0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi yaa, üzüdüm abi Neyse Balayında mutluluklar Aman abi dikkat et, balayında bal yeme, karşına bal ayısı çıkabilir Böö çok bayattı tamam tamam
Nagi o mesajını gözden kaçırmışım ben mezuniyet balosu nasıldı nerden nereye koptunuz
Arkadaşlar bu cumartesi düğünüm var , ocak ayında nikah kıymamıza rağmen düğün tarihi ancak bu zamana uygun oluyordu, eşim sakaryada öğretmen olduğu için tayin isteyebilmek için erken yapmıştık nikahımızı, okullarda kapandı ve düğün için hiçbir engel kalmadı şimdi sıra siz sevgili CRC dostlarımı Düğünümüze davet etmekte gelmek isteyen herkese kapımız açık Yer : Bursa / KestelTarih : 26 Haziran 2010 Cumartesi Saat : 19:30 ila 23:00 arası
Şuan nasıl tek parçayım bilmiyorum aslında bayağı koptuk Ortaköy Princessda havuz başı falan balo mod gece yarısından sonra da 2buçuk saatlik tekne turu Sağlam eğlendik ama Düğüne gelebileydim yerimde durmazdım da, Bursa soru işareti yani
Allah Mesut Bahtiyar etsin kardeşim, bir ömür boyu ağzınızın tadı bozulmasın mutluluklar
Saygı ve sevginizin ömür boyu süreceği mutlu bir evlilik diliyorum.
Size ve eşinize herşeyin istedğiniz gibi olduğun bir ömür boyu mutlulukar dilerim.
ömür boyu mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın
Mesut Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...
Tekrar hayırlı olsun diyelim Mesut kardeşime.
Bende geliyom laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah bi yastıkta kocatsın Mesutum
şaka yapma lan harbimi olm bak ferdi çok teşekkür ederim kardeşimya
Ah ülen keşke gelebilsem yaaa Amerikayı bırak taaa Canada ya geçtim az kaldı Alaskaya
AhmetCan bi görüşemedik ya. Gerçi öğlenin köründe arayıp uyandırdım ama .
Mesut'cum nikahı kıymışsın bu saatten sonra sana ne söylesek fayda etmez onun için bulaşmayım dedim ama istersen hemen alırım ifadeni
NAsip olurda bu gavur illerinden dönersem tanışırız abicim Yok yav zaten o hafta uyumadım gibi bişey Buraya gelince 3 gün uyudum
Ramazanla aran nasıl bilmiyorum ama, inş güzel geçer. Geliince kısmet olursa görüşürüz dediğin gibi.