Gönderen Konu: DVD+Navigasyon Cihazı, Gümrük İşlemleri ve Cihaz Değerlendirmesi  (Okunma sayısı 28887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: DVD+Navigasyon Cihazı, Gümrük İşlemleri ve Cihaz Değerlendirmesi
« Yanıtla #100 : Şubat 26, 2012, 19:35:19 »
arkadaslar dun dogubankta gezinirken navimax diye bir cihaz gordum 8inch. 1000tl anten ve geri gorus kamerasini hediye edicek. duyaniniz var mi bu markayi ? nasil biseydir? alinir mi? yoksa navgo mi daha iyi?
model numarası ve ya internette bu ürün hakkında link verebilirseniz değerlendirme yapalım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Şubat 26, 2012, 19:35:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Şubat 26, 2012, 19:58:08 »
ekran parlak olmalı mat ise güneş ışığı görünmesini engelliyor, atlas V, 600Mhz işlemci 128 rom wince 6 olduktan sonra bitin markalar aynı platforma sahip. hepsi çin malı
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #102 : Şubat 28, 2012, 00:42:00 »
model numarası ve ya internette bu ürün hakkında link verebilirseniz değerlendirme yapalım.

abi internette biraz bakindim acikcasi goremedim. magazadaki abiyle konusurken adam dedi zaten bunlarin hepsi ayni fabrikadan cikiyor bizim toptanci navimax yazdirmis markasini baskasi gider navgo yazdirir digeri de baska bisey. urun hosuma gitti yarin o tarafta isim duserse bir ugrar resmini cekerim. dogubankta 3cu katta oto muzik sis. navigasyon sattan bir abi var belki bileniniz yada alan biri vardir ne diyorsunuz arkadaslar camsamba son gunum alinir mi?