme durumun felan yok... Ancak bu olay örnek olmalı çünkü forum kuralları gerçekten önemli burada çünkü onlar forum kuralı değil hayat kuralı İlk sayfalarda da belirttiğim gibi kimse sizin gibi genç kardeşlerimizden araba vs kıskanmıyor tabiki kullanıcaksınız... Bizim korkumuz başınıza kötü birşey gelmesi... Sen daha yenisin ama forumu ara bak 50 gün oldu cok cok sevdiğimiz bir kardeşimizi 19 yaşında kaybettik... Trafik sadece kendimizden ibaret olsa cıkın gezin ama ne zaman ne oalcagı belli değil heleki saniyenin binde birini bile önemli oldugu trafikte....Hakkını helal et kardeşim biraz eğlendik beraberce.... Herkese iyi günler A.C.D. kaçar...
Rica ederiz Ercüment. Tekrar bekleriz .
Sen bizi düşün kardeşim millet mal gözüyle bakmaya başladı bana 1 saattir ekran karşısında deli gibi gülüyorum öldüm bittim gülmekten Tekrar gelmez heralde Vedat abi yav
Ya yapılan yorumlara dahi gülüyorum kızardım heran morarma durumuna dahi geçeblırım gözümden yaş geldi gülerken iyi koparttınız bugün milleti tekrar tebrik ve takdirlerimi sunuyorum
Çiçekler odamıza Muhasebeci rolündee Vedat Nurkan Gülen Cakma yönetici: A.C.D.
ne çiçeği mozele yaptıracam
İşte sanatçının kıymetini bilen bir kişi
3 saat foruma girmedim neler olmuş. gülmekten yerlere yattım resmen ercüment öyle bi madde varmı açıp okusana kuralları 18 yaş altı foruma giremiyo diye Allah iyliğinizi versin