0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut'cum nikahı kıymışsın bu saatten sonra sana ne söylesek fayda etmez onun için bulaşmayım dedim ama istersen hemen alırım ifadeni
Her şey gönlünüzce olsun.................
Allah razı olsun......
mutluluklar,tebrikler
Hayırlı uğurlu olsun Mesut. Allah bir ömür boyu, hem size hemde sizden olacaklara sağlık ve mutluluk versin.
Mesut abi,HobbyRc sonrasında ClubRc model araç sitelerini takiben paylaştıkların ve yardımlarından dolayı bir türlü tanışma fırsatına ulaşamadığım ancak düğün ailemin evine 200 mt olunca bir aksilik olmadığı takdirde bulunacağımı belirtmek isterim.Özel gününüzde ömür boyu mutluluğunuzun daim olmasını temenni ederim.
Çokteşekkür ederim mehmet abi Emre teşekkür ederim güzel dileklerin için, biliyorsunki herzaman herkeze yardım ederim, düğünüme 3 gün kalmasına rağmen daha dün 1 arkadaşımın helisini toplamaya yardımcı oldum , bütün gece heli toplamayla uğraştım deli gibi eğer bir aksilik olmazsa mutlaka beklerim, salona geldiğindede yanıma uğrayıp kendini tanıt ben seni hiç görmediğim için tanıyamam ama sen beni damatlıklarla tanırsın heralde
Yiter yaaa yiter yaaa Artık şu helileri modileri bırakıp düğün psikolojisine girer misin Mesut abi Gelin teliyle bağlayacağım ellerini artık
Şu ana kadar gelen olmadığından dönüş içinde yer olacağını sanıyorum Nagihan hanım düğünde görüşürüz.Bu arada litfen hobimize laf söylemeyiniz düğün davetlilerinin %75 i o çevreden olacak
+ bi'milyonKardeşim, düğün sırasında elinde bir oyuncakla (RC yada toyotanın bir parçası) günü geçiştireceksin diye korkmaya başladım. Gelinimizi tanımıyorum ama bak kafamı bozma oraya gelirsem, gelin tarafından olur, milleti galeyana getirir, üstüne salarım haberin olsun. Kardeş senin hiç işin gücün yok mu, düğün öncesi. Milletin sana yardın edmek için gelmesi lazım, sen millete yardıma gidiyorsun.Şaka bir tarafa her şey gönlünüzce olur inşallah. Şimdi git, çiftetelli, halay falan biraz pratik yap
Hobime laf söyletmem bende Aydın abi kahveye gidib pişpirikmi oynayalım yani Hanımlar temizlik için evden kovduklarında dimi ama
Bak o kadar şey yazmışsız hiç mantıksız bir laf etmemişsin ama şu söylediğine acayip güldüm Sen bundan sonra ev temizlik yapılırken evden kovulacağını sanıyorsan çok ama çok yanılıyorsun. İlk genel ev temizliğinde evlilik gerçeği ile tanışırsın birader. Sen bu araba işinde cam silme tecrübesi edinmişsindir bak bu tecrübe çok işine yarar. Birde evin perdeleri var onlar her yıkandıklarında ellerinden öpecekler. Ayrıca senin ev içinde yaptığın işlerin hiçbirinin kıymeti olmayacak. Benden sana abi tavsiyesi ütü işine hiç bulaşma onun dışında ne iş verilirse yap. Bundan sonra da öyle kahve, pişpirik olaylarını unut. Aci ama gerçek hayatına şuana kadar önem verdiğin herşeyden daha önemli birisi giriyor (yengeme ayıp olmasın o kadar laf söyledik burada da gönlünü alalım )
Ayla ablayı tanısan zaten Mesut abiyi tanımazlıktan gelirsin Mehmet abi haberin olsun Ben şahsen kız tarafıyım hıh:
Ali Hocam, kova ile balkona su taşıma işini atlamış, onu da ben aççık ve seççik ifade edeyim
Mesut sen kimseyi dinleme söylenenlerin hepsi doğru ama nasıl başlarsa öyle gider kuralını unutma ben sadece perde takarım su kovası taşırım anlayacağın sadece ağır işler bize kalıyor.Benim en büyük silahım sigara içmem içkide sosyalim kıraathaneye gitmem. İyi o zaman ben bunları yapayım hobiyi ahanda şimdi bırakıyorum diyorum kötü alışkanlıklarım olmasından iyidir hobi
http://maps.google.com/maps?hl=tr&q=bursa+kestel&rlz=1W1ADBS_en&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Kestel&gl=tr&ei=kfchTKyNE8_gOMHclEM&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBoQ8gEwAABen buldum sanki doğrumudur??