adriana maşallah çok güzel. allah sahibine bağışlasın tüüü tüü tüü nazarlardan saklasın fln

ama bence dış güzellik bi yere kadar. adriana her gün yalan sölese kapris yapsa uyumsuz salağın teki olsa ay ama çok güzel bi ömür köşeye koyup bakarım ben buna olsun istiyorum istiyorum mu diceksiniz?
benim samimi gorusum, butun kadinlar guzeldir, yine benim gorusume gore guzellik olarak birini digerinden ayri gormek cok buyuk saygisizliktir (bu kesinlikle sadece benim bakis acim, diger goruslerede saygi duyarim) ama benim icin cekici ve cekici olmayan kadin vardir. Benim icin cekici kadin, ruh beden butunlugu ile, hareketleri ile beni cezbeden, ilgimi ceken, bana ozel oldugumu hissettiren, gozume baktiginda beni heyecanlandiran, cok akilli olan ama yalan soylemeyendir.
bir kars atasözü
çirkin ile bal yeme
Güzel ile taş taşı
adriana maşallah çok güzel. allah sahibine bağışlasın tüüü tüü tüü nazarlardan saklasın fln
ama bence dış güzellik bi yere kadar. adriana her gün yalan sölese kapris yapsa uyumsuz salağın teki olsa ay ama çok güzel bi ömür köşeye koyup bakarım ben buna olsun istiyorum istiyorum mu diceksiniz?
adriana varya, aynen söylediğin gibi yalancı, kaprisli, uyumsuz, huysuz, salağın teki
bence tek başına adriana evrim teorisini çürütür yaa, öyle bir şey maymundan gelir mi
Öyle deme Türkay; ne maymunlar var
tabi gozden kacirilmamasi gereken sey, konumuzun kadinlar degil, karsi cins oldugu. Bence karsi cinslerin iliskide izledikleri yollarda farkli, birbirimizi ne kadar taniyoruzki, hayata farkli bakislarimiz bizim icin ne kadar onemli?
hele tiplere bak bide kriterler oluşturmuşlar..... hepsi sanki bana kenan imirzalioğlu....

hande hanım bu erkeklerin genlerinde var. atalarımızdan bize kalan bir miras.. silah, at ve eş...erkekler hayatta hiçbirşeye değer ve önem vermezler, bu üçü dışında.. onlara da kadınlardan farklı bir bakış açısıyla baktıkları için nesnel olarak söylenirse abartılmış gibi görünür. bu üçünün tarihteki önemini araştırın neler neler göreceksiniz. örneğin, bir boy beyi öldüğünde silahı, atı ve eşi ile gömülürmüş. amaç öldükten sonra da ayrılmamakmış.
aldın mı cevabı türkaayyy....
tabi gozden kacirilmamasi gereken sey, konumuzun kadinlar degil, karsi cins oldugu. ...
Forumumuzun demografik yapısı da ortada ama Hakan

malesef hakki, malesef. Bayanlar cok seyden sikayet ediyor, haklar, esitlik vs. Konusunda ama bence kendileri icinde pek bir caba harcamiyorlar. Yardim mi? Kendi adima bayanlara sonuna kadar yardim ederim hakli konularinda, yeterki istesinler ama ilk once bence kendileri icin birseyler yapmalari lazim. Kadin turk toplumunda hes zaman en onde olmustur, kadin ata binerken, adam atin yaninda yurur, olmasi gerektigi gibi.
bende diyorum niye traş losyonlarına bakar oldum çarşıda diye...
tabi gozden kacirilmamasi gereken sey, konumuzun kadinlar degil, karsi cins oldugu. Bence karsi cinslerin iliskide izledikleri yollarda farkli, birbirimizi ne kadar taniyoruzki, hayata farkli bakislarimiz bizim icin ne kadar onemli?
Katılıyorum ama öncelikli konu ilişkiye başlamadan önce bu soruların yanıtlanması bence.
simdi bayanlar icin bir kac soy aklima geldi, bir bayan yakisikli prensi opmeden once, bir suru cirkin kurbayi opmek zorundadir. Tabi hangi prens dudaklarinda kurbag salyasi olan bir kizi opmek ister o tartisilir. Birisi agactan yemek icin meyva koparacagi zaman, en taze, olmus, kurtsuz ve saglikli gorunenini secer. Hayatta, karsilikli sevgide tuketilen bir meta olarak gorunmeye baslamistir ozellikle sanayi devriminden sonra, bu yuzden gercek sevgiler ve boyle dusunen insanlar azalmistir ama az olan degerlidir.
peki o zaman ilk soru su olabilir. Insanlar neden karsi cinsten hoslanir, neden bir iliski yasamak isterler?
peki o zaman ilk soru su olabilir. Insanlar neden karsi cinsten hoslanir, neden bir iliski yasamak isterler?
hemcinsimizden hoşlansak daha mı iyi...
4 sayfada neler konuşulmuş nerelerden nerelere atlanmış ne geyikler dönmüş böyle

Ben de düşündüm ki geyiği devam ettirmek yerine asıl soruya 4.sayfada dönüş yapayım
Muhabbet karşı cins... Kendi açımdan karşı cins tabirim pek karşı değil. Oldum olalı kızlar beni pek sevmezler bende pek hoşlanmam zaten. Hoşlanmam dediğim muhabbetleri, gereksiz tripleri, birbirlerini çekememeleri, çıt kırıldım olmaları, dizi muhabbet, yapmaları vb. Söylediğim gibi sürekli takıldığım arkadaşlarımın çok büyük çoğunluğu erkek ve dolayısıyla karşı cins olarak bakamıyorum erkeklere ki iyi ki de bakmıyorum zaten. Diğer kız arkadaşlardan farkı bir etki yaratmıyor yeni bir erkekle tanışmak. Şuan ki sevgilinle nasıl başladın o zaman diyeceksiniz:D O da çok sevdiğim bir arkadaşım yüzünden oldu, zaten tanışmadan önce yakıştırmışlardır =)
Neyse bence erkek dediğinin tipi çok önemli değil, yaş ilerledikçe her insan belli fiziki değişime uğruyorlar zaten. Ses tonu çok önemli bence, vatan türküleri söyleyebilmeli tok sesiyle. İş halleder bir pozisyonda olmalı çevresinde, bir şeye ihtiyaç duyan arkadaşının arayabileceği biri olmalı. Fikrine değer verilen biri olmalı. Futboldan kesinlikle hoşlanmalı ve halı saha maçlarına gitmeli arkadaşlarıyla. Pazar kahvaltısında siyaset konuşabilmeli. Ne çok ilgisiz ne de çok üzerine düşen biri olmamalı.
En önemlilerinden biri de, arkadaş ortamına soktuğunda hemen dahil olabilmeli,. Yeri geldiğinde senin olmadığın masada bile senin arkadaşlarınla king atabilmeli
bu kız benim kızım olmalıymış... bu kadar benzerlik olur....
bu kız benim kızım olmalıymış... bu kadar benzerlik olur....
Kardeş kardeş

Ne kızı yahu, hem kendini hem beni harcıyorsun ablacım aşkolsun
Ya nasıl söyleyim seviyorum bayanları ya

Tanışmayı, konuşmayı,Göz mimikleri dudak hareketleri her zaman ilgi çekici gelmiştir bana.Kadınlar 2 ye ayrılır bnm için eziklerve zekiler olarak bir kadın kendini ve kariısındaki erkeği yönetebılmeli,parmagında oynatma değil benım bahsettiğim ama,yonetebilecek seni hatalarını yuzune vurmadan düzeltebılecek gözleri her zman ısıl ısıl parlayacak.her cümlesini yerinde ve özenle söylecek patavatsız olmayacak,laubali olmayacak.Hani bir söz vardır ya kadın istanbul gibi olacak,alması zor,fatihi tek