Gönderen Konu: DVD+Navigasyon Cihazı, Gümrük İşlemleri ve Cihaz Değerlendirmesi  (Okunma sayısı 28895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
Merhabalar Mehmet Bey,
internette gps tamircisi ararken sizin yazınıza denk geldim :) yazdıklarınızın tümü benimde başıma geldi bende aynı gümrük olaylarını yaşadım zar zor işlemleri hallettim, bendede montajı yapan arkadaşlar hemen hemen sizinkiyle aynı olan teybi mundar etti :) bana magdur olmamam icin baska bir gpsli yine aynı özellikleri olan teyp verdiler şimdi onu kullanıyorum bir sorun yok fakat eski bozulanı ( yani pek kullanamadığım teybi) tamir ettirmek istiyorum.Bağlantı yaparken önce dokunmatik ekranı bozdular onuda düzeltelim derken kısa devre yaptırıp software i uçurmuşlar, sizin levent usta nerededir, telefonu varmıdır, rica etsem verebilirmisiniz, bir görüşsem belki hayata döndürebiliriz garibimi :) şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
sd kartaki dosyaları yollayacaktınız... hathatke1@hotmail.com
Rıdvan bey, sıkıştırılmış hali bile 260 MB, mail ile göndermek mümkün olmuyor. :(
Corolla 2008 M/M Benzinli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhabalar Mehmet Bey,
internette gps tamircisi ararken sizin yazınıza denk geldim :) yazdıklarınızın tümü benimde başıma geldi bende aynı gümrük olaylarını yaşadım zar zor işlemleri hallettim, bendede montajı yapan arkadaşlar hemen hemen sizinkiyle aynı olan teybi mundar etti :) bana magdur olmamam icin baska bir gpsli yine aynı özellikleri olan teyp verdiler şimdi onu kullanıyorum bir sorun yok fakat eski bozulanı ( yani pek kullanamadığım teybi) tamir ettirmek istiyorum.Bağlantı yaparken önce dokunmatik ekranı bozdular onuda düzeltelim derken kısa devre yaptırıp software i uçurmuşlar, sizin levent usta nerededir, telefonu varmıdır, rica etsem verebilirmisiniz, bir görüşsem belki hayata döndürebiliriz garibimi :) şimdiden teşekkürler.

Merhaba İlker Bey.
Her şeyden önce geçmiş olsun! Damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış derler. Neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Levent usta'nın kartı işyerimde kalmış, pazartesi gönderirim.

Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 'alph
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
merhaba mehmet bey
bende bu olaya baya sardım bir kaç gündür araştırıyorum. cihazınızdan bahsetmişsiniz ama sizden ricam teknik özelliklerini yazarmısınız. sizin resimlerdeki gibi görünen 2 cihaz buldum ben necvox ve navitech bunların fiyatıda 1,250-1,750 arası değişiyor. ve saydığınız özeliklerin hepsi var.
kuzeniminde golf3 var oda aracına kenwood un bir modelini aldı. bu model yeni nesil corollalarada oluyormuş onlarlada görüştüm 1,035 tl montoj dahil taktırmışlar. saydığım 2 markadan farkı sadece 7'' değil 6,7'' olması. geri kalan bütün teknik özellikleri aynı. hatta fazlası 7 renk menü seçeneği veriyor :) ve bir eksiği hafızasında mp3 kopyalayamıor. ama bence bu eksilik değil ya cd ya ipon yada flasdisk hatta bluetot dan bunu karşılıyoruz.
size sormak istediğin siz bu tecrübeyi yaşadınız , sizce özellik bakımından birbirine yakın olan bu cihazları 1,000-1300 arası bulursam alimmi? zaten en kötü ihtimal kenwood un cihazını alıcam ama görünüm orjinali gibi değil daa spor duruo
teşekkür
2007 ToYoTa CoRoLLa (canavarım : )
06.34
FeNeRBaHÇe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
merhaba mehmet bey
bende bu olaya baya sardım bir kaç gündür araştırıyorum. cihazınızdan bahsetmişsiniz ama sizden ricam teknik özelliklerini yazarmısınız. sizin resimlerdeki gibi görünen 2 cihaz buldum ben necvox ve navitech bunların fiyatıda 1,250-1,750 arası değişiyor. ve saydığınız özeliklerin hepsi var.
kuzeniminde golf3 var oda aracına kenwood un bir modelini aldı. bu model yeni nesil corollalarada oluyormuş onlarlada görüştüm 1,035 tl montoj dahil taktırmışlar. saydığım 2 markadan farkı sadece 7'' değil 6,7'' olması. geri kalan bütün teknik özellikleri aynı. hatta fazlası 7 renk menü seçeneği veriyor :) ve bir eksiği hafızasında mp3 kopyalayamıor. ama bence bu eksilik değil ya cd ya ipon yada flasdisk hatta bluetot dan bunu karşılıyoruz.
size sormak istediğin siz bu tecrübeyi yaşadınız , sizce özellik bakımından birbirine yakın olan bu cihazları 1,000-1300 arası bulursam alimmi? zaten en kötü ihtimal kenwood un cihazını alıcam ama görünüm orjinali gibi değil daa spor duruo
teşekkür

Merhaba Alper bey

Cihazın özelliklerini siteden kopyaladım:
Navigation
Operating system    Win CE 6.0
Main Chip module    SIRF Atlas IV
Max. main frequency    1.575GHZ
Memory Storage    113508KB
Precision    10m,2D RMS 5m,2D RMS, WAAS enable
Supported Maps    PolNav,iGO,Route66,Gate 5,Papago...
GPS Resolution Output    800*480
Voice Guidance Cruise    YES
Media
Audio Media    MP3/PCM/WMA
Video Media    mp4/mpeg/mpg/asf/wmv/mov/avi/3gp/m4v/mgv/vw/divx/mkv/wvx/mpv
Display
Touch screen    7"/6.2"16:9 Digital Touch screen, Definition 800*480
Color system    PAL/NTSC/SECAM
Language
Main Menu language    English
GPS language    EN,Deutsch,Fransais,Espanol,Nederlands,Magyar,Italiano,Cesky,Dansk,
Norsk,Svenska,Portuguese,Finland,Romanian,Polski,Pyccknn
DVD language    EN/FR/SP/TUR/ITA/PORTU/THAI (some models have difference)
TV
Analog/Digital TV    Default: Built In analog TV tuner (PAL/NTSC/SECAM auto)
Digital TV Format    MPEG-2
Radio
FM Frequency    87.5-108MHz
AM Frequency    522-1620KHz 9KHz / 530-1620 10KHz
RDS    YES (TA+AF+PTY)
Auto search and save    YES
Manual search and save    YES
Bluetooth
Version    Bluetooth 2.0, support A2DP
Bluetooth Handsfree    YES
A2DP    YES
Built-in microphone    YES
other functions    Received Call, Dialed Call, Missed Call
iPod Control
Support Generation    All generations
Support Music    YES
support video    NO
controlling on screen    YES
Read play list    YES
Charge up the ipod    NO
Video/Audio in/out
Video in/out    AUX-VIDEO-IN,VIDEO-OUT,CAMERA-IN
Audio in/out    AUX-AUDIO-R/L-IN,AUDIO-FL/FR/RL/RR-OUT
other in/out    2-ZONE-L/R-OUT
Subwoofer port    NO
CDC port    NO
spdif-out    NO
SD/USB
Map SD    SD/Mini/Micro Max.16G
Music SD    SD/Mini/Micro Max.16G
USB    Max. 16G
portable hard drive    NO
Operating Environment
Voltage requirement    12V
Current requirement    1.5A
Operating temperature range    -20°C-70°C
Accessories
TV Antenna    No (You need to buy "Analog Antenna" additionally )
GPS Antenna    1 piece included
Remote control    1 piece included
Wire/Cable    1 power harness
User Manual    1 piece (in English)
Touch Pen    1 piece included
iPod Cable    1 (about 95CM)
Screws for Installation    1 SET
---------------------------------------------------------
Söylediğiniz cihazların teknik özelliklerini bilmiyorum. Eğer özellikler aynı ise burdan almayı tercih edebilirisiniz, arıza çıktığında servis garantiniz olur, gümrükle başınız ağrımaz. Söylediğiniz fiyata iyi bulmuşsunuz. Ben İstanbul'da sorduğumda Necvox için çok daha yüksek fiyat vermişlerdi, üstelik özellikleri daha kötüydü.

GPS özelliklerine, RAM'e, ekran çözünürlüğüne, ekran tepkisine bakın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhabalar Mehmet Bey,

İlker bey telefon aşağıdaki gibi..
 METE ELEKTRONİK, İvedik Caddesi No: 98/A, 0 312 346 05 00.

Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Mehmet bey başınızdan geçenleri okuyunca benimde yaşadığım sorunlarla birebir örtüştü gümrük işleri , onun haricinde bir problem yok cihaz gerçekten kullanışlı sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: DVD+Navigasyon Cihazı, Gümrük İşlemleri ve Cihaz Değerlendirmesi
« Yanıtla #47 : Ağustos 02, 2010, 10:45:40 »
Sizdeki cihazların yol bilgisayarı bağlantısı var mı?
Ben internette biraz baktım, ancak bulduklarımın yol bilgisayarı bağlantıları yoktu.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
corolla 2011 dvd navigasyon necvox
« Yanıtla #48 : Ağustos 02, 2010, 17:52:38 »
merhaba arkadaşlar

henüz sipariş ettiğim corolla için iyi bi rnavigasyon ve dvd player araşatırmaktayım koceli toyota plazada satılan necvox marka cihazı için 1987+kdv para istiyorlar
benim sorum bu cihazı kullanan varmı yada buna alternatif fakat toyot aile uyum sağlayacak cihaz öneriniz varmı

forumda bu konuda 3 konu açılmış fakat detaylar farklı daha çok ark<daş gümrükte yaşadığı sorunalrı ve çözümleri yazmış ayroca aldığı zihaz hakkında çok güzel bilgiler vermiş fkakat ben çinden değil Türkiyeden cihaz almak istiyorum. şimdiden paylaşımalrıız için teşekkürler
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 02, 2010, 17:54:06 »
yazım hatalarım için çok özür dilerim daha yavaş ve ekrana bakarak yazarım bundan sonra :)...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 02, 2010, 20:09:18 »
merhaba arkadaşlar

henüz sipariş ettiğim corolla için iyi bi rnavigasyon ve dvd player araşatırmaktayım koceli toyota plazada satılan necvox marka cihazı için 1987+kdv para istiyorlar
benim sorum bu cihazı kullanan varmı yada buna alternatif fakat toyot aile uyum sağlayacak cihaz öneriniz varmı

forumda bu konuda 3 konu açılmış fakat detaylar farklı daha çok ark<daş gümrükte yaşadığı sorunalrı ve çözümleri yazmış ayroca aldığı zihaz hakkında çok güzel bilgiler vermiş fkakat ben çinden değil Türkiyeden cihaz almak istiyorum. şimdiden paylaşımalrıız için teşekkürler

Aynı cihazı pasajdaki elektronikçiler de satıyor. Fiyat hemen hemen aynı 1600-1800TL arası. KDV almazlar tek fark budur. Ama mağazadan almak isterseniz fiyat servisle aynı olur
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 02, 2010, 20:18:57 »
internette bi çin sitesi var, 160 dolara gönderiyorlar
laomsn@gmail.com adresinden Sarah Li ile görüşün

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 03, 2010, 08:47:45 »

internette bi çin sitesi var, 160 dolara gönderiyorlar
laomsn@gmail.com adresinden Sarah Li ile görüşün

O fiyata kargo dahil mi? Cihaz ağır ve kutu büyük olacaktır. Emin değilim ama kargo fiyatı 80-90 doları bulabilir. Bu arada yukarıda bir soru sormuştum ama cevap gelmedi. Kullanan arkadaşlar, Sizdeki cihazların yol bilgisayarı bağlantısı var mı?
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #53 : Ağustos 06, 2010, 18:05:15 »
Merhaba;

2004 corollaya uyarmı bu cihaz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #54 : Ağustos 06, 2010, 19:16:43 »
Merhaba arkadaşlar;

Ben sahibinden.com dan navigasyon cihazı aldım. Doğruyu söylemek gerekirse bu kadar iyi bir cihaz beklemiyordum. Cihaz 10 numara. Ayrıca fiyatı oldukça uygun. Bu fiyata herhalde başka yerde bulamazdım. En güncel haritalar yüklü. Türkçe sesli yönlendirme var. İncelemek isteyenler için;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-5-inc-navigasyon-kutusunda-0-bu-ozellikleri-bu-fiyata-bulamazsin-1/detay?source=promotion_topl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #55 : Ağustos 10, 2010, 22:11:32 »
Sizdeki cihazların yol bilgisayarı bağlantısı var mı?
Ben internette biraz baktım, ancak bulduklarımın yol bilgisayarı bağlantıları yoktu.
Benim cihazın yol bilgisayarı bağlantısı yok. Yalnız buna gerek de yok diye düşünüyorum. Yol bilgisayarından gelecek bilgilerin kullanılacağı bir uygulama yok ki cihazda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ağustos 30, 2010, 23:24:11 »
Mehmet bey cihaz ile ilgili son görüşleriniz nelerdir?
Ses kalitesi ve eksik her hangi bir şey var mı? (ilk izlenimlerde keşfedemediğiniz)
Ben de yakın zamanda sipariş edeceğim benzer cihaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Mehmet bey cihaz ile ilgili son görüşleriniz nelerdir?
Ses kalitesi ve eksik her hangi bir şey var mı? (ilk izlenimlerde keşfedemediğiniz)
Ben de yakın zamanda sipariş edeceğim benzer cihaz.

Levent bey, eksik bulduğum hususlardan başka olumsuz bir şeye rastlamadım. Genel olarak baktığımda cihazdan oldukça memnunum. Arabanın havasını çok değiştiriyor. Ses kalitesi iyi. Güzel bir hoparlör seti de alırsam tamam olacak zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
Mehmet Bey Merhaba
Bir aydır beklediğim muhtemelen 1 ay daha bekleyeceğim 2011 Versomu almadan yaptığım araştırma beni size ulaştırdı yaptığınız paylaşım harika ellerinize sağlık birkaç sorum olacak
Bu aleti Versoda kullanabilirmiyim
kullanabilirsem alete ulaşmam için uygun olursanız birgün sizi rahatsız edebilirmiyim
sipariş için bana yardımcı olabilirmisiniz
0533 6374344 gsm numaram
cartoonman30@hotmail.com
teşekkürler selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
şenol bey bu aleti versoda kullanamazsınız.Bu alet corolla için tasarlanmıs.ama başka double teyp alıp kullanabilirsiniz
2011 d4d Corolla