0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mercekleri senmi montaj edecen dostum.Artık senle ben bu ieş el atarsak 2 hamarat ne yaparız bilemiyorum.Valla kardeş dediğin gibi sırf parayla bitmiyor bir sürü emek lazım.Zaten mesut şuan desede yapmam adamın dügünü var düğünü bir atlatsın hayırlısıyla ozaman olur.Ne pinti adamsınız 30 km yolda var diyonuz.Tamam gidiş dönüş yol paralarını öğle yemeğiniz ve artıolarak başka birşey istemezseniz süper olur..Şaka bir yana ciddi ciddi düşüne bilirim arkadaşlar...Ama sizler müsait oluncz bu sıkışıklıkta rahatsız etmek istemem..
güzel olmuş oktay abi , devamınıda bekliyoruz,Suray abinin arabaya mercek yapıp içi krom boyanabilir aslında (arabayı boğmasını istemiyorsa)
yok o arabanın boğulmasında değil farın bozulmasında takılıyo malum kesip açıyosun.
oktay seni yaklayamadım cumartesi gökayın orada bende sen çıkmışın tam arkandan geldim..biraz takıldım parça falan aldım ..başka bir araç için..gökayla konuştum..parçalar hakkında..keşke yakalamış olsaydım birebir tanışmış olurduk.. ne yazıkki ön tampon olayını biraz bekletiyorum..çünkü aracıma takasta bir adet 2003 siyah triptonik 307 xt premium full artı 5000 tl teklif ediyorlar.. düşün dediler..acelemiz yok kala kaldım..nasıl yaparım ederimbilemem o yüzden ön tamponu erteledim..yoksa cumartesi alıyodum..gökay bişeyler yazdı durdu şöyle böyyle yap et ettir diye oda kafa kurcaladı.. bugünde maslakta sağlam araçlara çalışma yapan bir fiber firmasına trc'nin ön tamponu ile ilgili çalışma ve fiyat konusunda resimleri göndericem.. nedir? kaça çıkar yapabilir mi..aynı görüntü olur mu? diye..
Hea bende onu soracaktım , içine su kaçırma poblemi oluyormu? ısınıpta düşme olayıyla falan karşılaştınızmı hiç?Bide balans , yükseklik ayarını falan nasıl yapıyorsunuz?
Tuncay yaparım yapmasına ama düğünüme 1 hafta kala bitmiş olması lazım senin işinin ona göre ayarıyabilirmisin kendini düğün zamanı ve düğünden sonra yapamam hanım izin vermez evde böyle şeylerle uğraşmama
Oktay kardeş poliset 150 ye yapacakta nasıl duracak onu bilmiyorum yoksa orda hüseyin ustamı nevar onla görüştüm...Zamanında erzurumdaki kırmzıı hb nin ön marşpiyeline 200 tl diyordu arkadaş örjinal tte ydi.Oktay senin yolun polisete falan düşerse gidersen ama bak marşpiyeller nasıl görünüyor bir bak kardeşim..
Ellerine sağlık mesut abi. Pek güzel olmuş.Bu arada dün seni 500evler'de görünce çok şaşırdım abi yaa, beni tanımana da çok sevindim. Ben seni meşhur e12'nden tanıdım. Sen nasıl tanıdın abi?Bu arada abi bak ben tam o caddenin 500 mt aşağısında oturuyorum. İleride benim efsaneyle ilgili güzel projelirm var ve desteğine ihtiyacım var. Bildiğin bir yerde karşılaşmış olmamız beni sevindirdi.
Mesut teklifime var mısın yokmusun ?
MEsut u varya her konu açtıgında bir anımsıyorum..Nereye ne yazdığımı vallahi akrıştırıyorum artık.Okta canım kardeşim birebir aynıs değil diye biliyorum.Üst tavan rüzgarlıklarını poliset satıyormus ozaman toyota saya.Oda çatlıyor zamanla Tamam kardeş sen yolun düşünce bak hoşuna giderse söylersin..:Ön alt mrşpiyede yapıyorlar herhalde..
Bizimkilerde orjinal değil dostum.Polisetin.Orjinal tte ler ozmaan boyasız 400 liraydı..Tte altın mı katıyor bunları içinee.Teklifim herzaman geçerli sen balayına git gell.
ya mesut abi elbette dinlemem..yapmam onun çıkmacılığı kadar benimde 8 sene sanayi ortamında durmuşluğum var.. ben adamın yaptığı uygulamasını görmedim..bilmem.. ama senin yaptığın çalışmaları gördüm...gözün gördüğü aklın bildiği var..ben birşeyi yapmayı istediğimde benim bir tct ailem var danışırım..fikir görüş yardım isterim.. kulağımdaki küpenin ismi mesut emin ol..
Mesut der siparişler akıyor sanki selRandevu defterim doldu bir sürü telSen bu konuda bana hiç bağlama belEn iyisi bence düğünümden sonra gelTuncay der ama benim başım mı kelDüğünden sonra senin yerinde eser yelMesut’um, Tuncay kardeşine atıver elBak neyse ödemeye hazırdır o bedel