0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler Mehmet Bey, tavsiyenize uydum bakalım kargom gümrüğe takılmış geçen hafta haber kağıdı geldi, pazartesi günü Ankara-KİM'den teslim alıp METE elektroniğe gidicem, kamera montajı dahil 120 tl işçilik istedi bir kuruş inmedi ama referansınıza binaen kabul ettim, pazartesi günü teslim alırsam gidicem montaja bakalım.....
ağırlığı 3,7 kg dı Özer Bey... 117 lira gümrük vergisi ve sıkı durun!!! 215 euro bandrol vergisi koydular önüme.... neymiş tv özelliği varmış... oturup tv mi izlicem yolda ben tv için almadım bu ürünü navigasyonu için aldım dedimse de yok ...hay TRT nizi de sizi de sizi de....!! kısaca:640 tl ürüne ödediğim para607 tl gümrükteki bayana ödediğim vizite ücreti120 tl montaj90 tl kırşehir ankara yaktığım benzin 1460 TL semeriyle seksene patlayan alışveriş....!!
Hayırlı olsun Murat Bey. Gümrük işi tamamen şans işi. Oradaki memurun dikkatine, o günkü ruh haline bile göre değişebiliyor. Aynı ürünün gümrüğe takılmadan geçtiğini de biliyorum. Benden DVD oynatıcı var diye bir bandrol almışlardı. TV özelliği opsiyonel, kutunun üzerinde öyle yazdığına bakmayın diyerek zor ikna etmiştim. Sanırım gümrükteki bayan hala aynı bayan. Okuduğunu anlamakta bile problemi vardı.Bence moralinizi bozmayın, eğer üründen memnun kaldıysanız çok da önemli değil.Tekrar hayırlı olsun.
oncelikle herkese merhabalar.arkadaslar yeni konu acmadan buradan sorayim dedim. dogubankta bu cihazin aynisindan buldum 950tl ye birakiyor markasi da NaviGO. kullanan yada bilen var mi acaba? tavsiye edermisiniz? bide sahibinden cok uygun fiyatta Necvox marka cihazlar var onlar nasil? tesekkurler simdiden