Gönderen Konu: E12 Corolla Farına Mercek Montajı  (Okunma sayısı 35721 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 Corolla Farına Mercek Montajı
« Yanıtla #20 : Haziran 07, 2010, 11:31:26 »
Tuncay senelik izinde gelicekmişsinya butaraflara Oktayın sırtına bin hemen işte :D :P bu arada adamdan kahve istedikte son 2 3 tane 3 ü bir arada zor buldu :D ne hizmeti biz zorla içtik o kahveleri :P

tam olarak hangi konuda yardımcı olacağımı anlasam :) farlara mercek falansa yapya çalışırım ama onlar çalışırmı bilemem :D :D

elinize sağlık, hayırlı olsun oktay... suray fotoları çekmiş ama hiç gözükmemiş... :)

sağol abi hakikaten ya bi de dün Surayı baya yorduk :) gerçi beraber fotolarımız var ama paylaşmadık :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 07, 2010, 11:31:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 07, 2010, 11:47:27 »
ya bu far olayı bir günde bitiyor mu böyle? :D mercekerli yeni almışınız olaya dalmışınız abi...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 07, 2010, 12:06:46 »
ya bu far olayı bir günde bitiyor mu böyle? :D mercekerli yeni almışınız olaya dalmışınız abi...

yok daha bitmedi. çekomastiğin kuruması lazım. ardından macun falan atılacak, zımparalanacak, boyanacak, far camları kapatılacak ohoooo.... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 07, 2010, 12:14:47 »
yok daha bitmedi. çekomastiğin kuruması lazım. ardından macun falan atılacak, zımparalanacak, boyanacak, far camları kapatılacak ohoooo.... :)
Sevgili Oktay,

Öncelikle farlarından öper, :D. Ne diyorum ya :D? Hele sedana hangi mercek, nasıl uygulanabilir bi annatın yahu  :). Nereye baksan mercek görüyorum. iyi değilim sanırım. :(
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 07, 2010, 12:41:45 »
Vedat megane 2 merceği al gel sen ;) :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 07, 2010, 12:56:48 »
Sevgili Oktay,

Öncelikle farlarından öper, :D. Ne diyorum ya :D? Hele sedana hangi mercek, nasıl uygulanabilir bi annatın yahu :). Nereye baksan mercek görüyorum. iyi değilim sanırım. :(

kartal sanayide reno çıkmacısında var uygun ;)

ben aracıma fransız malı malzeme kullanmam :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 07, 2010, 13:04:04 »
Ne kadar cesaretlisiniz ya, keşke İstanbulda olsaydık bizde. Normalde bizim araçlara böyle cuk diye orjinal olup oturanı yokmudur bunların, uğraşmasak böle, tabi birde çok pahalı olmıcak.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Haziran 07, 2010, 13:19:12 »
Vedat megane 2 merceği al gel sen ;) :D :D
Kıpraşıcak ama. Malak gibi sabit durmicek farın içinde :D.

kartal sanayide reno çıkmacısında var uygun ;)

ben aracıma fransız malı malzeme kullanmam :D :D :D
:D seninkiler avensismiydi :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 07, 2010, 13:24:02 »
Ne kadar cesaretlisiniz ya, keşke İstanbulda olsaydık bizde. Normalde bizim araçlara böyle cuk diye orjinal olup oturanı yokmudur bunların, uğraşmasak böle, tabi birde çok pahalı olmıcak.

Muhittin abi ben görmedim. bunlarda o kadar ucuza gelmiyor. çıkma far, mercek falan.

Mesut yaparda kıpraşmazmı :)

ben japondan şaşmam abi :D avensisin far gövdesi meganınkilere göre uzun. biz uydurduk ama senin farlara nasıl olur bilmem. sen yinede meganınkilerden al. birde daha kolay, daha ucuza bulursun ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 07, 2010, 13:27:22 »
Yazın kısmetse ankarayı düşünüyorum tabi  hanımı kandırabilirsem... :D :D :D Hanımköylü olmak biraz zor oluıyor sen evlendikten sonra  anlarsın..Oktay yan marşpiyelleri falan hazırlayın geliyorum o taraflara mesut balayında olursa yandık mercekleri takmak senle bana kaldı.Artık mercekler şaşı bakar lar birbirlerine doğru
Oktay o kadar hizmet etmiş gene yaranamıyor ne yapması lazım sana meut..Gelin arabanın şöförü olsun yada sağdıç yap bizim burda sağdıçlık çok zor çok kötek yiyor vallaa..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Haziran 07, 2010, 13:29:15 »
Mesut yaparda kıpraşmazmı :)

ben japondan şaşmam abi :D avensisin far gövdesi meganınkilere göre uzun. biz uydurduk ama senin farlara nasıl olur bilmem. sen yinede meganınkilerden al. birde daha kolay, daha ucuza bulursun ;)

İETT nin yeni seferi. 34MST Hattı ile artık aktarmasız Mesut seferlerimiz başlamıştır. Tüm halkımıza duyurulur :D.
Ya konuşması bedava ya konuşuyoruz işte :D. Hayaller de olmasa!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 07, 2010, 13:35:29 »
Halımıza derken vedat.Sen  çoçuk koltuklarına baktınmı onu de.Mesut bak kardeş sen bu far olayına girsen ayda 4 5 far yapsan yeter.. sonra seri üretime geçeriz.. :D :D :D :D
Ya şu adamı şımartmayın yakında uzaya mekikte gnderir bu hızla... :D :D Mesut öldürecek beni valla..Ben gidiyorum  8-) 8-) 8-) 8-)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 07, 2010, 13:48:55 »
Halımıza derken vedat.Sen  çoçuk koltuklarına baktınmı onu de.Mesut bak kardeş sen bu far olayına girsen ayda 4 5 far yapsan yeter.. sonra seri üretime geçeriz.. :D :D :D :D
Ya şu adamı şımartmayın yakında uzaya mekikte gnderir bu hızla... :D :D Mesut öldürecek beni valla..Ben gidiyorum  8-) 8-) 8-) 8-)
Halkımıza olacaktı teşekkürler :). Çocuk koltuğu kartal koçtaşta 245tl imiş ama bitmişti :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 07, 2010, 13:56:05 »
Halkımıza olacaktı teşekkürler :). Çocuk koltuğu kartal koçtaşta 245tl imiş ama bitmişti :).
Yani bitmeden yetişmek nasip olmadı  :D :D :D Halkkımız bitirmişler...Vedat mesuta yapış falarını mercek yaptır.Arkadaşım 3 bardak nescafeye mercek takıyor.Gurban olsun ona 3 nescafe ben ona kacak mahmood  kayfelerınden koliyle gönderirim burdan...Benim arabaya mercek yapsın yeter..  :D :D
Mesut makyajsız kasanın farlarını bulmak zor demi dostum..Artık onada kalıp lazım demezsın.. :D Ya mesut bana marşpiye yaptır aklıma geldikçe dua ederim sana söz.Büyük oranda garantilersin sen böyle ahyır işlemeye devam edersen..
Anteptende baklava gönderirim düğünden önce :D ne dersin..Yapacanmı mercekle marşpiyeli..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Haziran 07, 2010, 14:00:49 »

Malesef yok, ayrıca bu işler maliyetlidir :) mecburen piyasada hazır bu şekilde en azından tuning parçası olarak üretilen farlar olmadığı için kendiniz yapmanız gerekiyor.

valla kime yaptırıcağına bağlı Vedatçım ;) kimse yapamıyormuş kıpraşımlısını , farcılara sorduk onlar bile olmaz dedi, ama ben yaptım ;) bilemiyorum artık :D

Yazın kısmetse ankarayı düşünüyorum tabi  hanımı kandırabilirsem... :D :D :D Hanımköylü olmak biraz zor oluıyor sen evlendikten sonra  anlarsın..Oktay yan marşpiyelleri falan hazırlayın geliyorum o taraflara mesut balayında olursa yandık mercekleri takmak senle bana kaldı.Artık mercekler şaşı bakar lar birbirlerine doğru
Oktay o kadar hizmet etmiş gene yaranamıyor ne yapması lazım sana meut..Gelin arabanın şöförü olsun yada sağdıç yap bizim burda sağdıçlık çok zor çok kötek yiyor vallaa..

Tuncay hanım konusunda şimdilik bişey demiyorum sana :D Oktay sadıcım olmazki :D o tarihlerde Ağilesi gelicek onunda başı kalabalık olucak :D

keşke küçük bi garajım olsa diyorum bazen :( :( daha neler çıkardı ortaya ! !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 07, 2010, 14:05:42 »
Yani bitmeden yetişmek nasip olmadı  :D :D :D Halkkımız bitirmişler...Vedat mesuta yapış falarını mercek yaptır.Arkadaşım 3 bardak nescafeye mercek takıyor.Gurban olsun ona 3 nescafe ben ona kacak mahmood  kayfelerınden koliyle gönderirim burdan...Benim arabaya mercek yapsın yeter..  :D :D
Mesut makyajsız kasanın farlarını bulmak zor demi dostum..Artık onada kalıp lazım demezsın.. :D Ya mesut bana marşpiye yaptır aklıma geldikçe dua ederim sana söz.Büyük oranda garantilersin sen böyle ahyır işlemeye devam edersen..
Anteptende baklava gönderirim düğünden önce :D ne dersin..Yapacanmı mercekle marşpiyeli..

Tuncay senin farlardan var, çıkması 250 TL , 100 TL de mercekler , silikon + siyah Sprey 10 TL , Fiber Macun ve sertleştiricisi 15 TL , kaporta macunu 17TL ,   hesapla işte kaç paraya patladığını :D :D

marşbiyel konusunda yine söylüyorum tuncay burdaki polyesterciler hazır kalıbı olmayan birşey istersen çok para çekiyorlar,

ben sana ufacık bi örnek vereyim, TTE nin ön marşbiyeli varya hani , ben ondan yaptırtayım dedim arabanın altına bana 250 tl sadece işçiliğe fiyat çektiler, servisten daha pahalıya geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Haziran 07, 2010, 14:10:48 »

He japonlardan önce kesinlikle her türlü fonksiyona sahip robot imal ederdi..Kemal sunalın filmindeki gibi.Aslında varya imkanın olacak müstakil evde oturacaksın uğraşırsın birşeylerle..Benim fara mercek yapcanmı abey.Benim hiç mercekli farım olmadı ki marşpiyelimde olmadı  :( :( :( :( Kardeş peki ben olur desem sen merceği yaparmısın  :D :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 07, 2010, 14:25:28 »

benim eve arabayı nasıl çıkartabiliriz onun procesi üzerine çalışayım :D :D

Tuncay senin farlardan var, çıkması 250 TL , 100 TL de mercekler , silikon + siyah Sprey 10 TL , Fiber Macun ve sertleştiricisi 15 TL , kaporta macunu 17TL ,   hesapla işte kaç paraya patladığını :D :D

bu maliyete birde git gel benzin paralarını ekleyelim. malum kartal 30km ;) cuma günü mercekler için gittim abi depodan bakıcaz yarın gel al dediler. cumartesi gittim ortada mercek falan yok dedim hani kardeşşş ? abi hemen getiriyorum dedi 1 saat sonra geldi. Mesut a soruyodunuz ya niye bitmedi niye bitmedi diyen anladınız mı niye?. adamlar senin zevk için bişeyler yaptığını görünce "hallederiz" moduna geçiyorlar.

Tuncay Mesut olmazsa ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum. ama gerçekten sırf cebinde para var diye olmuyor bu işler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Haziran 07, 2010, 14:35:54 »
Mercekleri senmi montaj edecen dostum.Artık senle ben bu ieş el atarsak 2 hamarat ne yaparız bilemiyorum.Valla kardeş dediğin gibi sırf parayla bitmiyor bir sürü emek lazım.Zaten mesut şuan desede yapmam adamın dügünü var düğünü bir atlatsın hayırlısıyla ozaman olur.Ne pinti adamsınız 30 km yolda var diyonuz.Tamam gidiş dönüş yol paralarını öğle yemeğiniz ve artıolarak başka birşey istemezseniz süper olur..Şaka bir yana ciddi ciddi düşüne bilirim arkadaşlar...Ama sizler müsait oluncz bu  sıkışıklıkta rahatsız etmek istemem..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 07, 2010, 14:38:44 »
Tuncay yaparım yapmasına ama düğünüme 1 hafta kala bitmiş olması lazım senin işinin ona göre ayarıyabilirmisin kendini :) düğün zamanı ve düğünden sonra yapamam hanım izin vermez evde böyle şeylerle uğraşmama :)