0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bi sorum olacaktı. Montaj aşamasında merceklerinizin ayarını (yani hem sağ sol hem de yükseklik olarak yerini) tam olarak nasıl yaptınız? Biliyorsunuz ki merceğin bir çizgisi vardır. Yüzde yüz olmasa da bu çizginin bir ayarı olmalıdır. Bu konuda hiç bir açıklamaya rastlamadım..
Bravo çok güzel olmuş. Takıyorum biraz kusura bakmayın çünkü işin püf noktası bu sanırım. Yükseklik ayarına gelince bahçelievlerdeki kartal denen arkadaşın yaptığı işte iptal olmuştu..Paralarda boşa gitmişti. Başka bi yerde yaptırdım.Şimdi yükseklik ayarı çalışıyor. Benim sizinkinden farkım tornada yaptırdığım aliminyum çerçeveler olmuştu. O yüzden sizin nasıl yaptığınızı merak ettim.
arkadaşlar çok becerikli değilim bu resim konusunda.Güç bela o zaman kendi konumda imageshack olarak vermiştim linki.Ama konuya gözatanlar Özcan beyin cevabında resimleri görebilirler.
Mesut abi, bizim h4-3 olan xenon'lara mercek dönüşümü nasıl yaparız? Bu konu hakkında nasıl bir fikir verebilirsin? Nasıl bir yol izlemeliyiz Mesut abi çıldırır
çok pardon...unutmuşum...http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/2006-d-4d-mercekli-far-modifiyesi-mtec-xenon-kit-en-sonunda!/
aBİ H4-3'E göre mercek yokmuş bildiğim kadarıyla. Uzunlu-kısalı motorlu xenon benimkisi. İyi de para vermiştim değiştirmek istemiyorum Hadi diyelim mercek uydurduk, peki sonra tek mercekli olunca motorsiklet gibi durmaz mı abi? Şöyle h3-h7 tarzında bir dönüşüm mü yapılmalı? Ya da h4-3 mercek monte ederiz , sonra bir h7 yuvası daha monte eder uzunları yaktığında hem xenon hem h7 yanmış olur. Abi ae101'e mercek yapan varmı? örnek gördün mü hiç? Ben görmedim, göremedim. Bir tek Utku ÇAY yapmıştı ama o da ortalıkta yok. Sonra şeffaf camı nasıl uydururz? Hadi onu uydurduk, muayene de yada trafikte sıkıntı olur mu?
Ümit senin aracına göre hazır far zaten satılıyor sen naaptın yahu ne işlere kalkışıyorsun ön camı şeffaf yapmak istersen bi enjeksiyon kalıpçısına gidiceksin farını vericeksin bunun ön camını şeffaf istiyorum pleksiglastan diyceksin yalnız en az 150 200 TL sadece o işleme isterler haberin olsun sen bunu hallet gerisini düşünürüz
sizin aluminyumdan kastınız merceğin etrafındaki kısımmıydı ? ben pek sevmiyorum bu görüntüyü, aslında sizin araca orjinale yakın durmuş ama benim aracımda hiç gitmezdi bu arada parkları ne yaptınız ? par lambası yerleri boş kalmışta ! sinyallere bağlatsaydınız parklarınızı en azından !
parklar burada yokken çekilmiş foto bu. gene mtec in mavi renkte beyaz ampülleri vardı. Onlardan taktırdım daha sonra. Gerçi biri patladı sonradan ama her neyse..Resimdeki aliminyum çerçeveler aslında baya bi ağır ..Yani plastik reflektör onu nasıl taşıyor hala anlayabilmiş değilim..
Mesuttttttttttt benim zze 11 e nasıl olsa parça yok sana göndersem ben farları
mesut abi ellerine sağlık 2 sene önce çok uğraştım çok paralar döktüm hiçbiri içime sinmedi istediğim gibi olmadı 2 takım farı çöpe attım şubat ayında 1 çift takım daha far aldım fırsat olursa halletiricem onuda,tebrikler ama umarım fazla ısıda o silikona bişe olmaz.