0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim ALLAH ismin gibi mesut bahtiyar etsin..ömür boyu mutluluklar dilerim..
mutlulukar dilerim, ayva konusu biraz karışık...
mesut akrabalar bursada diyemi yoksa eşin bursalı diyemi bursada düğün yapıyorsunuz yoka hanım köylümüyüz tebrik ederim, ömür boyu mutluluklar dilerim... allah tanıdını bozmasın...tahminim mesutun bundan sonraki işi evi modifiye etmek olacaktır ve ben rahat duracağını da sanmıyorum...
Yumaşak bir geçiş dönemi ha, öyle olsun ciğerim, buraya yazıyorum Sağlık için yemeliyiz kayısı kurusuMesut oldu artık bir hayat gurusuModifiye işine acep ne der Ayla yengeMesut gözetecekmiş hassas bir denge
Allah ömür boyu mutluluk,sağlık ve geçim düzeni versin...
mesut artık ev modifiyesi yapar dedikyanlış anlaşılmasın kesinlikle ütü demedikyazılandan sonra mesut yakalarsa biz bittiklakin hakkı hocamla mesut için güzel sözler ettik
Nikahı gebzede yaptık ama yine dağmatlık ve gelinlik giyildi , foruma konu açtım ama ancak gelenler 5 6 kişi idi Ahmet abi bile yurtdışından TR ye gelmişti ve oda nikahıma geldi saoğlsun, ama forumdan dediğim gibi çok az kişi gelmişti
9 ay önce böyle olaydık, gelirdik hemşerim .
hayırlı olsun mesut abi...
Mesut hayırlı olsun ama evlilerin yaptığı bazı tavsiyeler yok bizde diyosun ilerde görürüm ben seni hele bi şöle bi sene geçsin bak bakalım çilek ekşimi yoksa tatlımı neyse işin şakası bir yana Allah mesut bahtiyar etsin kardeşim.