0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allahtan toyota t-sport trd amblemleri yok..Kardeş allah yardımcın olsun.Allah bir aystıkta kocatsın.Sende benim gibi oynamayı sevmiyorsan o 2-3 saatte yandın..Şimdiden biraz bel çevirme hareketleri dans içinde oktayla egzersiz yapın..
allahtan toyota t-sport trd amblemleri yok..Kardeş allah yardımcın olsun.Allah bir yastıkta kocatsın.Sende benim gibi oynamayı sevmiyorsan o 2-3 saatte yandın..Şimdiden biraz bel çevirme hareketleri dans içinde oktayla egzersiz yapın.. Allah bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar versin.TEBRİKLER (Ayvayı yedin)
kaldıysa davetiye istiyorum karışşşmaaa bendeee
Merak etme Tuncay ben acayip kıvırırım teşekkür ederimde ben ayvayı değilde çilek yiycem sen ayvamı yedin ?
Merak etme Tuncay ben acayip kıvırırım teşekkür ederimde ben ayvayı değilde çilek yiycem sen ayvamı yedin ? Karışmıyorum sende
Allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun.
mutluluğunuz daim olsun mesut abi
Genel olarak evliliğin başlangıç ayları olan ilk 3 ayları için cicim ayları geri kalanları içinde başka ayları derler Allah bir yastıkta kocatsın kardeş...
Hayırlı Olsun Mesut Abi. Mutluluklar...
Mutluluklar.... Allah sizi hiç ayırmasın ömür boyu mutluluklar
Allah mesut etsin her daim mutlu olursunuz inş. üçünüzü bir tabii ( eşin sen ve corolla )
Allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim Mesut
Allah bir yastıkta kocatsın, mutlu, mesut, sağlıklı, huzur ve sevgi dolu bir evlilik ve ömür dilerim.
Allah hayırlı yuva nasib etsin inşaallah. Saygının, sevgiden çok daha güçlü olduğuna inanırım. Bireylerin, saygınlıklarına zarar verecek hareketlerden kaçınmaları, evlilik müessesesinin devamlılığını artırır.Sevgi, kör edebilir, bitebilir, karşılıksız kalınca tam ters tepki oluşturabilir. Saygı ise pozitif düşünmeye iter, karşı tarafın hareketlerini kötüye yormaya engel olur. Zaten bir çok huzursuzluk yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü dilerim Mesut. Allah bir yastıkta kocatsın. Hayırlı nesil versin.
Allah mutluluğunuzu daim etsin,davetiye çok güzel olmuş.
Allah mesut etsin Mesut kardeşim Allah pırlanta gibi evlatlar nasib etsin inşallah
Hayırlı Olsun Mesut Abi
Mesutcuğum, şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum Allah, bir yastıkta kocatsın inşallah. İlk manimi de arz edeyim hemen, devamı gelecek merak etme Damadımızın adıdır Mesut AkınDünya evine koşuyor o akın akınSanmayın ki bu guruluk biter sakın3 ay sonra muhteşem dönüşe bakın