0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay senelik izinde gelicekmişsinya butaraflara Oktayın sırtına bin hemen işte bu arada adamdan kahve istedikte son 2 3 tane 3 ü bir arada zor buldu ne hizmeti biz zorla içtik o kahveleri
elinize sağlık, hayırlı olsun oktay... suray fotoları çekmiş ama hiç gözükmemiş...
ya bu far olayı bir günde bitiyor mu böyle? mercekerli yeni almışınız olaya dalmışınız abi...
yok daha bitmedi. çekomastiğin kuruması lazım. ardından macun falan atılacak, zımparalanacak, boyanacak, far camları kapatılacak ohoooo....
Sevgili Oktay,Öncelikle farlarından öper, . Ne diyorum ya ? Hele sedana hangi mercek, nasıl uygulanabilir bi annatın yahu . Nereye baksan mercek görüyorum. iyi değilim sanırım.
Vedat megane 2 merceği al gel sen
kartal sanayide reno çıkmacısında var uygun ben aracıma fransız malı malzeme kullanmam
Ne kadar cesaretlisiniz ya, keşke İstanbulda olsaydık bizde. Normalde bizim araçlara böyle cuk diye orjinal olup oturanı yokmudur bunların, uğraşmasak böle, tabi birde çok pahalı olmıcak.
Kıpraşıcak ama. Malak gibi sabit durmicek farın içinde . seninkiler avensismiydi .
Mesut yaparda kıpraşmazmı ben japondan şaşmam abi avensisin far gövdesi meganınkilere göre uzun. biz uydurduk ama senin farlara nasıl olur bilmem. sen yinede meganınkilerden al. birde daha kolay, daha ucuza bulursun
Halımıza derken vedat.Sen çoçuk koltuklarına baktınmı onu de.Mesut bak kardeş sen bu far olayına girsen ayda 4 5 far yapsan yeter.. sonra seri üretime geçeriz.. Ya şu adamı şımartmayın yakında uzaya mekikte gnderir bu hızla... Mesut öldürecek beni valla..Ben gidiyorum
Halkımıza olacaktı teşekkürler . Çocuk koltuğu kartal koçtaşta 245tl imiş ama bitmişti .
Yazın kısmetse ankarayı düşünüyorum tabi hanımı kandırabilirsem... Hanımköylü olmak biraz zor oluıyor sen evlendikten sonra anlarsın..Oktay yan marşpiyelleri falan hazırlayın geliyorum o taraflara mesut balayında olursa yandık mercekleri takmak senle bana kaldı.Artık mercekler şaşı bakar lar birbirlerine doğruOktay o kadar hizmet etmiş gene yaranamıyor ne yapması lazım sana meut..Gelin arabanın şöförü olsun yada sağdıç yap bizim burda sağdıçlık çok zor çok kötek yiyor vallaa..
Yani bitmeden yetişmek nasip olmadı Halkkımız bitirmişler...Vedat mesuta yapış falarını mercek yaptır.Arkadaşım 3 bardak nescafeye mercek takıyor.Gurban olsun ona 3 nescafe ben ona kacak mahmood kayfelerınden koliyle gönderirim burdan...Benim arabaya mercek yapsın yeter.. Mesut makyajsız kasanın farlarını bulmak zor demi dostum..Artık onada kalıp lazım demezsın.. Ya mesut bana marşpiye yaptır aklıma geldikçe dua ederim sana söz.Büyük oranda garantilersin sen böyle ahyır işlemeye devam edersen..Anteptende baklava gönderirim düğünden önce ne dersin..Yapacanmı mercekle marşpiyeli..
keşke küçük bi garajım olsa diyorum bazen daha neler çıkardı ortaya ! !
Tuncay senin farlardan var, çıkması 250 TL , 100 TL de mercekler , silikon + siyah Sprey 10 TL , Fiber Macun ve sertleştiricisi 15 TL , kaporta macunu 17TL , hesapla işte kaç paraya patladığını