0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet bu akşam Oktayla kaldığımız yerden devam ettik baklava ve kola ikram etti bu akşamda eti cinden baklavaya terfi etmişiz
bi tanecik guru muza bakmamız lazım dimi ama ?
Far bitene kadar ne yersen kar mesut sonra oktay bakmaz gibime geliyor.Şaka bir yana oktay bu adama nasıl katlanıyon sen
Bakalım yarın akşama ne hazırlıytcaksın kilçuk ne diyisun sen
hocam son poz ne öyle ya ya yaptığından utandın yada birörgüt bağlantısmı var.))) Şaka bir yana yorulmussunsuz belli ama bravo valla sonuca değiyor bunubiliyoruz.
Boğazında kalırım bağ ....Oraya gelsem kebab yapardık dostum.....Yarına artık hamarat kardeşimiz oktay karpuz peynir yapar... 155 i arayıp deseme gebzede bir ev var fara mercek ayağına bişeyler yapıyorlar ama ne oldugunu tam çözemedim siz bir baksanız desem ne olur...
Hocam böyle giderse polisten cok sanayideki ustalardan ceker bunlar adamlar kapıya dayanıp ekmek paramızla oynamayın diye yıkacaklar oraları:))))))
bak yakında güdümlü fze yapmayı da öğrenir ona göre
polislerden yana problem yok abi sana da yapalım bi çift dedim mi olur biter
Allahtan garajı yok dedim ya olsa uzaya çıkmıstı mesut şimdiden.Oktay çok yordun arkadaşı ellam sesi soluğu çıkmaz oldu yanında değilmi..
kartal sanayide reno çıkmacısında var uygun ben aracıma fransız malı malzeme kullanmam