0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navi tuşuna basınca -navı not exıst- (navigasyon mevcut değil diyor) acaba cihaz navigasyonsuz mu?
selam Mehmet bey cihaz çok yakışmış güle güle kullanın..bir hafta önce bu cihazın aynısı (sanırım) hediye olarak geldi. Aracıma taktırdım ama navigasyon için haritanın yüklü olmadığını gördüm. cihaza harita yüklemesi nasıl yaparız. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..(başka arkadaşların bilgilerini de bekliyorum)cihazın modelini felan bilmiyorum üzerinde bir şey yazmıyor. gerekirse fotolarını çekerim.. ama mehmet beyin cihazının aynısı sadece menü farklılığı var
Rıdvan bey isterseniz benim SD'deki dosyaları gönderebilirim. İster e-mail adresinize, isterseniz web'e yükleyebilirim.
Güzel olmuş, güle güle kullanın, maşallah Sadece geri vites görüntüsünde ufak bir hata var. Mesafe ve boyut göstergesi normalde ekran üzerinde yere parelel görünmeli. Emin değilim ama belki tampon üzerine tam oturmadı yada delik tamponun çok üst tarafına açılmış olabilir. Tabi diğer bir seçenek olarak, eğer bu mesafe çizgileri cihaz üzerinden açı ayarlamalarına izin veriyorsa, bu yollada sorun çözülebilir
PTT gümrüğünde hala 2 tane bayan mı var bu işlere bakan? Ben de %10 diye biliyordum. Gerçi benim subwoofer getirdiğim zamanda %22 ÖTV + %18 KDV idi.ME-TE deki elemandan jantlarımı almıştım, ilginç biridir Hayırlı olsun, güzel olmuş. Artık toyotanın bu tür navigasyonları Elegant standart donanıma dahil etmesi lazım...
Mehmet bey, olabilir. yalnız benim harici navigasyon cihazım var. ıgo8 yüklü. onun sd kartını taktım, kartın içini boş gösteriyor. başka bir yükleme yöntemi varmı bilmiyorum. e-mail adresim de: hathatke1@hotmail.com
Bence de cihazın kitapçığı varsa ona bakın. Opsiyonel bir özellik olabilir. GPS anten girişinin olması gerekir ilk başta. Eğer bulamadıysanız opsiyonel bir özellik olması muhtemel.
Bu arada Başarsoft'un daha güncel bir haritası varsa burada paylaşalım (2010 haritası çıktı mı bilmiyorum, bendeki 2009 haritası)
Rıdvan bey mesajınızı almadım. Bir daha gönderebilirseniz??