0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çoook ama konuşamıyorum açıkça malum kontrol altındayız ama adriana da yaradılmış en harika şey be..biz maymundan evrildiysek o neyden evrildi ?? evrimin son halkası mı ? bence tek başına adriana evrim teorisini çürütür yaa, öyle bir şey maymundan gelir mi
adriana maşallah çok güzel. allah sahibine bağışlasın tüüü tüü tüü nazarlardan saklasın fln ama bence dış güzellik bi yere kadar. adriana her gün yalan sölese kapris yapsa uyumsuz salağın teki olsa ay ama çok güzel bi ömür köşeye koyup bakarım ben buna olsun istiyorum istiyorum mu diceksiniz?
bence tek başına adriana evrim teorisini çürütür yaa, öyle bir şey maymundan gelir mi
hele tiplere bak bide kriterler oluşturmuşlar..... hepsi sanki bana kenan imirzalioğlu....
tabi gozden kacirilmamasi gereken sey, konumuzun kadinlar degil, karsi cins oldugu. ...
tabi gozden kacirilmamasi gereken sey, konumuzun kadinlar degil, karsi cins oldugu. Bence karsi cinslerin iliskide izledikleri yollarda farkli, birbirimizi ne kadar taniyoruzki, hayata farkli bakislarimiz bizim icin ne kadar onemli?
peki o zaman ilk soru su olabilir. Insanlar neden karsi cinsten hoslanir, neden bir iliski yasamak isterler?
bu kız benim kızım olmalıymış... bu kadar benzerlik olur....