Gönderen Konu: E12 Corolla Farına Mercek Montajı  (Okunma sayısı 35720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 Corolla Farına Mercek Montajı
« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2010, 14:45:24 »
güzel olmuş oktay abi , devamınıda bekliyoruz,
Suray abinin arabaya mercek yapıp içi krom boyanabilir aslında (arabayı boğmasını istemiyorsa)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2010, 14:45:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2010, 14:48:10 »
Mercekleri senmi montaj edecen dostum.Artık senle ben bu ieş el atarsak 2 hamarat ne yaparız bilemiyorum.Valla kardeş dediğin gibi sırf parayla bitmiyor bir sürü emek lazım.Zaten mesut şuan desede yapmam adamın dügünü var düğünü bir atlatsın hayırlısıyla ozaman olur.Ne pinti adamsınız 30 km yolda var diyonuz.Tamam gidiş dönüş yol paralarını öğle yemeğiniz ve artıolarak başka birşey istemezseniz süper olur..Şaka bir yana ciddi ciddi düşüne bilirim arkadaşlar...Ama sizler müsait oluncz bu  sıkışıklıkta rahatsız etmek istemem..

yahu 30km dalgasına yazdım sen iste önemli değil ama maliyet maliyettir :P diyorum ya bitmiyo işte 2 haftadır benim arabayı toparlayamadık. geçen cuma akşam 17.30 da işten çıktım adamlar 18.30 gidiyolar. bizim Emre nin logosu vardı bende onu istedi dedim kardeş yola çıkacan. logoyu vermek için bildiğin pitstop yaptım. yolda da düşündüm ayıp oldu diye ama napim.

mercek montajına gelince ben neskayfe yaparım gerisine karışmam :D :D :D eti cin ler şirketten.
malzemeleri bulman konusunda yardımcı olurum sana. marşbiye için polisetle bi görüş gerekirse bakarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 07, 2010, 14:48:27 »
Ellerine sağlık mesut abi. Pek güzel olmuş.

Bu arada dün seni 500evler'de görünce çok şaşırdım abi yaa, beni tanımana da çok sevindim. Ben seni meşhur e12'nden tanıdım. Sen nasıl tanıdın abi?

Bu arada abi bak ben tam o caddenin 500 mt aşağısında oturuyorum. İleride benim efsaneyle ilgili güzel projelirm var ve desteğine ihtiyacım var. Bildiğin bir yerde karşılaşmış olmamız beni sevindirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 07, 2010, 14:49:03 »
güzel olmuş oktay abi , devamınıda bekliyoruz,
Suray abinin arabaya mercek yapıp içi krom boyanabilir aslında (arabayı boğmasını istemiyorsa)

yok o arabanın boğulmasında değil farın bozulmasında takılıyo :D :D malum kesip açıyosun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 07, 2010, 14:53:44 »
oktay seni yaklayamadım cumartesi gökayın orada bende sen çıkmışın tam arkandan geldim..biraz takıldım parça falan aldım ..başka bir araç için..gökayla konuştum..parçalar hakkında..keşke yakalamış olsaydım birebir tanışmış olurduk.. :D ne yazıkki ön tampon olayını biraz bekletiyorum..çünkü aracıma  takasta bir adet 2003 siyah triptonik 307 xt premium full artı 5000 tl teklif ediyorlar.. düşün dediler..acelemiz yok kala kaldım..nasıl yaparım ederimbilemem o yüzden ön tamponu erteledim..yoksa cumartesi alıyodum..gökay bişeyler yazdı durdu şöyle böyyle yap et ettir diye oda kafa kurcaladı.. bugünde maslakta sağlam araçlara çalışma yapan bir fiber firmasına trc'nin ön tamponu ile ilgili çalışma ve fiyat konusunda resimleri göndericem.. nedir? kaça çıkar yapabilir mi..aynı görüntü olur mu? diye..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 07, 2010, 14:57:21 »
yok o arabanın boğulmasında değil farın bozulmasında takılıyo :D :D malum kesip açıyosun.
Hea bende onu soracaktım , içine su kaçırma poblemi oluyormu? ısınıpta düşme olayıyla falan karşılaştınızmı hiç?
Bide balans , yükseklik ayarını falan nasıl yapıyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 07, 2010, 15:04:20 »
oktay seni yaklayamadım cumartesi gökayın orada bende sen çıkmışın tam arkandan geldim..biraz takıldım parça falan aldım ..başka bir araç için..gökayla konuştum..parçalar hakkında..keşke yakalamış olsaydım birebir tanışmış olurduk.. :D ne yazıkki ön tampon olayını biraz bekletiyorum..çünkü aracıma  takasta bir adet 2003 siyah triptonik 307 xt premium full artı 5000 tl teklif ediyorlar.. düşün dediler..acelemiz yok kala kaldım..nasıl yaparım ederimbilemem o yüzden ön tamponu erteledim..yoksa cumartesi alıyodum..gökay bişeyler yazdı durdu şöyle böyyle yap et ettir diye oda kafa kurcaladı.. bugünde maslakta sağlam araçlara çalışma yapan bir fiber firmasına trc'nin ön tamponu ile ilgili çalışma ve fiyat konusunda resimleri göndericem.. nedir? kaça çıkar yapabilir mi..aynı görüntü olur mu? diye..

hadi ya :) o zaman hiç uğraşma. ama tampon fiyatını bizede söyle. kesin iyi bişey çıkartırlar :)
Hea bende onu soracaktım , içine su kaçırma poblemi oluyormu? ısınıpta düşme olayıyla falan karşılaştınızmı hiç?

valla bilmem dün yağmur yağıyodu Mesut un arabayla dolaştık, herhangi bir problem yoktu. farlar onu düşürecek kadar ısınırsa plastik olduğu için camında pek dayanabileceğini sanmıyorum. şu ana kadar böyle bir sorunda yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 07, 2010, 15:09:38 »
Tuncay yaparım yapmasına ama düğünüme 1 hafta kala bitmiş olması lazım senin işinin ona göre ayarıyabilirmisin kendini :) düğün zamanı ve düğünden sonra yapamam hanım izin vermez evde böyle şeylerle uğraşmama :)
İyi tamam ona göre ayarla kendini ben parayı havale yaparım :D Birde yanında süryani şarabı yollarım başkada bir işe karısmam.Ya yok kardeş  dügün öncesi bir sürü işin vardır..Dügünden git gel ilk 3 ay geçsin oktayda nescafelerini yapar yavas yavas yaparsın 1 aydada bitse 2 aydada sorun değil.Oktay kardeş poliset 150 ye yapacakta nasıl duracak onu bilmiyorum yoksa orda hüseyin ustamı nevar onla görüştüm...Zamanında erzurumdaki kırmzıı hb nin ön marşpiyeline 200 tl diyordu arkadaş örjinal tte ydi.Oktay senin yolun polisete falan düşerse gidersen ama bak marşpiyeller nasıl görünüyor bir bak kardeşim..
Mesut teklifime var mısın yokmusun ?
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 07, 2010, 15:13:57 »
Oktay kardeş poliset 150 ye yapacakta nasıl duracak onu bilmiyorum yoksa orda hüseyin ustamı nevar onla görüştüm...Zamanında erzurumdaki kırmzıı hb nin ön marşpiyeline 200 tl diyordu arkadaş örjinal tte ydi.Oktay senin yolun polisete falan düşerse gidersen ama bak marşpiyeller nasıl görünüyor bir bak kardeşim..

bizimkilerden farklı olanlar pek hoşuma gitmiyor. aynısı ise ok! :) haberleşiriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Haziran 07, 2010, 15:23:06 »
MEsut u varya her konu açtıgında bir anımsıyorum..Nereye ne yazdığımı vallahi akrıştırıyorum artık.Okta canım kardeşim  birebir aynıs değil diye biliyorum.Üst tavan rüzgarlıklarını poliset satıyormus ozaman toyota saya.Oda çatlıyor zamanla  :D :D Tamam kardeş sen yolun düşünce bak hoşuna giderse  söylersin..:Ön alt  mrşpiyede yapıyorlar herhalde..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 07, 2010, 15:26:15 »
Ellerine sağlık mesut abi. Pek güzel olmuş.

Bu arada dün seni 500evler'de görünce çok şaşırdım abi yaa, beni tanımana da çok sevindim. Ben seni meşhur e12'nden tanıdım. Sen nasıl tanıdın abi?

Bu arada abi bak ben tam o caddenin 500 mt aşağısında oturuyorum. İleride benim efsaneyle ilgili güzel projelirm var ve desteğine ihtiyacım var. Bildiğin bir yerde karşılaşmış olmamız beni sevindirdi.

Ümit bende seni arabanın AE101 oluşundan :) renginden :) Jantlarından :) birde korna çalıp el kol sallamandan tanıdım :D ben o trafikte okadar bunalmıştımki sinirden kuduruyordum o an :) eşim ve annem sana biri korna çalıyor diyince farkettim seni :D Eşimin akrabaları varda 500 evlerde :) anlaşılan bundan sonra otaraflara sık sık gelicem :) araban konusundada yardımcı olurum ;)

oktay seni yaklayamadım cumartesi gökayın orada bende sen çıkmışın tam arkandan geldim..biraz takıldım parça falan aldım ..başka bir araç için..gökayla konuştum..parçalar hakkında..keşke yakalamış olsaydım birebir tanışmış olurduk.. :D ne yazıkki ön tampon olayını biraz bekletiyorum..çünkü aracıma  takasta bir adet 2003 siyah triptonik 307 xt premium full artı 5000 tl teklif ediyorlar.. düşün dediler..acelemiz yok kala kaldım..nasıl yaparım ederimbilemem o yüzden ön tamponu erteledim..yoksa cumartesi alıyodum..gökay bişeyler yazdı durdu şöyle böyyle yap et ettir diye oda kafa kurcaladı.. bugünde maslakta sağlam araçlara çalışma yapan bir fiber firmasına trc'nin ön tamponu ile ilgili çalışma ve fiyat konusunda resimleri göndericem.. nedir? kaça çıkar yapabilir mi..aynı görüntü olur mu? diye..

Murat Gökayın dediklerini sakın yapma benden söylemesi ;) malzemeni al pazarlığını yap ama sakın dediklerini yapma ;) o herşeye olmaz der, beyenmedim der, sadece kendi arabasında bişeyler olsun ister bak aklında bulunsun :) sonra abi sen beni uyarmadın deme :)

ben 10 gündür kullanıyorum Erdem , 10 günde arabayı 3 kere yıkattım, ayrıca cumartesi ve pazar o sağnak yağışte gezdim toztum, bugünde işe geldim yine sağnak yağış altında, hiçbir sıkıntım yok, iş yaparken para kazanmak olmıycak derdin, nasıl temiz iş yaparım diye iş yaparsan ozaman yaptığın iş sorunsuz olur, ama sanayide bi farcıya yaptırtırsan (hepsi için söylemiyorum) çoğunun derdi para olduğu için aceleye getiriyorlar işi ve dikkatsiz iş yapıyoırlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Haziran 07, 2010, 15:29:39 »
Mesut teklifime var mısın yokmusun ?

düğünden sonra yaparsın teklifinemi :D

MEsut u varya her konu açtıgında bir anımsıyorum..Nereye ne yazdığımı vallahi akrıştırıyorum artık.Okta canım kardeşim  birebir aynıs değil diye biliyorum.Üst tavan rüzgarlıklarını poliset satıyormus ozaman toyota saya.Oda çatlıyor zamanla  :D :D Tamam kardeş sen yolun düşünce bak hoşuna giderse  söylersin..:Ön alt  mrşpiyede yapıyorlar herhalde..

Tuncay benim Rüzgarlık 5 senelik, orjinal değil, ama markası Spider, ve aaldığım günkü kadar temiz, çatlak vs yok, sen birde Spider'ı bi araştır bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 07, 2010, 15:30:42 »
vallaha bu trc tamponuna kafayı taktım..çok hoş ya..arada sağlam bir arkadaşım var bu iş için..onun şu an ki diliyle konuşuyorum bu usta  bu tamponu kesin yapar..emin ol diyince..tamam dedim yapar yapar ama nasıl? maliyet ,zaman ve şekil duruş nasıl olucak? bakalım resimleri göndericez..ne diyecek.. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Haziran 07, 2010, 15:32:57 »
Bizimkilerde orjinal değil dostum.Polisetin.Orjinal tte ler ozmaan boyasız 400 liraydı..Tte altın mı katıyor bunları içinee.Teklifim herzaman geçerli sen balayına git gell.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 07, 2010, 15:38:48 »
ya mesut abi elbette dinlemem..yapmam onun çıkmacılığı kadar benimde 8 sene sanayi ortamında durmuşluğum var..:D ben adamın yaptığı uygulamasını görmedim..bilmem.. ama senin yaptığın çalışmaları gördüm...gözün gördüğü aklın bildiği var..ben birşeyi yapmayı istediğimde benim bir tct ailem var danışırım..fikir görüş yardım isterim.. :) kulağımdaki küpenin ismi mesut  :D :D  emin ol..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 07, 2010, 15:49:54 »
Mesut der siparişler akıyor sanki sel
Randevu defterim doldu bir sürü tel
Sen bu konuda bana hiç bağlama bel
En iyisi bence düğünümden sonra gel

Tuncay der ama benim başım mı kel
Düğünden sonra senin yerinde eser yel
Mesut’um, Tuncay kardeşine atıver el
Bak neyse ödemeye hazırdır o bedel

:D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Haziran 07, 2010, 15:51:59 »
Bizimkilerde orjinal değil dostum.Polisetin.Orjinal tte ler ozmaan boyasız 400 liraydı..Tte altın mı katıyor bunları içinee.Teklifim herzaman geçerli sen balayına git gell.

orjinal TTE ler ABC plastik, bunlar gibi dökme fiber değil ondan Tuncay ;) Plastik kalıbının bir tanesinin kaç bin dolar haberin varmı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 07, 2010, 15:53:13 »
hoyyttttttt be... açın sol şeridi hakkı abi yardırıyor... :D :D süper olmuş :D:D :D döktürmüş yine dizeleri..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Haziran 07, 2010, 15:53:47 »
ya mesut abi elbette dinlemem..yapmam onun çıkmacılığı kadar benimde 8 sene sanayi ortamında durmuşluğum var..:D ben adamın yaptığı uygulamasını görmedim..bilmem.. ama senin yaptığın çalışmaları gördüm...gözün gördüğü aklın bildiği var..ben birşeyi yapmayı istediğimde benim bir tct ailem var danışırım..fikir görüş yardım isterim.. :) kulağımdaki küpenin ismi mesut  :D :D  emin ol..

Ya Murat o benim tamponu gördü hiç olmamış dedi :D o bakımdan yani ;) gerisin sen anla işte :D

Mesut der siparişler akıyor sanki sel
Randevu defterim doldu bir sürü tel
Sen bu konuda bana hiç bağlama bel
En iyisi bence düğünümden sonra gel

Tuncay der ama benim başım mı kel
Düğünden sonra senin yerinde eser yel
Mesut’um, Tuncay kardeşine atıver el
Bak neyse ödemeye hazırdır o bedel

:D

Hakkı abi süersin valla :D tam bizi anlatan bi yazı olmuş :D Tuncay :P :P ne diyosun bu işe :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Haziran 07, 2010, 15:54:47 »
Mesut hhakkı abi ne diyors odur..Dügünden sonra bedeli neyse ödemee hazırım..seni beklıyorum
2011 d4d Corolla