0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol abi dün gece 12 de bitti işimiz. leyla gibiyim
sen leyla isen ben neyim ülen Mecnunmu bende leyla X 2 gibiyim
Muhammet abi bitirdik dün gece çok şükür gece yarısını geçiyordu bittiğinde ama accayip yorulduk tozlandık leş gibi olduk yahu
ilk fotodaki farın ön camı Muhammet abi üserindeki şey ise sıvı pasta oktay zımparalamış ama zımpara çiziklerini giderememiş ben el attım dün gece o işe ve Oktay bile şaşırdı sıfır gibi oldu ön cam
yaaa oktay bırak allahını seversen, adamı amele gibi çalıştırıyorsun,kekle-baklavayla kandırıyorsun bide yoruldum diyorsun valla çok uğraş veriyorsunuz mesut,adamın biri lale olmuş baksana kolay değil tabikide, sanırım ikinizinde mecnunu kapıdaki 4 tekerli veletler mesut ilk fotodaki kısım farın önümü-arkasımı(benim gözler bulanık görüyor) üzerindeki şey nedir?
sabah baktınmı tekrar farlara ? kurumuşmu çekomastik ? parlaklık nasıldı dün akşamki gibi ışıl ışıldır heralde haa bu arada Surayı ara akşama garajı için randevu almayı unutma kardeşim banada haber ver sonra bu konuda !
üzerimde karın tokluğuna sigortasız eleman çalıştırmanın ağırlığı var şaka bi yana daha önce yazmıştım bi daha yazayım HAKKINI ÖDEYEMEM
eyvallah kardeşim ya, dün ikramda baya bonkördün zaten
bayağı bonkördün derken açıkla bakalım neymiş ikramlar..Oktay güle güle kullan kardeş.ya bana bari sizin arka tampon ekinden bulun acilen..mesut resimlerde neden böle çok masumane duruyon
oktay için büyük an geldi desene... şimdi asıl mesele sürayı bulabilmek
Bi dakka sıra var kardeşim .