0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercan çok teşekkür ederim Corolla konusunda biraz kıskançlık oluyor arabayla ilgilenirken beni unutuyorsun denebiliyor bazen
Seçim meselesi derler. Elma değilki çürükmü die bakıp anlayasın .Bence evlilikte göz önüne alınması gereken unsur, yapılacak evliliğin amacı.
ALLAH mesut etsin mesut abi darısı başımıza
Ayla ve Mesut, tebrikler ve mutluluklar!
Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Ayla&Mesut.
Son bir mani daha yazıp, sazımı duvara asayım Dünya evine girince anlıyorsun h acıSanmayasın kral oldum, takarım tacıDüz ova değil bu vardır dağı yamacıZamanla çok sıkı ahbab olur bankacıBilirsin dost her zaman söylermiş acıKalbimiz seninle abi,kardeş,abla,bacıLatifedir bu laflar, yitirme hiç amacıBilesin tüm forum mutluluğuna duacı
Tebrikler...Ömür boyu mutluluklar...
tebrik ederim allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve bir ömür boyu sürsün inşallah
bilmezmiyim mesut aynı şey benimde başımda ona gelince bol bol vaktin oluyo ama diye başlıyo
Hosgeldin diyelim evliler klübüne.
hayırılı olsunmutluluklar
Mesut abi hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim
Allah mutlu mesut etsin abi.
Teşekkürler Osman hayırdır sendedemi bişeyler var
bende nişanlıyım mesut abi... bilmiyorum hatamı yaptım bi kaç ay sonra sana sorarız
Osman ben 6 aydır evliyim düğünü mecbur bu tarihe aldık çünkü eşim farklı bir ilde öğretmen , okullarda yeni kapandığı için bu zamana tarih almıştık düğün salonundan ama kesinlikel tavsiye ederim , doğru insanı bulduğunda herşey okadar güzel oluyorki, kendinden çok onu düşünmeye başlıyorsun aynı şekilde oda seni düşünüyor.
Ben bir ağlayıp geleyim o zaman...
cesaretlendirdin beni abi.gidiyimde düğün tarihini biraz daha erkene aldırayım
kız sen ağlama sakın hayırdır inşallah özelden bi yaz bakalım şu konuyu
Ben de facebook da davetiye soruyorum peh peh pehh 3 sayfa olmuş burası Bayıldım davetiyenize, hemen ikizime gösterdim o da çok beğendim Bursa uzak değil mi birazcık Mesut abim yaa Neyse üzgün suratlarla bu güzelliği bozmayayım şimdi Mutluluğunuz daim olsunn, sevginiz ve saygınız bir ömür bitmesin tükenmesinn inşallah
Abi hayırlı uğurlu olsun. ALLAH mutluluğunuzu daim ettirsin inşallah.25'inde amcamın oğlunun düğünü var kırklarelinde. Hafta sonu memlekette geçecek. Ayın 3'ünde de bursaya gideceğim. Yeni evlilere dokunulmaz ama müsait olursan hediyeleşelim
Yok ağlama falan yahu niye ağlayayım dün gece kopmuşum o kadar mezuniyet balomda Senin yorum çok acıklı geldi duygusala bağladım ""doğru insanı bulduğunda herşey okadar güzel oluyorki, kendinden çok onu düşünmeye başlıyorsun aynı şekilde oda seni düşünüyor"" falan Gözünden kaçtı herhalde yukarda yazdığım iletiyi kopyalıyorum buraya
""doğru insanı bulduğunda herşey okadar güzel oluyorki, kendinden çok onu düşünmeye başlıyorsun aynı şekilde oda seni düşünüyor"" falan
teşekkür ederim Ümit, ben o tarihlerde bayalında olurum ciğerim ya