Gönderen Konu: TCT'ye Düğün Daveti :)))))  (Okunma sayısı 9253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT'ye Düğün Daveti :)))))
« Yanıtla #80 : Haziran 23, 2010, 01:01:27 »
Her şey gönlünüzce olsun.................
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 23, 2010, 01:01:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Haziran 23, 2010, 01:02:05 »
Allah razı olsun......
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Haziran 23, 2010, 01:04:26 »
mutluluklar,tebrikler
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Haziran 23, 2010, 09:35:29 »
Mesut'cum nikahı kıymışsın bu saatten sonra sana ne söylesek fayda etmez onun için bulaşmayım dedim ama istersen hemen alırım ifadeni :D

bi alsana Ali abi özlemişim takılmanı :D :D

Her şey gönlünüzce olsun.................

Teşekkür ederim İlyas bey :)

Allah razı olsun......

hayırdır Tuncay ?

mutluluklar,tebrikler

Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Haziran 23, 2010, 10:15:30 »
Hayırlı uğurlu olsun Mesut. Allah bir ömür boyu, hem size hemde sizden olacaklara sağlık ve mutluluk versin.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Haziran 23, 2010, 12:45:20 »
Mesut abi,

HobbyRc sonrasında ClubRc model araç sitelerini takiben paylaştıkların ve yardımlarından dolayı bir türlü tanışma fırsatına ulaşamadığım ancak düğün ailemin evine 200 mt olunca bir aksilik olmadığı takdirde bulunacağımı belirtmek isterim.Özel gününüzde ömür boyu mutluluğunuzun daim olmasını temenni ederim.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Haziran 23, 2010, 13:19:17 »
Hayırlı uğurlu olsun Mesut. Allah bir ömür boyu, hem size hemde sizden olacaklara sağlık ve mutluluk versin.

Çokteşekkür ederim mehmet abi :)

Mesut abi,

HobbyRc sonrasında ClubRc model araç sitelerini takiben paylaştıkların ve yardımlarından dolayı bir türlü tanışma fırsatına ulaşamadığım ancak düğün ailemin evine 200 mt olunca bir aksilik olmadığı takdirde bulunacağımı belirtmek isterim.Özel gününüzde ömür boyu mutluluğunuzun daim olmasını temenni ederim.

Emre teşekkür ederim güzel dileklerin için, biliyorsunki herzaman herkeze yardım ederim, düğünüme 3 gün kalmasına rağmen daha dün 1 arkadaşımın helisini toplamaya yardımcı oldum , bütün gece heli toplamayla uğraştım deli gibi :D eğer bir aksilik olmazsa mutlaka beklerim, salona geldiğindede yanıma uğrayıp kendini tanıt :) ben seni hiç görmediğim için tanıyamam ama sen beni damatlıklarla tanırsın heralde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Haziran 23, 2010, 13:27:13 »

Emre teşekkür ederim güzel dileklerin için, biliyorsunki herzaman herkeze yardım ederim, düğünüme 3 gün kalmasına rağmen daha dün 1 arkadaşımın helisini toplamaya yardımcı oldum , bütün gece heli toplamayla uğraştım deli gibi :D eğer bir aksilik olmazsa mutlaka beklerim, salona geldiğindede yanıma uğrayıp kendini tanıt :) ben seni hiç görmediğim için tanıyamam ama sen beni damatlıklarla tanırsın heralde :)

Yiter yaaa yiter yaaa :D Artık şu helileri modileri bırakıp düğün psikolojisine girer misin Mesut abi :D Gelin teliyle bağlayacağım ellerini artık :lol:
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Haziran 23, 2010, 13:34:53 »
Yiter yaaa yiter yaaa :D Artık şu helileri modileri bırakıp düğün psikolojisine girer misin Mesut abi :D Gelin teliyle bağlayacağım ellerini artık :lol:

Şu ana kadar gelen olmadığından dönüş içinde yer olacağını sanıyorum Nagihan hanım düğünde görüşürüz.Bu arada litfen hobimize laf söylemeyiniz düğün davetlilerinin %75 i o çevreden olacak :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Haziran 23, 2010, 14:43:35 »
+ bi'milyon

Kardeşim, düğün sırasında elinde bir oyuncakla (RC yada toyotanın bir parçası) günü geçiştireceksin diye korkmaya başladım. Gelinimizi tanımıyorum ama bak kafamı bozma oraya gelirsem, gelin tarafından olur, milleti galeyana getirir, üstüne salarım haberin olsun. :D Kardeş senin hiç işin gücün yok mu, düğün öncesi. Milletin sana yardın edmek için gelmesi lazım, sen millete yardıma gidiyorsun.

Şaka bir tarafa her şey gönlünüzce olur inşallah.

Şimdi git, çiftetelli, halay falan biraz pratik yap :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Haziran 23, 2010, 14:52:04 »

:D :D piskolojiye ancak Cuma günü kına gecesinde girerim ben nagi :D bak aydın abi yalnız gelicek eğer istersen ayarlayın 1 2 kişi daha beraber gelin ;)

Şu ana kadar gelen olmadığından dönüş içinde yer olacağını sanıyorum Nagihan hanım düğünde görüşürüz.Bu arada litfen hobimize laf söylemeyiniz düğün davetlilerinin %75 i o çevreden olacak :)

Hobime laf söyletmem bende Aydın abi :D kahveye gidib pişpirikmi oynayalım yani Hanımlar temizlik için evden kovduklarında :D :D dimi ama :D :D

+ bi'milyon

Kardeşim, düğün sırasında elinde bir oyuncakla (RC yada toyotanın bir parçası) günü geçiştireceksin diye korkmaya başladım. Gelinimizi tanımıyorum ama bak kafamı bozma oraya gelirsem, gelin tarafından olur, milleti galeyana getirir, üstüne salarım haberin olsun. :D Kardeş senin hiç işin gücün yok mu, düğün öncesi. Milletin sana yardın edmek için gelmesi lazım, sen millete yardıma gidiyorsun.

Mehmet abi eğer şimdi bitiremezsem düğünden sonra gel yap diycekler ozamanda olmaz, gidemem, arkadaşlarında gönlü olsun istiyorum :)

bu arada çiftetelli halay göbek ne ararsan var zaten bende :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Haziran 23, 2010, 15:05:51 »
+ bi'milyon

Ayla ablayı tanısan zaten Mesut abiyi tanımazlıktan gelirsin Mehmet abi haberin olsun :P Ben şahsen kız tarafıyım hıh: :D :lol:
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Haziran 23, 2010, 15:35:47 »

Hobime laf söyletmem bende Aydın abi :D kahveye gidib pişpirikmi oynayalım yani Hanımlar temizlik için evden kovduklarında :D :D dimi ama :D :D

Bak o kadar şey yazmışsız hiç mantıksız bir laf etmemişsin ama şu söylediğine acayip güldüm :D :D Sen bundan sonra ev temizlik yapılırken evden kovulacağını sanıyorsan çok ama çok yanılıyorsun. İlk genel ev temizliğinde evlilik gerçeği ile tanışırsın birader. Sen bu araba işinde cam silme tecrübesi edinmişsindir bak bu tecrübe çok işine yarar. Birde evin perdeleri var onlar her yıkandıklarında ellerinden öpecekler. Ayrıca senin ev içinde yaptığın işlerin hiçbirinin kıymeti olmayacak. Benden sana abi tavsiyesi ütü işine hiç bulaşma onun dışında ne iş verilirse yap. Bundan sonra da öyle kahve, pişpirik olaylarını unut. Aci ama gerçek hayatına şuana kadar önem verdiğin herşeyden daha önemli birisi giriyor (yengeme ayıp olmasın o kadar laf söyledik burada da gönlünü alalım :))
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Haziran 23, 2010, 15:44:50 »
Ali Hocam, kova ile balkona su taşıma işini atlamış, onu da ben aççık ve seççik ifade edeyim :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Haziran 23, 2010, 15:45:36 »
Bak o kadar şey yazmışsız hiç mantıksız bir laf etmemişsin ama şu söylediğine acayip güldüm :D :D Sen bundan sonra ev temizlik yapılırken evden kovulacağını sanıyorsan çok ama çok yanılıyorsun. İlk genel ev temizliğinde evlilik gerçeği ile tanışırsın birader. Sen bu araba işinde cam silme tecrübesi edinmişsindir bak bu tecrübe çok işine yarar. Birde evin perdeleri var onlar her yıkandıklarında ellerinden öpecekler. Ayrıca senin ev içinde yaptığın işlerin hiçbirinin kıymeti olmayacak. Benden sana abi tavsiyesi ütü işine hiç bulaşma onun dışında ne iş verilirse yap. Bundan sonra da öyle kahve, pişpirik olaylarını unut. Aci ama gerçek hayatına şuana kadar önem verdiğin herşeyden daha önemli birisi giriyor (yengeme ayıp olmasın o kadar laf söyledik burada da gönlünü alalım :))

Mesut sen kimseyi dinleme söylenenlerin hepsi doğru ama nasıl başlarsa öyle gider kuralını unutma ben sadece perde takarım su kovası taşırım anlayacağın sadece ağır işler bize kalıyor.Benim en büyük silahım sigara içmem içkide sosyalim kıraathaneye gitmem.

İyi o zaman ben bunları yapayım hobiyi ahanda şimdi bırakıyorum diyorum :D kötü alışkanlıklarım olmasından iyidir hobi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Haziran 23, 2010, 16:10:30 »
Aydın abi burdan bak : http://www.google.com/maps?source=uds&saddr=Kestel%2C++%28Kestel%29+%4040.19561%2C29.211736&iwstate1=dir%3Afrom

Sol taraftaki A sütununa : Istanbul, Türkiye

B sütununa ise : Kestel,  (Kestel) @40.19561,29.211736

yaz ve yol güzergahı çıkıcak ekranda :)

Ayla ablayı tanısan zaten Mesut abiyi tanımazlıktan gelirsin Mehmet abi haberin olsun :P Ben şahsen kız tarafıyım hıh: :D :lol:

Kalbimi kırdın Nagi.

Ali abi ben ev işine zaten yardım ediyorum ;) o konuda soeunum yok, ama bazen hanımlarda tek başına kalıp temizlik yapmak isteyebilir, ayrıca hem eşim hemde ben hafta sonu 2 gün açlışmıyoruz , birinde temizlik yapar, birinde heli uçururuz :D

Ali Hocam, kova ile balkona su taşıma işini atlamış, onu da ben aççık ve seççik ifade edeyim :D

vay arkadaş :D siz kimlerle evlenmişsiniz böyle :D :D üzüldüm halinize :D

Mesut sen kimseyi dinleme söylenenlerin hepsi doğru ama nasıl başlarsa öyle gider kuralını unutma ben sadece perde takarım su kovası taşırım anlayacağın sadece ağır işler bize kalıyor.Benim en büyük silahım sigara içmem içkide sosyalim kıraathaneye gitmem.

İyi o zaman ben bunları yapayım hobiyi ahanda şimdi bırakıyorum diyorum :D kötü alışkanlıklarım olmasından iyidir hobi ;)

sigara ve içki konusunda haklısın Aydın abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Haziran 23, 2010, 17:07:15 »
Allah pufidik yastıklarda  kocatsın. :D
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Haziran 23, 2010, 17:16:23 »

Tamam o zaman :) Her ne kadar 15.000km uzaktada olsam, düğünde ben de kız tarafıyım

Tanımamazlıktan gelmek olmaz ama yeni gelinimize daha fazla sahip çıkabiliriz :D Kardeş bana da "kalbimi kırdın" diye yazma, kesinlikle kötü birşey yapmıyorum. Nagihan kardeşimiz gibi senin hayat arkadaşına sahip çıkıyoruz ;) Ne yapalım tüm forum senin yanında, bırak iki kişide onun tarafında olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Haziran 23, 2010, 18:15:32 »
http://maps.google.com/maps?hl=tr&q=bursa+kestel&rlz=1W1ADBS_en&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Kestel&gl=tr&ei=kfchTKyNE8_gOMHclEM&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBoQ8gEwAA

Ben buldum sanki doğrumudur??
Aydın bey,

Cuma Cumartesi Bursa-Kestel'de ailemin yanında bulunacağım için güzergah konusunda yardımcı olabilirim.

Sadece damatlık değil,Corolla E12 Facelift 3ZZ-FE değişim fotoğraflarında yer alan kişi olarakta tanıyacağım. :foto: Mesut abi bu arada senin aracı yakından görme şerefine nail olucam  :islik:
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com