0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vedat 1.sırada benim adamın dügünü var diye ellemiyorumm...2.sıra senin olsun..Hayırlı olsun oktay bitirmişsin.Suraya kaldıysak tamamdır artık nezaman yüklerse valla
İşi karaborsaya çeviriyorum . Locadan 2.sıra bilet vaar!
Ucuza verme bari hani bizim bebe koltukları vedat unuttun ellam bizi iyice.... Resimler gelsede baksak ah suray ah nirdesin sen..
valla 500 TL ye uğraşılmaz öyle böyle değil arkadaşlar abartıyo dersiniz ama !
Yok mesuta sigorta yaptıralım vedat paraya kıyalım ama full olsun.Kaçırmaya gaspa darba intihara köprüden atmaya çalılıkların arkasına atmaya vs..Ne edelim para önemli değil gitsin..dostum sahibinden comda jane marka var yakındanda gördüm forumdada zühtü abi almış memnunmuş.Bende onu alacam tipi falan gayet güzeldi..Ama merceği yoktu koltukta.Param çok olursa ilerde mesuta birde benim oğlanın koltuguna mercek yapması için rica etcem..
Harikasınız siz ya nazar degmesin Foruma tüh tüh masallah:)... Mesut Abi bilmiyorum cok fazla dua alıyorsun cok güzel birsey Neyse bende araba alayım daha bende gelecem sana ama sadece söylemen yeterli Benim elim yatkındır
Anlaşalım oktay :DBi alda bende senin fikirlerini alırım .
Mehmet mesutun menajeri benim.Yardımcı teknik menacer de vedat.Sen bize başvuru yap bir bakalım onay verirsek yaparız bişeyler
Mesut abiye ulasmak bir hayli güç desene ... Basvurumu şimdiden yapsam bi kac sene sonra cevap gelir mi
Ancak gelir.Arkadaşın düğünü düğün sonrası bayağı uzun sürer yani.
bişeylerVedat sen bir araştır bakalım kayseri tarafında akraban varmı
Tuncay valla bencede uymaz, ayrıca bu parçalarda tırnaklar ve kulaklar var, tampona monte ediliyor senin tamponunda bu parçayı takıcak yerlerde yok.
çok hoş bi çalışma olmuş son hallerini sabırsızlıkla bekliyoruz ellerinize emeğinize sağlık